Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Tulipanana brawo,widzisz jakie to proste
śliczny brzuszek 
Moj to alkohol pije raz do roku jak jestesmy w Polsce i to bardzo mało
Kreskakropka termin masz na 20 luty w moje urodziny
a ja mam termin na 21 luty ciekawe która pierwsza urodzi 
Doti gratuluje synka
teraz to możesz zacząć robic zakupy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2015, 13:15
-
Postaram się trochę wyluzować.. wszystko niedługo się tak bardzo zmieni..może rzeczywiście on oswaja się z ta myślą
ciągle mówi, ze jak będzie bejbi to będzie fajnie, ze jak będzie chłopak to w garażu będzie pomagał od malenkosci, ze wybuduje na ogrodzie plac zabaw i ogólnie cieszy sie, ale w koncu to facet, oni mają jądra dlatego tacy są
my kupujemy ciuszki a oni piją piwo hehe
Bruśka cudne ciuszki, a strój pająka bajka
W Halloween możesz z małym na rękach drzwi otwierać hehe

-
A ja sobie wczoraj wieczorem oglądam tv cos delikatnie poczułam w brzuszku patrze a tam taka górka moje dzieciątko albo pokazało mamusi głowę albo pupcie
ależ cudowny widok
olenka173065, tysiaa93, lula.91 lubią tę wiadomość
-
Hej
u nas będzie synus, juz na 100 %, co do imienia...chyba Nikodem, teraz mamy Wiktorie, czuje sie ok, chodze do pracy, z dolegliwości z tylko zemczenie, ale ze wzgledu ze nabiegam sie za małą jak wroce z pracy, a z zachcianek...hmmm...wlasnie piwko z sokiem malinowym
lula.91 lubi tę wiadomość
-
Mój mężuś jak musi iśc nastepnego dnia do pracy to wypije max 2 piwa i idzie spać
kiedys mieli impreze w domu w którym mieszka ze swoimi pracownikami wypiła 2 kieliszki i poszedł spać . Tak mi powiedział ale akurat w to wierzę bo on boi się że policja by go złapała i zabrała prawko a bez tego bardzo ciężko by było.
Pajak fajny ciekawe czy dzidziuś się nie będzie bał
Ja jestem jakaś dziwna dziewczyny bo jak leżę na plecach i czuję taką ciężkość w brzuchu bo chyba wtedy mały sie wypina (tak mi sie wydaje) ale nie lubię tego uczucia, czuję , że mi skórę rozrywa i jeszcze do tego taki twardy brzuszek.
ale za to lubie jak delikatnie sie przemieszcza pod skórą bezboleśnie i kopie 
Może to co czuje nieraz to jakies skurcze brzucha .. hmm.. sama nie wiem.
Lexi ja az 3 kg w jeden miesiąc przytyłam ale widac tylko po brzuszku
ale wcześniej tez miałąm ten problem że waga była na minusie a poźniej sie zrównała i nie chciałą iść wyżej. Moim zdaniem nie ma co sie tym przejmować a wrecz cieszyć jesli z dzidzią jest wszystko dobrze
mniej bedzie dio zrzucenia poźniej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2015, 14:39
Kubuś

-
Czytając zaległości mam ochotę na piwko hehehe. Mój mąż pracuje w hurtowni alkoholi i ma tego pod dostatkiem ale raczej tylko imprezowe pije. Ja za piwkiem tęsknię tak jak i za wytrawnym winkiem ech. Ale cóż. Ponoć są wina bezalkoholowe ale z tego co wiem nie smaczne. Dziś idziemy na imprezkę do sąsiadów więc mezus trochę się wyluzuje bo ma cały dom na głowie a ja jak zawsze na lezaco ale chwilę im potowarzysze
tysiaa93 lubi tę wiadomość

Nasz kochany Olus
-
Hej,
Dziewczyny wasze brzuszki naprawdę są śliczne, takie zgrabniutkie
Ja już kilka razy podchodziłam do zrobienia zdjęcia, może w końcu się uda .
Ciuszki też urocze , nie ma to jak pierwsze zakupy . Ja już wszystkie ciuszki po Olce przeniosłam do komody i czekają -wypiore je dopiero na nowym roku
Do kupienia mam jedynie wózek, wanienke , pościel i rzeczy do higieny.
Przeczytałam chyba 4 strony i tyle miala do napisania a teraz pustka w głowie
Będę musiała częsciej tu wpadać.
Jakby się któraś nudziła , to oglądałam kiedyś ciekawy program co prawda angielski ale dla zabicia czasu dobre i to- oczywiście o porodach. Jest kilka odcinków , poniżej przesyłam link do pierwszego >
https://www.youtube.com/watch?v=QDeV50l0KcQ -
nick nieaktualnyJa też chce sobie poprawić, ale mój zdrowy rozsądek mi mówi żebym poczekała bo mam kupon rabatowy ważny od 25.09 ;p
Chcę zamówić dwa prześcieradła:
http://www.lamillou.com/shop/przescieradla/przescieradlo-good-night-mint-rick-rack-%7C-60x120-cm
http://www.lamillou.com/shop/przescieradla/przescieradlo-good-night-60-x-120-cm-royal-diamonds
Chcę też otulacz i kocyk ale z tym poczekam bo i tak nie ma wzorów które mnie interesują, a błękitny w misie już mam ;p -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKupiłam koc i poduszkę stacjonarnie w Warszawie, chce jeszcze jeden koc, otulacz i te prześcieradła. Zastanawiam się nad kurką babci DanyLexi150 wrote:A kupowałaś już jakieś rzeczy w tym sklepie?
No i mam pytanko czy wybierasz się do jakiejś szkoły rodzenia?
Szkołe rodzenia wybrałam na Monte Cassino 
Tak właśnie napisałam że mam kod i zdrowy rozsądek mówi żebym czekała i czekam.marissith wrote:Agnesiaza tydzień ma być kod rabatowy do la millou więc poczekaj z zakupami