Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • Doti87 Autorytet

Wysłany: 19 września 2015, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajne ciuszki.. A ten pająk to co to jest??

f2w3s65g6ss24352.png

f2wli09k74bg1ma0.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 19 września 2015, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strój na karnawał haloween.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 19 września 2015, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tulipanana brawo,widzisz jakie to proste :) śliczny brzuszek :)

Moj to alkohol pije raz do roku jak jestesmy w Polsce i to bardzo mało :)

Kreskakropka termin masz na 20 luty w moje urodziny :) a ja mam termin na 21 luty ciekawe która pierwsza urodzi :)

Doti gratuluje synka :) teraz to możesz zacząć robic zakupy :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2015, 13:15

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • Mila920 Autorytet

Wysłany: 19 września 2015, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Postaram się trochę wyluzować.. wszystko niedługo się tak bardzo zmieni..może rzeczywiście on oswaja się z ta myślą :-) ciągle mówi, ze jak będzie bejbi to będzie fajnie, ze jak będzie chłopak to w garażu będzie pomagał od malenkosci, ze wybuduje na ogrodzie plac zabaw i ogólnie cieszy sie, ale w koncu to facet, oni mają jądra dlatego tacy są :-) my kupujemy ciuszki a oni piją piwo hehe

Bruśka cudne ciuszki, a strój pająka bajka :-) W Halloween możesz z małym na rękach drzwi otwierać hehe

ckaiskjotzqxyjdt.png
    dqprp07wug12eik7.png
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 19 września 2015, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja sobie wczoraj wieczorem oglądam tv cos delikatnie poczułam w brzuszku patrze a tam taka górka moje dzieciątko albo pokazało mamusi głowę albo pupcie <3 ależ cudowny widok :)

olenka173065, tysiaa93, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • olenka173065 Przyjaciółka

Wysłany: 19 września 2015, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ostatnio rano jak mąż wstawał do pracy też tak miałam.Spałam na plecach myślałam że mi coś położył na brzuchu a tu Groszek sie wiercił:P dziwne uczucie;)

olenka173065
  • Karola:) Autorytet

Wysłany: 19 września 2015, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) u nas będzie synus, juz na 100 %, co do imienia...chyba Nikodem, teraz mamy Wiktorie, czuje sie ok, chodze do pracy, z dolegliwości z tylko zemczenie, ale ze wzgledu ze nabiegam sie za małą jak wroce z pracy, a z zachcianek...hmmm...wlasnie piwko z sokiem malinowym :P

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

l22n8u69ve8jfk3u.png
    f2w3sek2le1zbsij.png
  • Tusiaa Autorytet

Wysłany: 19 września 2015, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mężuś jak musi iśc nastepnego dnia do pracy to wypije max 2 piwa i idzie spać :) kiedys mieli impreze w domu w którym mieszka ze swoimi pracownikami wypiła 2 kieliszki i poszedł spać . Tak mi powiedział ale akurat w to wierzę bo on boi się że policja by go złapała i zabrała prawko a bez tego bardzo ciężko by było.

Pajak fajny ciekawe czy dzidziuś się nie będzie bał :D

Ja jestem jakaś dziwna dziewczyny bo jak leżę na plecach i czuję taką ciężkość w brzuchu bo chyba wtedy mały sie wypina (tak mi sie wydaje) ale nie lubię tego uczucia, czuję , że mi skórę rozrywa i jeszcze do tego taki twardy brzuszek. :/ ale za to lubie jak delikatnie sie przemieszcza pod skórą bezboleśnie i kopie :)
    Może to co czuje nieraz to jakies skurcze brzucha .. hmm.. sama nie wiem.

Lexi ja az 3 kg w jeden miesiąc przytyłam ale widac tylko po brzuszku :) ale wcześniej tez miałąm ten problem że waga była na minusie a poźniej sie zrównała i nie chciałą iść wyżej. Moim zdaniem nie ma co sie tym przejmować a wrecz cieszyć jesli z dzidzią jest wszystko dobrze :) mniej bedzie dio zrzucenia poźniej :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2015, 14:39

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 19 września 2015, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mąż to złoty jest jak w miesiącu 3 piwa wypije to szał inne alkohole to aby kolekcjonujemy. Czasem whyski wypije a wiba obydwoje niecierpimy sam zapach mnie powala.

tulipanna, Tusiaa lubią tę wiadomość

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • madzia.rka Autorytet

Wysłany: 19 września 2015, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czytając zaległości mam ochotę na piwko hehehe. Mój mąż pracuje w hurtowni alkoholi i ma tego pod dostatkiem ale raczej tylko imprezowe pije. Ja za piwkiem tęsknię tak jak i za wytrawnym winkiem ech. Ale cóż. Ponoć są wina bezalkoholowe ale z tego co wiem nie smaczne. Dziś idziemy na imprezkę do sąsiadów więc mezus trochę się wyluzuje bo ma cały dom na głowie a ja jak zawsze na lezaco ale chwilę im potowarzysze :-)

tysiaa93 lubi tę wiadomość

relganlia0g8wnrx.png
    Nasz kochany Olus <3
  • L Autorytet

Wysłany: 19 września 2015, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,

Dziewczyny wasze brzuszki naprawdę są śliczne, takie zgrabniutkie :-)
    Ja już kilka razy podchodziłam do zrobienia zdjęcia, może w końcu się uda .

Ciuszki też urocze , nie ma to jak pierwsze zakupy . Ja już wszystkie ciuszki po Olce przeniosłam do komody i czekają -wypiore je dopiero na nowym roku ;-) Do kupienia mam jedynie wózek, wanienke , pościel i rzeczy do higieny.
    Przeczytałam chyba 4 strony i tyle miala do napisania a teraz pustka w głowie :-/
    Będę musiała częsciej tu wpadać.

Jakby się któraś nudziła , to oglądałam kiedyś ciekawy program co prawda angielski ale dla zabicia czasu dobre i to- oczywiście o porodach. Jest kilka odcinków , poniżej przesyłam link do pierwszego >

https://www.youtube.com/watch?v=QDeV50l0KcQ

bl9cdf9hb2lk5j8d.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 19 września 2015, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wchodzę a tu rozmowa o piwie - ale bym się napiła! :P Najbardziej pragnę radlerka z colą :D

madzia.rka lubi tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Lexi150 Autorytet

Wysłany: 19 września 2015, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja sobie nastrój poprawiłam a co :D
    https://www.zalando.pl/new-look-jeansy-straight-leg-blue-nl029a005-k11.html

Mama 4 Aniołków <3 <3 <3 <3
    ♥ IGOR ♥ 24.02.2016 (3390g, 56cm, 10pkt.)
    mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 19 września 2015, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lexi150 wrote:
    A ja sobie nastrój poprawiłam a co :D
    https://www.zalando.pl/new-look-jeansy-straight-leg-blue-nl029a005-k11.html
    Śliczne i niedrogie, pochwal się jak przyjdą :)

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2015, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też chce sobie poprawić, ale mój zdrowy rozsądek mi mówi żebym poczekała bo mam kupon rabatowy ważny od 25.09 ;p
    Chcę zamówić dwa prześcieradła:
    http://www.lamillou.com/shop/przescieradla/przescieradlo-good-night-mint-rick-rack-%7C-60x120-cm
    http://www.lamillou.com/shop/przescieradla/przescieradlo-good-night-60-x-120-cm-royal-diamonds

Chcę też otulacz i kocyk ale z tym poczekam bo i tak nie ma wzorów które mnie interesują, a błękitny w misie już mam ;p

• Lexi150 Autorytet

Wysłany: 19 września 2015, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnesia śliczne te prześcieradła ale cenę też mają ładną niestety :/

mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2015, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lexi150 wrote:
    Agnesia śliczne te prześcieradła ale cenę też mają ładną niestety :/
    Ale dobra jakość:) zwykłe kosztuje 20-30zł więc wolę dołożyć i mieć takie łądniutkie. Kupię dwa i wystarczy :) mam też zwykłe białe jedno

• Lexi150 Autorytet

Wysłany: 19 września 2015, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A kupowałaś już jakieś rzeczy w tym sklepie?
    No i mam pytanko czy wybierasz się do jakiejś szkoły rodzenia?

mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2015, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnesiaza tydzień ma być kod rabatowy do la millou więc poczekaj z zakupami :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2015, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lexi150 wrote:
    A kupowałaś już jakieś rzeczy w tym sklepie?
    No i mam pytanko czy wybierasz się do jakiejś szkoły rodzenia?
    Kupiłam koc i poduszkę stacjonarnie w Warszawie, chce jeszcze jeden koc, otulacz i te prześcieradła. Zastanawiam się nad kurką babci Dany :) Szkołe rodzenia wybrałam na Monte Cassino :)
    marissith wrote:
    Agnesiaza tydzień ma być kod rabatowy do la millou więc poczekaj z zakupami :)
    Tak właśnie napisałam że mam kod i zdrowy rozsądek mówi żebym czekała i czekam.

‹‹ 758 759 760 761 762 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ