Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Aaaaa czyli chodzi Ci o to ze pielegniarka zwróciła uwagę na chłopa i go wychwaliłaBiedroneczka29 wrote:Agnesia do tego wezmie sobie pomocnika bo sam nie zrobi
i u nas caly sufit nie bedzie obnizany tylko tam gdzie szafa bo chce mi ledami podswietlic 
tulipana dla mnie lepiej by bylo uslyszec,ze podobna do tatusia czy cos w tym stylu :)a nie ze piekna po tatusiu bo mamie na pewno nie bylo milo to slyszec.
No może racja:P nawet nie pomyślałam w ten sposób
-
Ja musialam być na czczo tylko wtedy gdy pobierali mi krew na tą glukozę i tokso.Biedroneczka29 wrote:Dziewczyny ja teraz idac na ecografie tez bede miala robiona morfologie i czy ja musze isc na czczo ??bo mam na godzine 14:00.
Zresztą do 14 nie da się wytrzymać bez jedzenia. -
Może po tym 20 tygodniu czas zacznie mi szybciej leciećTusiaa wrote:Tysiaa no to super
coraz bliżej końca a jak tam z Twoją wyprawką? ruszyło coś do przodu?? mi ostatnio przyszły rzeczy zamówione na allegro i praktycznie mam już wiekszość 

U mnie wyprawka stoi w miejscu, czekam jeszcze na polowkowe żeby się upewnić, ze dziewczynce nic nie wyroslo
Ale fajnie ze masz już prawie wszystko, teraz możesz spokojnie czekać
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA no właśnie bo jakoś nie mogłam sobie wyobrazić że robi to sam bo nawet jak się podnośnik do płyt ma to lepiej w 2osobyBiedroneczka29 wrote:Agnesia do tego wezmie sobie pomocnika bo sam nie zrobi
i u nas caly sufit nie bedzie obnizany tylko tam gdzie szafa bo chce mi ledami podswietlic 
tulipana dla mnie lepiej by bylo uslyszec,ze podobna do tatusia czy cos w tym stylu :)a nie ze piekna po tatusiu bo mamie na pewno nie bylo milo to slyszec.
Ja ledy będę miała wmontowane w szafę będą działały gdy otworzy się szafę a gdy zamknie będą gasły 
Wychodzi że Tusia najstarsza ciężarówka (najdłużej w ciąży) bo Pianistka równo 20tc, Zosia tak jak Tulipana a Tusia już ma 20t2d
-
Jejku będę chyba się na końcu rozwiązywać ale to dobrze będziecie pisać co i jak w miarę możliwości
. A te paseczki to zaokraglaja Wam tygodnie bo ja mam 17+5 wiec niby 18 tydz. Czy inaczej liczycie.Mi lekarz na opis nie zaokragla tylko tak jak jest.

-
nick nieaktualny
-
A ja poleciałam do sinsay'a żeby sobie coś kupić w końcu. No i dorwałam 2 sukienko-tuniki. Ale jestem happy bo już ciężko mi w szafie cokolwiek znaleźć do ubrania. Oczywiście Smyka też zahaczyłam ale wszystko takie drogie... trzeba poczekać na jakieś wyprzedaże.
-
nick nieaktualnyNo tak ja będę miała w pokoju teraz halogeny działowe czyli będzie 6 w pokoju a będą się zapalały na jeden przycisk 3 na drugi kolejne 3 żeby odłączyć zapalanie nad maluszkiem:) a chcę w szafie a nie poza szafą bo mój Artur wstaje o 5 do pracy i żeby nas nie budził światłemBiedroneczka29 wrote:Agnesia moj tez chcial tak zrobic w szafie,ale mowie,ze jak obniza sufit pod szafe niech mi je zamontuje na zewnatrz to wtedy zawsze sobie je bede mogla zaswiecic zamiast swiatla

-
Hej! Dziś wizytowałam, słuchaliśmy serduszka maleństwa. Super sprawa.
a na połówkowe mam nakaz iść dopiero w 22 tyg bo nie dawno byłam i żeby zbyt często nie robić badania. Z przeizytowałam, słuchaliśmy serduszka maleństwa. Super sprawa.
a na połówkowe mam nakaz iść dopiero w 22 tyg bo nie dawno byłam i żeby zbyt często nie robić badania.z tego szczęścia poszalałam w szmatexie i tym sposobem mam pierwsze ubranka dla malucha!
madzia.rka, tysiaa93 lubią tę wiadomość

padła bym i pewnie miała bym odruchy wymiotne..