Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Piękne te wasze brzuszki dziewczyny i oby zdrowo rosły do lutego
moj tez należy raczej do tych większych 
Jak jeden dzien sie nie przeczyta to ciezko nadrobić wpisy
Byłam dzis w kauflandzie i sa teraz w promocji (nie jestem pewna na 100% ceny bo szybko luknelam) poduszki do karmienia chyba za 29,99 albo 39,99 Max (bardziej ta pierwsza cena) spore (kształt chyba C) kolorowe, zapinane na zamek. Moze sie komuś przyda takie info bo i cena fajna
-
Na pewno jeestes w ciazy???Biedroneczka29 wrote:kiedys myslalam nad Nikodemem i Natanem,ale moje kolezanki dwie tak nazwaly swoich synkow wiec odpada,i jak cos to bedzie Fabian a dziewczynka Sofija

A to moj "olbrzym"

http://static.pokazywarka.pl/i/6063119/730812/image.jpg
slicznie wygladasz:)
-
tulipanna dziekuje
jestem jestem
a co do zdjecia to ja wlasnie z komorki wklejam tutaj foty.Wchodze na strone www.pokazywarka.pl tam wstawiasz fote link ktory sie pokaze kopiujesz i wklejasz go tutaj 
tusiaa no malutki malutki jest
czasami jest wiekszy jak pojem wiecej :)ale tak czy inaczej w porownaniu do dziewczyn to malenstwo,ale niech sobie bedzie malutki bo im wiekszy tym ciezej dla Nas no ale na 28 Grudnia musi byc ladna widoczna pileczka
-
Bruśka - to obie będziemy miały Jaśków!

Dzisiaj zrobiłam małe zakupy dla Jasia - dwie pieluszki flanelowe w sówki, krem do twarzy na chłodne dni, puder do pupy, rajstopki oraz słodkie śpiochy i koszulę. A i siebie w końcu zaopatrzyłam w dwie najważniejsze rzeczy - stanik sportowy (bo biust mi się już w nic nie mieści
) oraz spodnie niby dresowe, ale w miarę w "eleganckim" stylu. 
A to mój brzuchol (19t2d)
http://zapodaj.net/images/c94f37d9c7bb5.png
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 20:09
Bruśka, Tusiaa, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Skopał nas w końcu nasz maluszek!!

Lezelismy po sexiku (
) i z glupa zaczelismy mu ..... spiewac. i zareagowal szybko, dal nam jak spiewalismy chyba z 7 takich naprawdę niepodważalnych kopniaczkow
tysiaa93, Tusiaa, tulipanna, madzia.rka lubią tę wiadomość
-
tysiaa93 - są jeszcze dłuższe, tylko tutaj są trochę pofalowane i na bok wzięte. Ale niebawem idę ścinać je już, bo średnio wygodnie się robi

Chyba i mnie dzisiaj Jasiek parę razy stuknął, ale robi to tak subtelnie, że musi być z niego grzeczny chłopak

a z telefonu to juz w ogole...