Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAle skrobiecie dostanę też link do tabelki ?
pianistka widzę że w kiepskim humorze. Ja też nie mam żadnych objawów. a moja przyjaciółka wymiotowała jak kot i jak poszła na wizytę to okazała się że ciąża przestała się rozwijać w 5 tyg. więc to nie jest wyznacznik tego czy jest dobrze czy nie.
więc proszę mi się tu uśmiechać !
dziewczyny powiedzcie mi czy te witaminy, które bierzecie zalecił Wam ginekolog ?
bo mój mówi tylko o kwasie foliowym -
Tomania uważaj, żebyś się za szybko nie pochwaliła Ja też do tej pory mogłam wszystko jeść a dzisiaj tylko sniadanko i dwie kajzerki, masakra! Ktoś klątwę na mnie rzucił! Ale spaghetti to bym pochłonęła błyskawicznie Przynajmniej tak mi się wydaje
Ja mam największy sentyment do tego pierwszego testu
Zresztą co tam testy, w lutym na "pamiątkę" będziemy miały krzyczące dziecioryzosiaaa lubi tę wiadomość
-
MamaNieMama wrote:Ale skrobiecie dostanę też link do tabelki ?
pianistka widzę że w kiepskim humorze. Ja też nie mam żadnych objawów. a moja przyjaciółka wymiotowała jak kot i jak poszła na wizytę to okazała się że ciąża przestała się rozwijać w 5 tyg. więc to nie jest wyznacznik tego czy jest dobrze czy nie.
więc proszę mi się tu uśmiechać !
dziewczyny powiedzcie mi czy te witaminy, które bierzecie zalecił Wam ginekolog ?
bo mój mówi tylko o kwasie foliowym
Wysłałam ci zaproszenie do przyjaciółek, przyjmij je a wtedy wyślę ci link do tabelki, inaczej się nie da
Racja z tymi objawami, one nie są żadnym wyznacznikiem.
Mi gin zalecił witaminy mama dha ale nie mogłam ich połknąć, na własną rękę kupiłam sobie femibion natal 1 i są w porządku
-
eeee Tysia, ja na Ciebie klątwy nie rzucałam swoje dolegliwości oddawałam tylko chętnym
Ja swojemu ginekologowi pokazałam witaminki jeszcze przed ciążą, że biorę, kiwnął głowa i powiedział żebym brała dalej (Femibion Natal 1, Magnez B6)tysiaa93, Pianistka lubią tę wiadomość
-
Iriss wrote:eeee Tysia, ja na Ciebie klątwy nie rzucałam swoje dolegliwości oddawałam tylko chętnym
-
Pianistka wrote:Żałuje... Żałuje ze chciałam... Nie moge pracować... Cofa mi sie cały czas i walczę ze sobą zeby gości nie obrzygać... Cycki nadal nie bolą ale moze taki ich urok... Za to telepie mi sie i chce isc do domu bo skończę ten dzień zarzygana...
-
Justaw wrote:Ja i tak od zeszłej zimy łykałałm vitrum forte, wiec raczej niedoboru nie mam. Teraz biorę jak mi sie przypomni, ale nie codziennie, zeby nie przedobrzyć.
Hehe ściągnęła na siebie samo zło: mdłości i rzygościtysiaa93 lubi tę wiadomość