Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
hej dziewczyny!
dobrego dnia
ja tez ruchow niestety jeszcze nie czuje
dwa razy mi się wydawalo jakby mi tam pukalo tak leciutko jak lezalam, ale jak czekam i leze to wtedy cisza... smutno mi i martwi mnie to ale gin powiedział ze w pierwszej ciąży mogę jeszcze nie czuc i to normalne, a do tego mój maluszek nie jest jakos bardzo duzy, może to tez ma wpływ. także ja jeszcze tez czekam 
gdzies tam czytałam ze w pierwszej ciąży to nawet ok 22 tygodnia można jeszcze nie czuc albo nie jarzyc ze to to
tulipanna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej

Ostatnio chyba zaczynam czuć ruchy, choć nie wiem czy na 100% to to
czuje juz od jakiegoś czasu takie jakby drganie mięśnia przy braku magnezu, takie uczucie w rożnych miejscach poniżej pępka
czy któraś z Was tez takie cos czuje? Na początku myslalam, ze to jelito m, ale to uczucie sie nasila z dnia na dzien (mam nadzieje tylko, ze to nie skurcze).
Pare dni przeleżałam przez to przeziębienie i przyplątała sie do tego infekcja
dbam o wszystko zeby było cacy a tu takie cos, w dodatku nie przechodzi po lekach
w poniedziałek mam kolejna wizytę.
Pisze z telefonu, przeczytałam pare stron i teraz juz sie nie cofnę, ale któraś z Was pisała o wózku maxi cosi mura 4. Byłam przekonana do quinny, ale zapadalam babkę z tym wózkiem i powiedziała, ze to siedzonko kubełkowe to po roczku synka juz jest dla niego ciasne, a pozniej stojąc w kolejce do kasy zobaczyłam pare z mura 4 i chyba zmienię swój wybór
Udanej soboty
-
Ja sie zastanawiam czy zapisywac sie na połówkowe usg w dodatkowej klinice. Byłam tam na prenatalnym i powiem Wam ze przeszłam tortury. badanie trwało z 3 godziny oczywiście z przerwami. A waham sie ponieważ na ostatniej wizycie lekarz widział wszystko i pecherz i zołądek i wargi (stwierdził ze rozszczepu nie ma) i w sumie to wyszło tak ze mnie informuje o możliwości zapisania sie tam. A jak zapytałam czy on tego nie robi to powiedział ze to zrobi w ramach normalnej wizyty i w sumie prenatanle badania miałam dwa jedno u niego z tym ze nie obejmowało tylko krwii i drugie w tamtej klinice. Powiedział to tak jakby nie widział potrzeby zebym tam szła w sumie wizyta wypada mi w wg liczenia lekarza w 20 tyg i 2 dniu czyli chyba w 21 wiec prenatalne można zrobic do 24 to zdąze sie zapisac. A najgorsze jest to ze ten lekarz co robi to badanie to taki gbur ze nic nie powie i tylko w zasadzie kase zbiera. musimy to obgadac wspolnie ale jak i tak to zrobi to czy jest sens chodzenia jeszcze gdzie indziej.

-
mallinka wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ad0171cb766a.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/648686c0ef53.jpg
Cena za gondole i spacerowke bez dodatków 5200 zl
Całkiem fajnie sie prezentuje, ale cena tez ładna
-
nick nieaktualny