Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyChciałam mieć Miłosza albo Tymona. Później jeszcze przemyśleliśmy kilka imion i ostatnio pojawił się Konrad i Piotr dodatkowo, o Miłoszu zapomnieliśmy. Z racji tego że koleżanka ma synka Tymona głupio mi było dac tak na imię, ale mój Artur ciągle mówił do brzucha Tymek nawet po tłumaczeniu że K. tak nazawała. Ale dziś przemyślałam i nie jest to moja bliska koleżanka skoro i mi się bardzo podoba i Arturowi to będzie Tymon
Więc decyzja na 90% ostateczna
-
hahah ja zawsze mysłalam ze bedzie Jasiek na poczatku ciagle tam mowiłam i wiecie co mąz mówi ze jest zdecydowane i nie ma co zmieniac a ja teraz nad innymi imionami myśle nad Tymkiem własnie Antonim Maurycym i kilkoma innymi ale nadal mówie do niego Janie . Pewnie jak go zobacze to bede wiedziała jak nadac na imię . Wczoraj sie zastanawiałam jak bedzie wygladac.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 14:46

-
nick nieaktualnyZawsze chciałam Jana. Mój dziadek miał tak na imię, zmarł gdy miałam 6lat niestety. Z teściami nigdy nie rozmawiałam o imionach dla dzieci i gdy pewnego dnia przyszedł teśc do domu i zaczał się nabijać z Janka chodzi o imie to mi się przykro zrobiło, najgorsze że cała rodzina podłapała i ciągle mówi zamiast że ktoś jest głupi, albo gada głupoty mówi "Jasiek z Ciebie" nawet nie zaczynałam rozmowy że chcemy mieć Jana. Nazwę syna Tymon Jan imiona do siebie pasują i są krótkie:)
-
Agnesia ja to bym im na złość zrobiła. Ale Tymon też mi sie podoba jednak pwewnie zostanie Jan. Moja babcia jak kuzynki chodziły w ciazy to mowiła ze takie piękne imię własnie Jan a teraz front jej sie zmienił i mówi ze takie wiejskie.Oburzała sie na Wojtka i Jakuba . Nie wspomnijąc o Ksawerym. Nikomu nie dogodzisz a tym co Teście mówia to sie najmniej bede przejmować. Decyzja i tak należy do rodziców.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 15:16

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo właśnie gdy już doszliśmy z Arturem do porozumienia co do Tymona to zostanie nam TymekBruśka wrote:Agnesia ja to bym im na złość zrobiła. Ale Tymon też mi sie podoba jednak pwewnie zostanie Jan. Moja babcia jak kuzynki chodziły w ciazy to mowiła ze takie piękne imię własnie Jan a teraz front jej sie zmienił i mówi ze takie wiejskie.Oburzała sie na Wojtka i Jakuba . Nie wspomnijąc o Ksawerym. Nikomu nie dogodzisz a tym co Teście mówia to sie najmniej bede przejmować. Decyzja i tak należy do rodziców.

A żadna z was nie wybrała dla chłopca imienia Nikodem?
Ja niestety nie mogę bo mój siostrzeniec to Nikoś ale piękne imię
-
hm Nikodem! nie myslalam o nim w ogole wcześniej ale ladne

nam się zawsze podobalo Mikolaj, ale jak zaszłam w ciaze to przestalo
ogolnie to mamy problem z imionami, jak się dowiemy plec to wtedy zaczniemy nad tym rozmyslac
-
nick nieaktualnyOhh Mikołaj też chciałam, ale moja bardzo dobra koleżanka ma Mikusia i teraz u Szwagra w rodzinie urodził się 3 miesiące temu Mikuśszara myszka wrote:hm Nikodem! nie myslalam o nim w ogole wcześniej ale ladne

nam się zawsze podobalo Mikolaj, ale jak zaszłam w ciaze to przestalo
ogolnie to mamy problem z imionami, jak się dowiemy plec to wtedy zaczniemy nad tym rozmyslac 
-
kiedys myslalam nad Nikodemem i Natanem,ale moje kolezanki dwie tak nazwaly swoich synkow wiec odpada,i jak cos to bedzie Fabian a dziewczynka Sofija

A to moj "olbrzym"

http://static.pokazywarka.pl/i/6063119/730812/image.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 16:49
Lexi150, tysiaa93 lubią tę wiadomość