Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ooo zapisane , jak zapiszę wszystko to sprawniej pójdzie, a tak albo coś zapomnę, albo emocje poniosą i czegoś nie zakoduję a tak dopiszę przy pytaniach
Tysia na pewno Wasza fasolka zostanie z Wami , tak jak i reszta naszych fasolek
tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
hej dziewczyny,
mogę się do was dopisać?
dzisiejsza beta 34
termin wedlug owu 19lutyWiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 12:23
tysiaa93, zosiaaa lubią tę wiadomość
-
PeggyOlsen wrote:Pianistka, też miałam taki jeden dzień, że mi objawy przeszły. Beta z tego dnia wyszła wysoka, więc spokooojnie
U mnie tylko bulgotanie, nic więcej.
Biję się z myślami czy brać teraz psa... Z jednej strony nie wiadomo jak będę się czuła, a to jednak duży obowiązek - wychodzić z nim 3 razy dziennie. Z drugiej fajnie móc się poruszać, szczególnie że będę sama w domu na zwolnieniu, potem z dzieckiem - pies byłby super atrakcją
Macie psy? Co myślicie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2015, 15:31
-
a tak dla wtajemniczonych na 9.06 9 lat temu mialam date porodu mojej Julii (chociaz urodzilam 19.06)
termin porodu wg owu to 19.02 a wtedy urodzila sie moja pasierbica,
bo wychowuje corke z pierwszego małzenstwa mojego obecnego męża -
Pianistka wrote:chce mi sie ryczeć... nie wiem czemu... ale mam to cholernie zle przeczucie, podświadomie wiem, że ciąża się nie utrzyma... nie umiem tego wytłumaczyć ale wiem, że nie jest dobrze...
-
Iriss to jeszcze troszke i Twoja wizyta
W ogole co sie jeszcze dowiedzialam od gin tego prywatnego ze mam unikac cukrow pieczywa bialego i ziemniakow ;/ masakra ciezko bedzie ale musze dla mojego malenstwa wszystko zrobic
A i przepisal mi luteine? ktoras z was ja bierze nie? mi kazal rano i wieczorem to normalnie sie pcha w mala nie ;p heh -
No nie wiem jak Wy, ale ja po "obiedzie", zobaczymy czy się fasolek nie zbuntuje, ale chyba nie ma powodu bo zjadłam gotowane ziemniaki zblendowane z masłem , szaleństwo . Jeszcze coś przed wizytą muszę wmusić.
Wiecie co, jestem jakaś taka spokojna przed tą wizytą, że aż siebie nie poznaję -
Natalii00 wrote:Iriss to jeszcze troszke i Twoja wizyta
W ogole co sie jeszcze dowiedzialam od gin tego prywatnego ze mam unikac cukrow pieczywa bialego i ziemniakow ;/ masakra ciezko bedzie ale musze dla mojego malenstwa wszystko zrobic
A i przepisal mi luteine? ktoras z was ja bierze nie? mi kazal rano i wieczorem to normalnie sie pcha w mala nie ;p heh
Spoko, dietę da się znieść, jestem ekspertem w tym, bo 3 lata na bezglutenowej i bezmlecznej ;P i nigdy nie zgrzeszyłam
No wizyta już niebawem , oby mnie nie wzdęło, bo to też się przytrafia ostatnio i zamiast pęcherzyka jakiś bąbel gazu się pojawi haha