Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja zawsze miałam bardzo szybką przemianę materii i w ciąży mi się to nie zmieniło. Swojego czasu nawet biegunki miałam. Dopiero jak zmniejszyłam dawkę magnezu to się trochę unormowało. Kawy nie piję bo przestała mi smakować. Choć wcześniej uwielbiałam.
Agnesia dzięki za info. Też mi się udało zapisać na bezpłatne badania
Joanna ja ostatnio zaszłam do sinsay (wcześniej nigdy nie byłam) i mają w asortymencie masę rzeczy, które z powodzeniem nadadzą się na duży brzuchol. Dżinsy z gumkami, tuniki, luźne swetry i to za naprawdę niewielkie pieniądze. W h&m mają fajne rzeczy ale niestety strasznie drogie jak na mój gust. Jeśli któraś z Was mieszka blisko niemieckiej granicy to też proponuję tam zajrzeć. Większość moich koleżanek i kuzynek kupowało w tamtejszych h&m lub realach za dużo mniejsze pieniądze. -
nick nieaktualny
-
Ja do tej pory kupiłam 2 pary spodni w H&M z gumką, bo w żadne spodnie normalne już się nie mieszczę. Ogólnie brzusio szybko zaczął mi rosnąć, a jestem szczupła i jak do tej pory coś nie tyję za bardzo (na poczatku przez mdłości nawet schudłam prawie 3kg)Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
nick nieaktualny
-
DZiewczyny znacie już płeć swoich pociech?
ja jeszcze nie.
Początkowo, jeszcze zanim zaszłam w ciążę postanowiliśmy, że nie będziemy pytać o płeć i im dłużej się staraliśmy tym bardziej się w tym utwierdzaliśmy.
Teraz wszyscy pytają czy 2 synek czy córeczka i sama zaczynam być ciekawa
W poniedziałek wizyta u lekarza więc może się okaże kto pod moim sercem mieszka... o i właśnie mnie kopie
Co z imieniem?
Dla dziewczynki jakieś pomysły mam choć nie jestem pewna ale dla chłopca?
Starczy to Aleks
Macie imiona?
-
nick nieaktualnyJoanna_88 wrote:A te z Reserved to na przecenie upolowałaś czy nowa kolekcja?
coś w tym stylu
http://s11-pl.vinted.net/images/item_photos/475/179/thumb310x430_36971574.JPG?1439639631Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2015, 14:44