Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
hej dziewczyny!
rozczarowana tym ze wczoraj nie miałam wizyty w nocy jeszcze bardziej się przeraziłam bo w dole brzucha po jednej stronie wyczulam sobie taka gule sredniej wielkości! rano znikla zupełnie! a potem stalam i czuje cos dziwnego trochę nad pępkiem z kolei, dotykam palcami i to samo wybrzuszenie takie nieduze! a teraz zniklo! myślicie ze to dzidziuś?? mój maz mowi ze na pewno, a Wy co myślicie? -
Na bank Maluszek!szara myszka wrote:hej dziewczyny!
rozczarowana tym ze wczoraj nie miałam wizyty w nocy jeszcze bardziej się przeraziłam bo w dole brzucha po jednej stronie wyczulam sobie taka gule sredniej wielkości! rano znikla zupełnie! a potem stalam i czuje cos dziwnego trochę nad pępkiem z kolei, dotykam palcami i to samo wybrzuszenie takie nieduze! a teraz zniklo! myślicie ze to dzidziuś?? mój maz mowi ze na pewno, a Wy co myślicie?
Ja też tak mam
-
No wlasnie tez mi się tak wydaje! a tak mowilam do niego wczoraj żeby dal mi jakiś znak ze wszystko dobrze bo bylam taka smutna ze tej wizyty nie było
oby wszystko było dobrze:)
-
Tysiaa nic tylko się cieszyć
lepiej wyglądać młodziej niż starzej
Ja podobno tez wyglądam na młodsza niż jestem chociaż jakos nie wydaję mi sie 
Szybciej dzidzie odchowasz zdecydujecie sie na drugie i bedziesz miała spokój a Twoje koleżanki dopiero będą siedzieć w pieluchach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2015, 13:39
Kubuś

-
Zastanawiam się teraz czy to co niby odczuwam jako "kłucie" tez nie jest objawem jego ruchu
Chcialabym wiedzieć co jest czym, czy w ogole czuje już jakies te ruchy
a Ty madzia.rka dużo już czujesz?
madzia.rka lubi tę wiadomość

chyba mam bardzo cienką skóre że sie az tak naciąga hehe