X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka29 wrote:
    Agnesia do tego wezmie sobie pomocnika bo sam nie zrobi :) i u nas caly sufit nie bedzie obnizany tylko tam gdzie szafa bo chce mi ledami podswietlic :)

tulipana dla mnie lepiej by bylo uslyszec,ze podobna do tatusia czy cos w tym stylu :)a nie ze piekna po tatusiu bo mamie na pewno nie bylo milo to slyszec.
    Aaaaa czyli chodzi Ci o to ze pielegniarka zwróciła uwagę na chłopa i go wychwaliła :P No może racja:P nawet nie pomyślałam w ten sposób

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • Tusiaa Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnesia wrote:
    Zosia i Pianistka również mają 21 tydzień :)

i jaa mam też 21 tydz :)

tysiaa93, tulipanna lubią tę wiadomość

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusiaa wrote:
    i jaa mam też 21 tydz :)
    U mnie jutro 50% ciąży, w końcu :D

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja teraz idac na ecografie tez bede miala robiona morfologie i czy ja musze isc na czczo ??bo mam na godzine 14:00.

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • Tusiaa Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka dla mnie by było to niemożliwe siedzieć do godz 14 bez jedzenia :/ padła bym i pewnie miała bym odruchy wymiotne.. :/

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • Tusiaa Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tysiaa no to super :) coraz bliżej końca a jak tam z Twoją wyprawką? ruszyło coś do przodu?? mi ostatnio przyszły rzeczy zamówione na allegro i praktycznie mam już wiekszość :)

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka29 wrote:
    Dziewczyny ja teraz idac na ecografie tez bede miala robiona morfologie i czy ja musze isc na czczo ??bo mam na godzine 14:00.
    Ja musialam być na czczo tylko wtedy gdy pobierali mi krew na tą glukozę i tokso.
    Zresztą do 14 nie da się wytrzymać bez jedzenia.

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusiaa wrote:
    Tysiaa no to super :) coraz bliżej końca a jak tam z Twoją wyprawką? ruszyło coś do przodu?? mi ostatnio przyszły rzeczy zamówione na allegro i praktycznie mam już wiekszość :)
    Może po tym 20 tygodniu czas zacznie mi szybciej lecieć :)
    U mnie wyprawka stoi w miejscu, czekam jeszcze na polowkowe żeby się upewnić, ze dziewczynce nic nie wyroslo :D

Ale fajnie ze masz już prawie wszystko, teraz możesz spokojnie czekać :)

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2015, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tulipanna wrote:
    No ale ich tu nie ma z nami, buszują gdzieś na fb chyba :)
    Pianistka pisze i tutaj, rzadko ale się odzywa.

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2015, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka29 wrote:
    Agnesia do tego wezmie sobie pomocnika bo sam nie zrobi :) i u nas caly sufit nie bedzie obnizany tylko tam gdzie szafa bo chce mi ledami podswietlic :)

tulipana dla mnie lepiej by bylo uslyszec,ze podobna do tatusia czy cos w tym stylu :)a nie ze piekna po tatusiu bo mamie na pewno nie bylo milo to slyszec.
    A no właśnie bo jakoś nie mogłam sobie wyobrazić że robi to sam bo nawet jak się podnośnik do płyt ma to lepiej w 2osoby :D Ja ledy będę miała wmontowane w szafę będą działały gdy otworzy się szafę a gdy zamknie będą gasły :)

Wychodzi że Tusia najstarsza ciężarówka (najdłużej w ciąży) bo Pianistka równo 20tc, Zosia tak jak Tulipana a Tusia już ma 20t2d :)

• Bruśka Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejku będę chyba się na końcu rozwiązywać ale to dobrze będziecie pisać co i jak w miarę możliwości ;-) . A te paseczki to zaokraglaja Wam tygodnie bo ja mam 17+5 wiec niby 18 tydz. Czy inaczej liczycie.Mi lekarz na opis nie zaokragla tylko tak jak jest.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnesia moj tez chcial tak zrobic w szafie,ale mowie,ze jak obniza sufit pod szafe niech mi je zamontuje na zewnatrz to wtedy zawsze sobie je bede mogla zaswiecic zamiast swiatla :)

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2015, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My tez zaokrąglamy do góry :) jutro zacznę 20tydzień :) Podobno 2ga połowa ciązy leci szybciej niż pierwsza:D Już się doczekać grudnia nie mogę, mimo że ja nienawidziłam świąt :) a później będę już czekała na rozwiązanie

• Lexi150 Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja poleciałam do sinsay'a żeby sobie coś kupić w końcu. No i dorwałam 2 sukienko-tuniki. Ale jestem happy bo już ciężko mi w szafie cokolwiek znaleźć do ubrania. Oczywiście Smyka też zahaczyłam ale wszystko takie drogie... trzeba poczekać na jakieś wyprzedaże.

Mama 4 Aniołków <3 <3 <3 <3
    ♥ IGOR ♥ 24.02.2016 (3390g, 56cm, 10pkt.)
    mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2015, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka29 wrote:
    Agnesia moj tez chcial tak zrobic w szafie,ale mowie,ze jak obniza sufit pod szafe niech mi je zamontuje na zewnatrz to wtedy zawsze sobie je bede mogla zaswiecic zamiast swiatla :)
    No tak ja będę miała w pokoju teraz halogeny działowe czyli będzie 6 w pokoju a będą się zapalały na jeden przycisk 3 na drugi kolejne 3 żeby odłączyć zapalanie nad maluszkiem:) a chcę w szafie a nie poza szafą bo mój Artur wstaje o 5 do pracy i żeby nas nie budził światłem :)

• tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale w grudniu będą z nas fajne bombeczki :D

Tusiaa lubi tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Kri Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! Dziś wizytowałam, słuchaliśmy serduszka maleństwa. Super sprawa. <3 a na połówkowe mam nakaz iść dopiero w 22 tyg bo nie dawno byłam i żeby zbyt często nie robić badania. Z przeizytowałam, słuchaliśmy serduszka maleństwa. Super sprawa. <3 a na połówkowe mam nakaz iść dopiero w 22 tyg bo nie dawno byłam i żeby zbyt często nie robić badania.z tego szczęścia poszalałam w szmatexie i tym sposobem mam pierwsze ubranka dla malucha!

madzia.rka, tysiaa93 lubią tę wiadomość

oar8flw1nowd9vtv.png
    74dipiqv6mmnfuyl.png

• Tusiaa Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem najstarsza stażem ale mało co wiem hehe :D

Tylko mi nie mówcie że pojdę pierwsza na odstrzał i nikt mi nie doradzi ani nie powie co i jak ;P Jestem strasznie ciekawa czy urodzimy w terminie czy po a może wcześniej :)

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • Tusiaa Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tysiaa93 wrote:

Tysiaa w sam raz będziemy pasować na choinkę :D

tysiaa93 lubi tę wiadomość

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • madzia.rka Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tysiaa93 wrote:

Hehehe bombeczki to mało powiedziane. Ja już też grudnia się doczekać nie mogę :-)

relganlia0g8wnrx.png
    Nasz kochany Olus <3
‹‹ 747 748 749 750 751 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ