Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PeggyOlsen wrote:
    O rany, przykro mi :( Ale fajnie, że fasolka zmieniła termin porodu na taki bliski, nie musiałaś długo za nią tęsknić :)

Cztery cykle strasznie mi się dlużyły ale w końcu się udało, i fasolka musi ze mną zostać! :)

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iriss zapytaj go jeszcze jak sobie radzić z bólami głowy :)

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Iriss Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo zapisane :D, jak zapiszę wszystko to sprawniej pójdzie, a tak albo coś zapomnę, albo emocje poniosą i czegoś nie zakoduję :P a tak dopiszę przy pytaniach ;)

Tysia na pewno Wasza fasolka zostanie z Wami :), tak jak i reszta naszych fasolek :)

tysiaa93 lubi tę wiadomość

h84fe6ydttjiala2.png
  • Natalii00 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka i ja juz po wizycie :) widzialam tylko pecherzyk ciazowy ale jestem szczesliwa bo bym tylko nie potrzebnie sie martwila a tak odetchnelam troszke

tysiaa93, zosiaaa lubią tę wiadomość

• tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super! :)

Natalii00 lubi tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Pianistka Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalii00 wrote:
    Hejka i ja juz po wizycie :) widzialam tylko pecherzyk ciazowy ale jestem szczesliwa bo bym tylko nie potrzebnie sie martwila a tak odetchnelam troszke

Kurcze, to pewnie i ja nie zobaczę serduszka w piątek :/

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
  • Monkey Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalii a zarodeczek juz był?

2020.png
    ek + 09.05.2014 (9tc)
    d69cj44jvg72mq3b.png
    d69ct5od9nlrlrcq.png
  • pati87 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny,
    mogę się do was dopisać?
    dzisiejsza beta 34

termin wedlug owu 19luty

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 12:23

tysiaa93, zosiaaa lubią tę wiadomość

iv09df9hp0ju3od9.png
    28.09.2015 mój kochany aniołek Ksawierek 20tc [*]
    polimorfizm C.677C/T heterozygota MTHFR

• Natalii00 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monkey wrote:
    Natalii a zarodeczek juz był?
    Byl tylko pecherzyk ciazowy

• tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalii00 wrote:
    Byl tylko pecherzyk ciazowy
    A kiedy idziesz na następną wizytę? :)

Pati87 witaj :)

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PeggyOlsen wrote:
    Pianistka, też miałam taki jeden dzień, że mi objawy przeszły. Beta z tego dnia wyszła wysoka, więc spokooojnie :)
    U mnie tylko bulgotanie, nic więcej.

Biję się z myślami czy brać teraz psa... Z jednej strony nie wiadomo jak będę się czuła, a to jednak duży obowiązek - wychodzić z nim 3 razy dziennie. Z drugiej fajnie móc się poruszać, szczególnie że będę sama w domu na zwolnieniu, potem z dzieckiem - pies byłby super atrakcją ;)
    Macie psy? Co myślicie?
    Mamy yorczke z adhd :P własnie ma pierwsza cieczke. Ale siusiu nauczylismy ja robic do kuwetki, wiec jak nie ma nas dłuzej w domu to problemu nie ma, wiadomo, wychodzimy z nia, ale umie i tak :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2015, 15:31

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • Iriss Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam kolejną zafasolkowaną :) ależ się grono uzbierało :D

Natali, super że się uspokoiłaś :)

Do mojej wizyty niecałe 5h ;P. Może spróbuję zjeść gotowane ziemniaki na obiad hehe szał normalnie, no ale co.

h84fe6ydttjiala2.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zjadłam śniadanie a teraz nic mi nie wchodzi. Przegryzłam kajzerkę i tyle :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2015, 15:25

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • pati87 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tak dla wtajemniczonych na 9.06 9 lat temu mialam date porodu mojej Julii (chociaz urodzilam 19.06)
    termin porodu wg owu to 19.02 a wtedy urodzila sie moja pasierbica,
    bo wychowuje corke z pierwszego małzenstwa mojego obecnego męża

iv09df9hp0ju3od9.png
    28.09.2015 mój kochany aniołek Ksawierek 20tc [*]
    polimorfizm C.677C/T heterozygota MTHFR

• Iriss Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym się chętnie zmusiła, np na moją ukochaną surową marchewkę albo kalarepkę, a tu dupa, a przed wizytą to już lepiej nie kombinuję bo z kibelka nie wyjdę hehe ;)

h84fe6ydttjiala2.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pianistka wrote:
    chce mi sie ryczeć... nie wiem czemu... ale mam to cholernie zle przeczucie, podświadomie wiem, że ciąża się nie utrzyma... nie umiem tego wytłumaczyć ale wiem, że nie jest dobrze... :(
    Weż sie w garsc, bo Twój stres tylko zagraża temu maleństwu pod serduszkiem. Ja też raz plamiłam (dzień przed zrobieniem testu), zaczęłam brac duphaston po teście i jest ok. Nie panikuj, bo tylko zaszkodzisz dziecku. A wiesz co to jest samospełniająca się przepowiednia????

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • Natalii00 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tysiaa93 wrote:
    A kiedy idziesz na następną wizytę? :)

Pati87 witaj :)
    w pon :)

• Natalii00 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iriss to jeszcze troszke i Twoja wizyta :)
    W ogole co sie jeszcze dowiedzialam od gin tego prywatnego ze mam unikac cukrow pieczywa bialego i ziemniakow ;/ masakra ciezko bedzie ale musze dla mojego malenstwa wszystko zrobic :)
    A i przepisal mi luteine? ktoras z was ja bierze nie? mi kazal rano i wieczorem to normalnie sie pcha w mala nie ;p heh

• Iriss Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nie wiem jak Wy, ale ja po "obiedzie", zobaczymy czy się fasolek nie zbuntuje, ale chyba nie ma powodu bo zjadłam gotowane ziemniaki zblendowane z masłem :/, szaleństwo ;). Jeszcze coś przed wizytą muszę wmusić.
    Wiecie co, jestem jakaś taka spokojna przed tą wizytą, że aż siebie nie poznaję :P

h84fe6ydttjiala2.png
  • Iriss Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalii00 wrote:
    Iriss to jeszcze troszke i Twoja wizyta :)
    W ogole co sie jeszcze dowiedzialam od gin tego prywatnego ze mam unikac cukrow pieczywa bialego i ziemniakow ;/ masakra ciezko bedzie ale musze dla mojego malenstwa wszystko zrobic :)
    A i przepisal mi luteine? ktoras z was ja bierze nie? mi kazal rano i wieczorem to normalnie sie pcha w mala nie ;p heh
    Dostałas luteine dowcipną? to Pianistka bierze :), ja biorę doustną 2x2 tabletki po 50mg :)

Spoko, dietę da się znieść, jestem ekspertem w tym, bo 3 lata na bezglutenowej i bezmlecznej ;P i nigdy nie zgrzeszyłam :)

No wizyta już niebawem :D, oby mnie nie wzdęło, bo to też się przytrafia ostatnio :P i zamiast pęcherzyka jakiś bąbel gazu się pojawi haha :D

h84fe6ydttjiala2.png
‹‹ 61 62 63 64 65 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Dlaczego skład Prenasolu to odpowiedź na potrzeby przyszłej mamy?

Ciąża to czas, w którym zapotrzebowanie na konkretne składniki odżywcze gwałtownie rośnie. Przyszła mama musi dostarczyć je nie tylko sobie, ale przede wszystkim rozwijającemu się maluchowi. Niestety, współczesna dieta często nie wystarcza, by pokryć te zwiększone potrzeby. Właśnie dlatego Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników (PTGiP) przygotowało konkretne rekomendacje dotyczące dodatkowego wsparcia organizmu. Na co warto zwrócić uwagę, wybierając odpowiedni preparat? Czy każda kobieta w ciąży potrzebuje suplementów?

CZYTAJ WIĘCEJ