Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Szara myszka gratuluję udanej wizyty!

Tysia dobrze pojadałam teraz tylko rozmowa mi zostaje
Bruśka nie wiem jak na dworze bo nie byłam ale w domku cieplutko i przyjemnie
Ale ja ogólnie od początku ciąży czuje jakbym była jakaś wiecznie przemarznięta
-
ej dziewczyny patrze teraz do karty ciąży i pierwszy raz mi wpisal przy kratce dno macicy liczbe, co to oznacza? szukałam w necie jakie powinno być ale sa takie dane na ile palcy, a mi napisał "14"
-
Kasia02 wrote:szara myszko, a może się pomylił( w sensie rubryki) i ta 14 to może tydzień ciąży?
tam gdzie tydzień ciąży wpisal 16, on zawsze tak wpisuje wlasnie skończony tydzień który jest. mowil ze wszystko jest dobrze także dopytam o to po prostu na następny raz co to znaczy
-
Szara myszko gratulacje. Bruska super lupy. Szalejecie dziewczyny. I super gdybym mogła też bym pewnie z ciucholandow itp nie wylazila. Ja mam wizytę 24 i też już się doczekać nie mogę. Dziś lodowaty dzień ale ja też zdecydowanie wolę niż upały.

Nasz kochany Olus
-
szara myszka super,ze na wizycie wszystko dobrze

u mnie nadal slonecznie,ale juz nie taki upal tylko 25 stopni
idealnie 
Ja 5 pazdziernika mam druga wizyte w szpitalu na ecografie i morfologie,a 15 mam u swojej prywatnie.Mam nadzieje,ze nasz babelek zrobi rodzicom niespodzianke na druga rocznice slubu i sie pieknie pokaze
ale to jeszcze tyle czasu.No nic trzeba czekac
-
Tysia szperam ale jakoś co pomacam to jakoś lepiej. Nie mam dobrych wspomnień z kupowaniem na allegro i wogole przez internet. Ja z tych co lubią pomacać.
Wczoraj moja teściowa zaoferowała, że mi po lumpkach pochodzi aż mnie ciarki przeszły

Nasz kochany Olus
-
No ja narazie naprawdę nic nie kupuje... Mam jedno body co na samym początku z radości kupiłam i czekam aż może za 2 tygodnie usłyszę już kto u mnie mieszka. A jak nie to nadal nie kupię nic... Juz mi ciężko tylko oglądać te ciuszki ale jeszcze daje rade
-
Też wolę na żywo niż przez neta a jak już zamawiam, to zawsze z opłatą przy pobraniu, żeby sprawdzić towar
Bo kiedyś nie wysłano mi sweterka haha. To niech teściowa szuka perełek 
O to koleżanka miała niespodziankę
Ja już jestem pewna płci bo na prenatalnych była dziewczyna i w czwartek na wizycie tez
a jakby się coś zmieniło, to byłabym w konkretnym szoku...
-
nick nieaktualnyTysia pewnym płci to będziemy jak urodzimy. U mnie w 13 tyg moja lekarka widziala jednego chłopaka, po kilku dniach byłam w szpitalu i tam inna potaierdziła że jeden to chłopak, w 16 tyg moja lekarka widziała dwóch chłopaków. Ba pokazała mi siusiaka i zapytała co widzę. Ateraz w piątek siusiaków brak.
Czasami niby pępowina zagina się tak że wydaje się jakby był siusiak, albo wargi są tak opuchnięte.
Ale co by nie było, każda sie ze mną zgodzi że najważniejsze jest zdrowie dziecka, a plec jest potrzebna by moc poszalec na zakupach

mi tam jeszcze nic nie wpisywał