Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Bruśka to ja poprosze opis z 20 tygodnia

A jeśli chodzi o spanie to obudziłam się dziś z takim dziwnym bólem po prawej stronie pleców ale nie w krzyżu tylko wyżej i promieniowalo to aż do prawej strony brzucha, ból jakby mnie przewialo coś w tym stylu, czy Was też tak plecy bolą? Polezalam chwile i wszystko przeszło, moze jakoś nie wygodnie spałam? Nie mam pojęcia co to mogło być, teraz już nic nie boli.. mam dzwonić do lekarza? Jest na urlopie za granicą, ale powinien odebrać. Czy fisiuje? :p

-
mi też jest czasem niedobrze, bardziej niż w 1 trym, muszę się pochwalić, że wczoraj mój dzidziuś pierwszy do mnie zapukał, najpierw raz a za chwilę drugi, a później się ocierał do dziś jestem przeszczęśliwa, aż mi chyba mąż trochę zazdrościł
Tusiaa, madzia.rka lubią tę wiadomość
-
No mi też nic nie leci na innym forum dziewczyny na naszym etapie narzekaly na to. No ja do tej pory nic nie miałam od dwóch trzech dni mnie swedza brodawki ale może to dlatego że posmarowalam je oliwka i podraznilam. Z rozbiegu bo brzuchu. Od dwich dni wróciłam do mojego serum zobaczymy co będzie.

-
Mi też się nic nie sączy. A prolaktynę miałam troszkę podwyższoną. W I trym. bolały mnie piersi niesamowicie. Teraz tylko swędzą. I mąż w końcu może dotykać

Mila bez paniki. Jak przeszło tzn że nic takiego. Mi też kręgosłup dokucza a przedwczoraj gdzieś mi się gazy w po lewej str zatrzymały w nocy i miałam taką kolkę, myślałam że się poryczę z bólu... Zmienia nam się teraz środek ciężkości w ciele i stąd takie różne dolegliwości z kręgosłupem.
Natalcia i Ty się doczekałaś! Super! -
nick nieaktualny
-
Mi nic nie wycieka, jedyne co to cyce swędzą i rozstępy też mam "piękne" ale cóż, urok ciąży, przeżyję

Mila dopóki się to nie powtórzy zachowaj spokój
Doti może się dowiesz czy facet czy baba
Vayn brzuszek elegancki, i paznokcie hihi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 11:05
vayn lubi tę wiadomość
-
Tysiaa a Ty dalej niczym nie smarujesz?? ja teraz przerzuciłam się na oliwkę bambino
ale mi pachnie dzidziusiem mmmm 
A na naszym forum chyba przewaga facetów jest no nie??
Vayn brzuszek malusi ale jeszcze urośnie
śliczny malusi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 11:08
vayn lubi tę wiadomość
Kubuś

-
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny, dobrego dnia i powodzenia na wizytach

co do brodawek to mi nie wycieka nic ale widać takie slady zaschnięte jakby leciutkie - raz biale albo zoltawe - długo walczyłam z wysoka prolaktyna i wtedy miałam tak samo. ale w ciąży to normalne ze prolaktyna rosnie wiec odbieram to za cos normalnego, nie mniej jednak wiadomo ze wolalabym tego nie mieć - ale tez nie mam zawsze, zazwyczaj na wieczor.
Mi się ostatnio wydaje jak leze na plecach ze tam leciuteńko się dzidziuś rusza, mam nadzieje ze to on i ze będą się te ruchy nasilać
brzuch mam tez malutki
-
nick nieaktualnyA ja już nie mogę się doczekać kiedy poczuje swojego Maluszka! Chociaż jak ostatnio leżałam na wznak i przykładałam mocno ręce do brzucha to raz coś jakby się obróciło. Tyle, że pewnie to za wcześnie i chyba niemożliwe wyczuć najpierw ręką

Co do brzucha to tak właśnie się pocieszam. Z resztą moja mama też nie miała dużych brzuszków w czasie ciąż