Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Hmmm cos o sobie a wiec tak mam Coreczke 5 letnia.O drugiego Bobaska zliczajac wszystko walcze 2 lata.Mam za soba poronienia.Ciazy trojaczej i pojedynczych.Dlatego teraz mam ogromny stres jak tylko cos mnie zaboli to zaczynam wpadac w panike.Ale zaraz staram sie ogarnac i tlumaczyc sobie ze nerwy mi nie pomoga i licze ze tym razem moj Fasolek ze mna zostanie
Monkey, tysiaa93, MiSia :) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Monkey, wg. naszego kalkulatora data porodu wychodzi na 11 lutego 2016 Ale oczywiście, pierwsze co sprawdziłam, to czy luty w przyszłym roku będzie przestępny Żeby przypadkiem nie wstrzelić się w 29 lutego hihihi
Monkey, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
tysiaa93 wrote:Na plecach bardzo boli?
Ale jeśli chodzi o ból, to mnie osobiście najbardziej bolało na łokciu...
Witam nowe dziewczyny! Wysyłajcie mi zaproszenie to wyślę link do tabelki abyście mogły się wpisaćWiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2015, 22:19
MiSia :) lubi tę wiadomość
-
To fajnie, że wizyta udana Tomania
Pianistka hardcorowa z ciebie dziewczyna Skoro i twój facet ma tyle tatuaży to musicie super razem wyglądać. Wiem, że na wygląd niby się nie patrzy ale uwielbiam takie wytatuowane paryMiSia :) lubi tę wiadomość
-
No mój D ma tatuaże, dłuuuugą brodę
Ja krótkie czarne włosy, w zasadzie pół bo pół głowy mam ogolone...
Podobno wyglądamy razem jak debile ale dobrze nam z tym
Chociaż co do włosów kiedyś obiecałam sobie i mężowi ze jak zajde w ciąże to zapuszczę...
Więc cisnę jeszcze z 2 lata zanim sięgną ramion ale co tam, po 9 miesiącach zapuszczania nie będzie mi się chciało ścinać...
Dziewczyny, gratuluję wizyt! MiSia, u Ciebie to 5+3 więc za tydzień bedzie 6+3 jak masz zobaczyc serduszko... Mam nadzieję, że u mnie będzie w 6+1 bo ten cykl powinien być 29...MiSia :) lubi tę wiadomość
-
Tak naprodukowałyście, że będę musiała jutro nadrobić. Teraz wymiękam, idę prosto do łóżka.
Beta mi ładnie urosła do 452, więc chyba wszystko idzie w dobrą stronę Aż sobie suwaczek zrobię, może nie zapeszę
Dobrej nocy!aisa, zosiaaa lubią tę wiadomość
-
Daj spokoj, ja tylko jem i jem i jem... Ciagle! Ale wiecie co jest najgorsze? Ze tak strasznie mam ochotę na cos czego nie wolno w ciazy... To tak jakby ciężarna miała zachciankę na browara... Ja mam na sushi, a wiem ze nie moge A co do serduszka, liczę sie z tym, ze moze go nie być ale chce przynajmniej zapytac położna o te plamienia, upewnić sie ze nie mam krwiaka itd, no i chociaż sprawdzić czy ciaza jest wystarczajaco duża jak na ten tydzien bo to juz będzie początek 7ego