WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • gorgeous Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bruśka wrote:
    Hmmm chodziło mi ze właśnie super się Ci trafia. A jak ja bym nie poszła w dni dostawy to w sumie nic ciekawego nie zostaje. Większość chodzi wybiera ile może te najlepsze rzeczy i chyba dalej odsprzedaje bo nie możliwe żeby tydz w tydz kupowali po 5-6 kg. Ja też jak idę to przebieram i segreguje małych rzeczy już nie biorę tylko takie na kolejną jesień.serce się kroi bo niektóre piękne są ale na co. Masz szczęście że zostają takie rzeczy.

O tak, jest wiele ludzi, którzy chodzą i biorą w worki, bez przebierania, a później sprzedają o wiele drożej. Teraz jest jeszcze dobrze, bo najmniejszych rozmiarów nie rozbierają tak szybko, za to jak Jasiek będzie miał parę miesięcy, to tylko w dzień dostawy opłaci się iść, żeby coś upolować. :P Teraz akurat udało mi się dorwać 2 bodziaki na 74-80cm, a tak to problem niestety. :(

dxom9vvj2dzo2yyb.png
  • gorgeous Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marissith - cudeńka! :) widziałam te świetne ciuszki, ale na szczęście nie kupowałam, bo już nam nie trzeba (teściowa kupiła tylko te bodziaki "number 1 top dog"). Za to skusiłam się na czapkę dla młodego - cieniutkich mam kilkanaście, jak nie więcej, ale takiej lekko grubszej nie miałam. Ta mea gruba nie jest, ale jak nie znajdę niczego innego, to w bardzo zimne dni będę nakładała na podwórko bawełnianą cienką i tę, a do tego ewentualnie kaptur.

http://zapodaj.net/images/3b3df6eef3d4c.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2015, 19:49

Moniaa, marissith, tysiaa93, vayn lubią tę wiadomość

dxom9vvj2dzo2yyb.png
  • Moniaa Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy któraś z Was wybiera łóżeczko turystyczne czy wszystkie będą miały normalne drewniane?

• madzia2526 Ekspertka

Wysłany: 28 września 2015, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gorgeous to z tesco? Ile kosztowała? Jest prześliczna.

Moniaa ja się zastanawiam nad turysycznym ale mam mieszane uczucia czy to dobre rozwiązanie na stałe.

7a4ap07wpy0eq58n.png
  • Tusiaa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zastanawiałam sie dodatkowo nad turystycznym ale stwierdziłam że to zbędny koszt. Okaze sie w praniu jak to bedzie :) Mam w domu połpietra więc na pewno usłysze jak dziecko sie obudzi albo bede je wsadzać w bujaczek/leżaczek i gdzies blisko mnie będzie tak żebym nie musiała latac po schodach :)

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, tu wrześniówka, która urodziła pod koniec lipca :)
    Zmieniam właśnie wózek i mam na sprzedaż prawie nową barlettę w kolorze 604K :) Wózek kupiony w połowie czerwca, ale realnie używany od połowy sierpnia - mowa o stelażu i gondoli, bo fotelik był użyty 3-4 razy zanim kupiliśmy inny z bazą, a spacerówka oczywiście nieużywana. Stan wózka idealny, w zasadzie mógłby udawać nowy ;)
    Cena 1250zł do negocjacji :) Przesyłka na terenie PL.

Link: http://allegro.pl/adamex-barletta-3w1-prawie-nowy-i5694540043.html

Kontakt ze mną możliwy też tu na PW :)

• Bruśka Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mojej mamie się udało upolować jeszcze 5 bodow w roz 62 z Mickey i 68 tych ładnych tescowych. W sumie wyszło 35 zł za 10 szt. Więc się opłaca całe lato z glowy. Marissith ja byłam wczoraj i nie widziałam kupiłam tylko bluzkę.za to obkupilam się w smoczki i butelki bo były w dobrej cenie. Dziewczyny super zakupy. Ja czekam na karuzele.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sigma wrote:
    Hej, tu wrześniówka, która urodziła pod koniec lipca :)
    Zmieniam właśnie wózek i mam na sprzedaż prawie nową barlettę w kolorze 604K :) Wózek kupiony w połowie czerwca, ale realnie używany od połowy sierpnia - mowa o stelażu i gondoli, bo fotelik był użyty 3-4 razy zanim kupiliśmy inny z bazą, a spacerówka oczywiście nieużywana. Stan wózka idealny, w zasadzie mógłby udawać nowy ;)
    Cena 1250zł do negocjacji :) Przesyłka na terenie PL.

Link: http://allegro.pl/adamex-barletta-3w1-prawie-nowy-i5694540043.html

Kontakt ze mną możliwy też tu na PW :)

Jeśli można wiedzieć to na jaki zmieniesz i jakie są powody zmiany?

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2015, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moniaa wrote:
    Czy któraś z Was wybiera łóżeczko turystyczne czy wszystkie będą miały normalne drewniane?
    Ja się kiedyś nasłuchałam o turystycznych że są za miekkie dla dziecka, ale też nie zastanawiałam się głębiej nad tym bo łóżeczko drewniane dostałam w spadku po siostry dziecku:)

• Moniaa Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie mi tez mówiono że za miękkie i dziś nawet nawiedziłam hurtownię z takimi artykułami dla maluchów. Co się okazało fakt sama w sobie ta podkładka na spód-niby materacyk to jest dość miękki, ale normalnie pasują do niego materacyki takie, które się kupuje do drewnianych łóżeczek. Jakby nie pasowało nie miałabym problemu z wyborem, a teraz znowu pojawia się zagwozdka hehe

• tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusiaa jednak się potwierdziło, gratuluję synusia <3

U mnie po wizycie też w porządku, wszystkie parametry w normie, uff :) Nastawiliśmy się, że zrobimy dzisiaj 3/4d ale dziecko nie chciało współpracować i przez większość wizyty było odwrócone do nas tyłkiem, także mogliśmy podziwiać piękny kręgosłup :D Ale przez chwilę na własne oczy widziałam pipuchę! :D
    Ma 351 g i raczej będzie z tych mniejszych dzieci <3

vayn, szara myszka, Bruśka, Tusiaa, Mila920, Kri, tulipanna lubią tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Joanna_88 Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia2526 - dzięki za info o badaniach :)

Astra - z tym potasem to różnie mówią. Mnie z kolei lekarz każe brać Aspargin 3 x 1, a to przecież nic innego jak magnez z potasem właśnie.

Dziewczyny, do kiedy ta akcja zniżkowa w Tesco? Gorgeous, ta czapka jest cudowna! Też taką chcę!

Czy macie cały czas nabrzmiałe i bolące piersi? Czy czasami są miękkie? U mnie dziś miękkie zupełnie

gorgeous lubi tę wiadomość

ex2bx1hp35w324su.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Świetne ciuszki dziewczyny, ja się dzisiaj powstrzymałam, żeby nie wejść do pepco :D

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2015, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2018, 18:01

marissith, tysiaa93 lubią tę wiadomość

• Jednomarzenie Koleżanka

Wysłany: 28 września 2015, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zołz83 wrote:
    Witam :)

Po "krótkiej" nieobecności melduje,że ja wyrównam tu siły płci - u nas będzie parka :)
    Widzę że nastała dyskusja o imionach i my tu będziemy mieć na 100% problem , bo nie mamy na tą chwilę typów i że tak powiem szukamy inspiracji ;)

Zołz83 - Gratuluję Parki. Ach jak ja bym chciała podzielić Twój los... Jeszcze tydzień i tez się dowiem, kto mieszka w moim brzuszku.

2nn39n73afmglss2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2015, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    vayn wrote:
    Tusia bujaczek taki

http://www.e-swiatdziecka.com.pl/lezaczek-bright-starts-lew-comfort-harmony

Tysia, gratuluję <3 Zdjęcie dostałas?

Joanna, moje piersi cały czas są "mięciusie", były nabrzmiałe do 15tc - wtedy odstawiłam duphaston i jak ręką odjął boleści

Monia

My w sypialni będziemy mieli drewniane, a turystyczne też kupiliśmy - w biedronce w wakacje były po 120 zł bodajże, ale nam się przyda, do moich rodziców 400km :)
    Też mam taki bujaczek tylko jego starszą wersję (spadek po siostrze)

• d84 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moniaa wrote:

ja pytałam dzieciatych znajomych o to i mówili, że turystyczne do codziennego użytku jest kłopotliwe ponieważ dzieci się bardzo ślinią (nie od początku ale zwłaszcza jak się je już karmi chrupkami kukurydzianymi itp)i wówczas co tydzień takie łóżeczko trzeba rozbierać i prać/myć całe.

17/2/2016 B
    11/3/2018 I
  • Joanna_88 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vayn, dzięki za odpowiedź :)

ex2bx1hp35w324su.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vayn dostałam piękne zdjęcie kręgosłupka... ;D I jak macha rączką :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2015, 20:55

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2015, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2018, 18:01

‹‹ 793 794 795 796 797 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ