X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • Kasia02 Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szara myszko super wiadomości, zazdroszczę podglądania maluszka :), ja idę w czwartek i już się nie mogęęę doczekać jeszcze 2 dni:) dziś nie liczę i czwartku też nie :P

relgj44jj7raepwj.png
    w5wq8ribfp4w977l.png
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dokładnie, to najważniejsze ;):)

ahhh znowu mam przypływ szczęścia, jak po każdym usg, za to za tydzień już się nie będę mogla doczekać następnego :D

szczęśliwa mama :)
    www.babelu.pl polecam - ubranka i akcesoria dla maluszków ;)

f2wlj48apsehglf6.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba wszystkie znamy to uczucie hihi :D
    Ja byłam w czwartek a już chcę następne :D Teraz połówkowe 28 września więc nie ma aż tak dużo czekania :D

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Lexi150 Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szara myszka gratuluję udanej wizyty! :)

Tysia dobrze pojadałam teraz tylko rozmowa mi zostaje ;)

Bruśka nie wiem jak na dworze bo nie byłam ale w domku cieplutko i przyjemnie :) Ale ja ogólnie od początku ciąży czuje jakbym była jakaś wiecznie przemarznięta :)

Mama 4 Aniołków <3 <3 <3 <3
    ♥ IGOR ♥ 24.02.2016 (3390g, 56cm, 10pkt.)
    mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ej dziewczyny patrze teraz do karty ciąży i pierwszy raz mi wpisal przy kratce dno macicy liczbe, co to oznacza? szukałam w necie jakie powinno być ale sa takie dane na ile palcy, a mi napisał "14"

f2wlj48apsehglf6.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mam pojęcia :/ mi tam jeszcze nic nie wpisywał

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wlasnie mi tez nigdy nie pisal, obok jest tydzień ciąży to tam zawsze pisal ale pod tym dnem macicy nic nie pisal

f2wlj48apsehglf6.png
  • Kasia02 Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szara myszko, a może się pomylił( w sensie rubryki) i ta 14 to może tydzień ciąży?

relgj44jj7raepwj.png
    w5wq8ribfp4w977l.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dopytasz się na następnej wizycie. Skoro nic nie mówił na ten temat tylko coś tam sobie wpisał, to na pewno wszystko jest dobrze :)

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia02 wrote:
    szara myszko, a może się pomylił( w sensie rubryki) i ta 14 to może tydzień ciąży?

tam gdzie tydzień ciąży wpisal 16, on zawsze tak wpisuje wlasnie skończony tydzień który jest. mowil ze wszystko jest dobrze także dopytam o to po prostu na następny raz co to znaczy ;)

f2wlj48apsehglf6.png
  • madzia.rka Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szara myszko gratulacje. Bruska super lupy. Szalejecie dziewczyny. I super gdybym mogła też bym pewnie z ciucholandow itp nie wylazila. Ja mam wizytę 24 i też już się doczekać nie mogę. Dziś lodowaty dzień ale ja też zdecydowanie wolę niż upały.

relganlia0g8wnrx.png
    Nasz kochany Olus <3
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nooo zzzzzimno dziś! ubierajmy się cieplo żeby się nie pochorować bo będzie bida!

tulipanna lubi tę wiadomość

f2wlj48apsehglf6.png
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szara myszka super,ze na wizycie wszystko dobrze :)

u mnie nadal slonecznie,ale juz nie taki upal tylko 25 stopni :) idealnie :)

Ja 5 pazdziernika mam druga wizyte w szpitalu na ecografie i morfologie,a 15 mam u swojej prywatnie.Mam nadzieje,ze nasz babelek zrobi rodzicom niespodzianke na druga rocznice slubu i sie pieknie pokaze :) ale to jeszcze tyle czasu.No nic trzeba czekac :)

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziar.ka zawsze możesz poszperać na allegro :)

Oj ciąża uczy cierpliwości, na mnóstwo rzeczy trzeba czekać :)

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • madzia.rka Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tysia szperam ale jakoś co pomacam to jakoś lepiej. Nie mam dobrych wspomnień z kupowaniem na allegro i wogole przez internet. Ja z tych co lubią pomacać. :-) Wczoraj moja teściowa zaoferowała, że mi po lumpkach pochodzi aż mnie ciarki przeszły ;-)

relganlia0g8wnrx.png
    Nasz kochany Olus <3
  • madzia.rka Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj moja koleżanka dowiedziała się że jednak córcia będzie a nie chłopak. I śmiała się bo nawet wózek kupiła z jakimiś gadżetami chlopiecymi. Ja chyba poczekam z cieszeniem się z chopoka do polowkowego za trzy tygodnie :-)

relganlia0g8wnrx.png
    Nasz kochany Olus <3
  • Doti87 Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja narazie naprawdę nic nie kupuje... Mam jedno body co na samym początku z radości kupiłam i czekam aż może za 2 tygodnie usłyszę już kto u mnie mieszka. A jak nie to nadal nie kupię nic... Juz mi ciężko tylko oglądać te ciuszki ale jeszcze daje rade :-)

f2w3s65g6ss24352.png

f2wli09k74bg1ma0.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też wolę na żywo niż przez neta a jak już zamawiam, to zawsze z opłatą przy pobraniu, żeby sprawdzić towar :) Bo kiedyś nie wysłano mi sweterka haha. To niech teściowa szuka perełek :D

O to koleżanka miała niespodziankę :) Ja już jestem pewna płci bo na prenatalnych była dziewczyna i w czwartek na wizycie tez :) a jakby się coś zmieniło, to byłabym w konkretnym szoku... :P

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2015, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tysia pewnym płci to będziemy jak urodzimy. U mnie w 13 tyg moja lekarka widziala jednego chłopaka, po kilku dniach byłam w szpitalu i tam inna potaierdziła że jeden to chłopak, w 16 tyg moja lekarka widziała dwóch chłopaków. Ba pokazała mi siusiaka i zapytała co widzę. Ateraz w piątek siusiaków brak.
    Czasami niby pępowina zagina się tak że wydaje się jakby był siusiak, albo wargi są tak opuchnięte.
    Ale co by nie było, każda sie ze mną zgodzi że najważniejsze jest zdrowie dziecka, a plec jest potrzebna by moc poszalec na zakupach

• tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taa ale jeśli każde usg potwierdza dana płeć to nie ma wątpliwości.

A to ze zdrowie jest najważniejsze, to oczywiste i chyba nie trzeba ciągle tego podkreślać :)

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
‹‹ 713 714 715 716 717 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ