Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Bruśka - ja mam jeden śpiworek, ale mam zamiar jeszcze nabyć chociaż jeden. Ewentualnie poczekam i zobaczę, czy w ogóle syn będzie chciał spać w śpiworku.
Joanna_88 - wszystko pochowane w reklamówkach, ale jak chcesz to mogę jutro przeliczyć i podać ile ich mam. Tylko jakie rozmiary? Bo sporo ich -
Ja to jestem zielona w tym czego ile potrzeba... Czy taka lista juz gdzieś poszła, a jak nie to moze ktos takową ma ile czego z jakiego rozmiaru kupić? bo ja sie w tym gubię
Gorgeous - świetne ciuszkigorgeous, Kri lubią tę wiadomość
-
szara myszka wrote:dobrej nocy dziewczyny
kurde, odkad biore ta luteinę to mnie zaczyna myszka piec ;/ straszny dyskomfort, oby mi się infekcja nie zrobila ;/
Witaj w klubiejuz nie biorę lutki, bo wlasnie miałam to samo i musiałam szybko pędzić do doktora zeby cos zaradził
na szczęście juz przeszło
Dobranoc
-
nick nieaktualnyszara myszka wrote:dobrej nocy dziewczyny
kurde, odkad biore ta luteinę to mnie zaczyna myszka piec ;/ straszny dyskomfort, oby mi się infekcja nie zrobila ;/ -
madzia2526 wrote:tulipanna cukier w ciąży podobno powinno się mierzyć godzinę po jedzeniu
Joanna_88 ja chyba też miałam miesiąc wolnego od badań. Ale to na początku tetaz robię co 3 tyg. Jutro mam kolejna wizytę po wynikach to mogę Ci dać znać czy na następna też będę robić. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Melduję się po wizycie
Bedzie chłopak fujarę ma i jajeczkatak lekarz powiedział.
Wazy ponad 400g ale dokładnie nie pamiętam bo wyniki będe miała u swojego gina na nastepnej wizycie
Mały kopał, kręcił się. Mąż wziął ze sobą zdjecia chyba żeby sie pochwalić w pracy albo koledzeDostalismy tylko dwa szkoda bo myślałam, że będa ze 4 .
Ogólnie wszystko dobrze. łożysko mam na przedniej ściane ale nie jest ono przodujące więc jest ok. Póki co mały głowkę ma na górze a nózki w dole
gorgeous śliczne ciuszkiWiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2015, 09:08
Bruśka, tulipanna, Zosia_wop, Mila920, gorgeous, vayn, Biedroneczka29, tysiaa93 lubią tę wiadomość
Kubuś
-
tulipanna wrote:Co za bzdura? Badania zawsze na czczo a juz zwlaszcza krzywą cukrową
Dobrze przecytałaś? Godzinę po jedzeniu... Chodziło o to że robi się na czczo a potem godzinę a nie dwie po jedzeniu tak jak badałaś. Nic nie pisałam o badaniu na czczo bo to chyba jasne że zawsze się je robi.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2015, 08:21
-
madzia2526 wrote:Dobrze przecytałaś? Godzinę po jedzeniu... Chodziło o to że robi się na czczo a potem godzinę a nie dwie po jedzeniu tak jak badałaś. Nic nie pisałam o badaniu na czczo bo to chyba jasne że zawsze się je robi.
-
Tusiaa - dziękuję i gratuluję synusia!
Zosia_wop - dziękujęJa listy ile czego trzeba, to nie podam, bo mam kilka razy za dużo wszystkiego, więc nie jestem osobą kompetentną
Bruśka - tak, byłam znowukartę stałego klienta dostaje się, jak człowiek robi zakupy za jednym zamachem za sporą kasę - mnie to wynosi zawsze maksymalnie 5 zł
Nigdy nie spodziewałam się, ze w moim miasteczku mogę znaleźć tyle cudeniek... Sobie w zasadzie nigdy nic ładnego nie znalazłam, a dla syna wszystko