X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o mamo nawet z brzuszkiem jestem w lesie :D :D :D

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bruśka wrote:
    o mamo nawet z brzuszkiem jestem w lesie :D :D :D
    Udowodnij bo nie wierzę haha :D

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2015, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rośnie mały Tymuś :) ale nudny dzień dziś mam:) chyba się dziś wyrwę z moim Arturem gdzieś potańczyć bo inaczej się zanudzę w tym domu :D

• Lexi150 Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnesia jaki brzusio piękny! No i fajne imię wybraliście. To już zaklepane czy jeszcze się zastanawiacie?

Trochę się pokręciłam i plecy bolą... Chwila relaksu.

Mama 4 Aniołków <3 <3 <3 <3
    ♥ IGOR ♥ 24.02.2016 (3390g, 56cm, 10pkt.)
    mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mąz wróci to mi zrobi fote

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2015, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chciałam mieć Miłosza albo Tymona. Później jeszcze przemyśleliśmy kilka imion i ostatnio pojawił się Konrad i Piotr dodatkowo, o Miłoszu zapomnieliśmy. Z racji tego że koleżanka ma synka Tymona głupio mi było dac tak na imię, ale mój Artur ciągle mówił do brzucha Tymek nawet po tłumaczeniu że K. tak nazawała. Ale dziś przemyślałam i nie jest to moja bliska koleżanka skoro i mi się bardzo podoba i Arturowi to będzie Tymon :) Więc decyzja na 90% ostateczna :D

• tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oki Bruśka :P

Tymon ładne imię, oryginalne :)

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahah ja zawsze mysłalam ze bedzie Jasiek na poczatku ciagle tam mowiłam i wiecie co mąz mówi ze jest zdecydowane i nie ma co zmieniac a ja teraz nad innymi imionami myśle nad Tymkiem własnie Antonim Maurycym i kilkoma innymi ale nadal mówie do niego Janie . Pewnie jak go zobacze to bede wiedziała jak nadac na imię . Wczoraj sie zastanawiałam jak bedzie wygladac.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 14:46

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2015, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zawsze chciałam Jana. Mój dziadek miał tak na imię, zmarł gdy miałam 6lat niestety. Z teściami nigdy nie rozmawiałam o imionach dla dzieci i gdy pewnego dnia przyszedł teśc do domu i zaczał się nabijać z Janka chodzi o imie to mi się przykro zrobiło, najgorsze że cała rodzina podłapała i ciągle mówi zamiast że ktoś jest głupi, albo gada głupoty mówi "Jasiek z Ciebie" nawet nie zaczynałam rozmowy że chcemy mieć Jana. Nazwę syna Tymon Jan imiona do siebie pasują i są krótkie:)

• Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnesia,kada24 aleeeee macie duze brzuszki wow :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 15:00

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaallleee macie brzuszki! a mój taki maniuni przy Waszych :(

szczęśliwa mama :)
    www.babelu.pl polecam - ubranka i akcesoria dla maluszków ;)

f2wlj48apsehglf6.png
  • madzia.rka Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No brzuszki piękne ja mam jeszcze większy ło Matko Boska. A na wadze na szczęście tylko 2kg. Choć dziś po obzarstwie łazankowym to pewnie kolejne kilo :-))

relganlia0g8wnrx.png
    Nasz kochany Olus <3
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnesia ja to bym im na złość zrobiła. Ale Tymon też mi sie podoba jednak pwewnie zostanie Jan. Moja babcia jak kuzynki chodziły w ciazy to mowiła ze takie piękne imię własnie Jan a teraz front jej sie zmienił i mówi ze takie wiejskie.Oburzała sie na Wojtka i Jakuba . Nie wspomnijąc o Ksawerym. Nikomu nie dogodzisz a tym co Teście mówia to sie najmniej bede przejmować. Decyzja i tak należy do rodziców.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 15:16

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie, Bianka tez się nikomu nie podoba ale to nasze dziecko, my je wychowamy i nazwiemy :P

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Kri Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mówię Wojtek, chyba,że mi się na Magdę zamieni ale to za jakiś miesiąc dopiero będę wiedzieć. ..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 15:43

oar8flw1nowd9vtv.png
    74dipiqv6mmnfuyl.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2015, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madzia.rka wrote:
    No brzuszki piękne ja mam jeszcze większy ło Matko Boska. A na wadze na szczęście tylko 2kg. Choć dziś po obzarstwie łazankowym to pewnie kolejne kilo :-))
    Ja schudłam 11 kg ;p i narazie się utrzymuje na -11kg :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2015, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bruśka wrote:
    Agnesia ja to bym im na złość zrobiła. Ale Tymon też mi sie podoba jednak pwewnie zostanie Jan. Moja babcia jak kuzynki chodziły w ciazy to mowiła ze takie piękne imię własnie Jan a teraz front jej sie zmienił i mówi ze takie wiejskie.Oburzała sie na Wojtka i Jakuba . Nie wspomnijąc o Ksawerym. Nikomu nie dogodzisz a tym co Teście mówia to sie najmniej bede przejmować. Decyzja i tak należy do rodziców.
    No właśnie gdy już doszliśmy z Arturem do porozumienia co do Tymona to zostanie nam Tymek :D
    A żadna z was nie wybrała dla chłopca imienia Nikodem? :) Ja niestety nie mogę bo mój siostrzeniec to Nikoś ale piękne imię :D

• szara myszka Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hm Nikodem! nie myslalam o nim w ogole wcześniej ale ladne ;)

nam się zawsze podobalo Mikolaj, ale jak zaszłam w ciaze to przestalo :D ogolnie to mamy problem z imionami, jak się dowiemy plec to wtedy zaczniemy nad tym rozmyslac ;)

szczęśliwa mama :)
    www.babelu.pl polecam - ubranka i akcesoria dla maluszków ;)

f2wlj48apsehglf6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2015, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szara myszka wrote:
    hm Nikodem! nie myslalam o nim w ogole wcześniej ale ladne ;)

nam się zawsze podobalo Mikolaj, ale jak zaszłam w ciaze to przestalo :D ogolnie to mamy problem z imionami, jak się dowiemy plec to wtedy zaczniemy nad tym rozmyslac ;)
    Ohh Mikołaj też chciałam, ale moja bardzo dobra koleżanka ma Mikusia i teraz u Szwagra w rodzinie urodził się 3 miesiące temu Mikuś :D

• Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiedys myslalam nad Nikodemem i Natanem,ale moje kolezanki dwie tak nazwaly swoich synkow wiec odpada,i jak cos to bedzie Fabian a dziewczynka Sofija <3
    A to moj "olbrzym" :) :) :)
    http://static.pokazywarka.pl/i/6063119/730812/image.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 16:49

Lexi150, tysiaa93 lubią tę wiadomość

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
‹‹ 755 756 757 758 759 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ