Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hurra, mam wizytę jutro o 20:15 trochę późno ale miło że mnie przyjmie
Zależy mi teraz na zaświadczeniu o ciąży, bo jestem tak zmulona, że nie wiem co będzie ze mną jutro, na razie jestem "chora" dlatego też wzięłam wolne, ale tak jak pisałam wcześniej, chyba powiem szybciej, no trudno - miałam czekac do wizyty serduszkowej, ale jak będę tak opuszczać pracę to druga strona może myśleć cokolwiek, najchętniej odpoczęłabym do piątku, ale wiecie...
Idę myć truskawy, a później się poprzytulam do mężusia
Zerknę jeszcze z tel, jak wizyta poszła -
nick nieaktualnyWitam z wielką dozą nieśmiałości dopisuje się z terminem na 10.02.2016 jest to już druga ciąża - jestem mamą 8 miesięcznej córeczki Mai jest to ciąża jak najbardziej planowana, wyczekana bety nie robiłam, ponieważ nie czułam potrzeby, na wizytę umówiłam się na 11.06, według OM będzie to 5 tydzień, jestem pozytywnie nastawiona, co ma być to będzie - mam nadzieje że będzie dobrze i że przeczucia mnie nie zawiodą
Hmm co miałam powiedzieć, to chyba powiedziałam
aaaa i objawy ! No cóż, na razie bolą piersi, czasem mam nudności i trochę mnie pobolewa brzuch - ale to jest takie zwykłe uczucie jak na @, miałam tak w pierwszej ciąży, podobno to efekt rozciągających się więzadeł macicyMiSia :), tysiaa93, zosiaaa, Sylka lubią tę wiadomość
-
Hejo dziewczyny ja juz po wizycie ! ciąża potwierdzona i jak to lekarz powiedział ze jak na długość moich cykli (średnio 33 dni ) to ciąża jest bardzo Ładna za tydzień mam kolejna wizytę i juz będzie widoczne serduszko prawdopodobnie z tego co mi mówił jesteśmy bardzo szczęśliwi!
myszeczka, aisa, tysiaa93, zosiaaa, Natalii00, Bianka*, Madlene84 lubią tę wiadomość
-
Sylka wrote:Aisa a Ty skąd jesteś? Też Norwegia?
Tysiaa93, ja mam obdziabaną jedną rękę od nadgarstka do szyi, drugą od połowy przedramienia do końca ramienia, całe plecy, łydkę i stopę... w sumie ok 100 h tatuowania :d mąż podobnie
22 czerwca miałam lecieć do Polski dziabać dekolt... Ale że jest fasolka, wizytę odwołałammyszeczka, Sylka lubią tę wiadomość
-
Iriss to powodzenia na jutrzejszej wizycie
Myszeczka witaj wśród lutówek
Miśka bo apap to straszne gówno, mi czasem na ból głowy nawet ibuprom nie pomagał. Co do piersi to są większe
MiSia gratuluję udanej wizyty I zazdroszczę, że już za tydzień masz następną serduszkową wizytę
Pianistka wow!Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2015, 20:46
myszeczka, MiSia :) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny