Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
tulipanna wrote:Po jakim jedzeniu? Krzywa cukrowa po jedzeniu? Powazna jestes? Robi sie na czczo,godzine i dwie po podaniu glukozy a nie jedzenia...
Może zwyczajnie źle się wysłowiłam. W domu raczej jesz zwykłe jedzenie? Przy krzywej masz glukozę podawaną. A w przypadku zwykłych badań w przychodni cukry mierzy się na czco potem sama coś jesz i badają Cie ponownie. Nie zauważyłam że napisałaś o glukozie i chodziło o krzywą, więc myślałam że chodzi o badanke w domu glukometrem. I proszę nie pytaj mnie ciągle czy jestem poważna bo to chyba w tym wypadku nie ma żadnego znaczeniaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2015, 10:02
gorgeous, tulipanna lubią tę wiadomość
-
Gorgeous warto! U mnie nowy towar sporo kosztuje bo 55 zł kg i w sumie tak jedna wizyta kosztuje. A na sztuki to 5 zł każda to i tak czasem za porządne rzeczy warto.
Dziewczyny katar mnie dobija. Ciągle mi gorąco chociaż zmarzlak że mnie. Bym tylko wietrzyla. -
tulipanna wrote:Po jakim jedzeniu? Krzywa cukrowa po jedzeniu? Powazna jestes? Robi sie na czczo,godzine i dwie po podaniu glukozy a nie jedzenia...
Tulipan na wyluzuj po co tyle agresji.
Hormony hormonami ale z powodu cukru nie trzeba robić kwasówgorgeous, Mila920, Tusiaa lubią tę wiadomość
Córeczka lipiec 2007, synek luty 2009,
córeczka luty 2013, córeczka luty 2016
Moja Wielka Rodzina 2+4+kot -
Ja nie miałam problemu E zrozumieniem madzi słowem nie wspomniała o krzywej wie czasami warto jeszcze raz przeczytać aby zrozumieć sedno danego posta☺
gorgeous lubi tę wiadomość
Córeczka lipiec 2007, synek luty 2009,
córeczka luty 2013, córeczka luty 2016
Moja Wielka Rodzina 2+4+kot -
Bruśka wrote:Gorgeous warto! U mnie nowy towar sporo kosztuje bo 55 zł kg i w sumie tak jedna wizyta kosztuje. A na sztuki to 5 zł każda to i tak czasem za porządne rzeczy warto.
Dziewczyny katar mnie dobija. Ciągle mi gorąco chociaż zmarzlak że mnie. Bym tylko wietrzyla.
Ale ja nie twierdzę, że nie warto.Tylko nie biorę na siłę. Chodzę i tak w dni, kiedy jest taniej, a że wtedy i tak potrafię uzbierać cudeńka, to jeszcze lepiej. Poza tym nie chodzę już w dni dostawy, bo wtedy wzięłabym jeszcze więcej ciuchów, a i tak mam za dużo.
A wolę kupić porządną rzecz za 2zł w późniejszy dzień niż porządną rzecz za 5 czy 8 w dniu dostawy
-
gorgeous wrote:Ale ja nie twierdzę, że nie warto.
Tylko nie biorę na siłę. Chodzę i tak w dni, kiedy jest taniej, a że wtedy i tak potrafię uzbierać cudeńka, to jeszcze lepiej. Poza tym nie chodzę już w dni dostawy, bo wtedy wzięłabym jeszcze więcej ciuchów, a i tak mam za dużo.
A wolę kupić porządną rzecz za 2zł w późniejszy dzień niż porządną rzecz za 5 czy 8 w dniu dostawy
Hmmm chodziło mi ze właśnie super się Ci trafia. A jak ja bym nie poszła w dni dostawy to w sumie nic ciekawego nie zostaje. Większość chodzi wybiera ile może te najlepsze rzeczy i chyba dalej odsprzedaje bo nie możliwe żeby tydz w tydz kupowali po 5-6 kg. Ja też jak idę to przebieram i segreguje małych rzeczy już nie biorę tylko takie na kolejną jesień.serce się kroi bo niektóre piękne są ale na co. Masz szczęście że zostają takie rzeczy. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tez mam krew rh- i nigdy nikt nie pytał sie o grupę krwi męża. Musze tylko sprawdzać czy nie wytworzyły sie przeciwciała. wtedy podadzą immunoglobuline anty- D. Vayn - czy lekarz podał Ci konkretne powody badania krwi męża? Co tym moze wykryć?
-
nick nieaktualny
-
No to jasne, ze warto isc prywatnie pokazać sie dr która bedzie robic cc
oni zawsze pozniej przychylniej patrzą
jakbyś dowiedziała sie co i jak z ta grupa krwi to daj prosze znac
Ja moją Tośke czuje tez nisko jak kopie czasem jakby w pochwie, dziwne to uczucie, ale moze to dlatego, ze jest ułożona pośladkowo.
Ja chodzę prywatnie niby do najlepszego lekarza i co z tego...badania krwi miałam dopiero raz zlecone i troche teraz to dla mnie dziwne, dzis mam wizytę moze da skierowanie i poproszę tez o zbadanie szyjki bo jakos mnie to niepokoi, ze od 14tc nie badał...teraz juz lekarza nie zmienię, bo juz raz zmieniałam i generalnie nie mam juz do kogo isc zeby nie był z tego samego szpitala.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2015, 15:04
vayn lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zosia_wop wrote:Tez mam krew rh- i nigdy nikt nie pytał sie o grupę krwi męża. Musze tylko sprawdzać czy nie wytworzyły sie przeciwciała. wtedy podadzą immunoglobuline anty- D. Vayn - czy lekarz podał Ci konkretne powody badania krwi męża? Co tym moze wykryć?
-
nick nieaktualnyvayn wrote:Z tego co mówił, to moje sobie leży po całej szerokości bioder, czyli poprzecznie?
Mam nadzieję, że lada dzień sobie przemebluje i przeniesie się wyżej
Dzisiaj spałam do 10, ciężką noc miałam plecy strasznie dały mi w kość.
Coś mnie tknęło i od razu poszłam się przebrać, 5 minut później przyszedł kurier z moim bujaczkiem. Mam nadzieję, że jest sprawny bo rzuciłam się na niego w takim amoku, że rozerwałam opakowanie doszczętnie -
Agnesia wrote:Poproś następnym razem jak będziesz miała dalej brać o tą pod język. A powiedz mi ile płacisz za lutke dopochwową?
Na razie to pierwsze opakowanie, a kupiłam ja na szybko w aptece uważanej za droga ;/ i kosztowala chyba niecale 60 zl za 30 tabletek! masakra, nastepna na pewno kupie w sprawdzonej w miare z ok cenami aptece. A Ty ile dalas za swoja??