Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam jestem na forum pierwszy raz. Jestem w 16tc2d ciąża z przebojami. I dopiero dziś dopatrzylam gdzie są Lutoweczki. Mam termin na 15 lutego 2016. Mam pytanko o badania genetyczne czy któraś może groziła bądź planuje? Mój lekarz narazie nic nie kazał robić że względu na to że niby dopiero 18 tygodniu będzie pewność że wszystko z "brzuchem" Oki. Miałam plamienia krwawienia i krwotoki mega i nie wiem czy to dlatego.
Nasz kochany Olus -
madzi.rka witamy
Większość dziewczyn chyba robiła badania prenatalne między 11-14 tyg. W zasadzie to wybór kobiety a nie lekarza. Poza tym to badania nieinwazyjne więc plamienia i krwawienia nie mają nic do tego.
tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
madzia.rka wrote:Ja mialam robiona przezierność i było oki
Teraz sie zastanawiam czy mam cos wiecej robić. Teoretycznie jest wszystko wporzo z dzieciaczkiem.
Teraz to tylko czekać na połówkowe. Bo i tak PAPPA już się na tym etapie chyba nie wykonuje ale nie wiem na 100%. Ale jeżeli lekarz mówi, że jest dobrze to tylko tego się trzymajmadzia.rka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Robią mi się krwiaki w macicy niewiadomego pochodzenia. Raz jak pękł to wszyscy lekarze na dyżurze w szpitalu myśleli że po ciąży ale nasz maluszek mega silny jest i się mnie mocno trzyma. Wszystkie badania miałam oki podejrzewam że upały też miały swoją winę w tym. Biorę duphaston luteiny i przeciwkrwotoczne i leżę cały czas tylko do kibelka mogę wstawać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2015, 16:55
Nasz kochany Olus -
To fakt. Teraz już trochę lepiej bo chyba się przyzwyczajam i zaczynam myśleć pozytywnie. My już jedną ciążę straciliśmy i trochę na początku byłam przewrazliwiona. I dopiero teraz zaczynam rozkminiac to forum. Choć żałuję bo widzę że czasami więcej się człowiek dowie od wspoltowarzyszek
tysiaa93 lubi tę wiadomość
Nasz kochany Olus -
nick nieaktualny
-
no fakt cięzki wybór z imieniem ale ja chce takie, które będzie można ładnie zdrobnić
W sumie to jeszcze sie nad tym nie zastanawialiśmy tak dogłębnie. Jedynie to kiedys była mowa że mi sie podoba OLiwia i KUba i mój mąż na to przystał a teraz juz sama nei wiem. Od niedawna podoba mi się Martyna ale jak to bedzie chłopak to sama nie wiemmoże Hubert może Kacper nie wiem co na to mąż
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2015, 19:28
Kubuś