Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Bruśka wrote:Hmmm chodziło mi ze właśnie super się Ci trafia. A jak ja bym nie poszła w dni dostawy to w sumie nic ciekawego nie zostaje. Większość chodzi wybiera ile może te najlepsze rzeczy i chyba dalej odsprzedaje bo nie możliwe żeby tydz w tydz kupowali po 5-6 kg. Ja też jak idę to przebieram i segreguje małych rzeczy już nie biorę tylko takie na kolejną jesień.serce się kroi bo niektóre piękne są ale na co. Masz szczęście że zostają takie rzeczy.
O tak, jest wiele ludzi, którzy chodzą i biorą w worki, bez przebierania, a później sprzedają o wiele drożej. Teraz jest jeszcze dobrze, bo najmniejszych rozmiarów nie rozbierają tak szybko, za to jak Jasiek będzie miał parę miesięcy, to tylko w dzień dostawy opłaci się iść, żeby coś upolować.Teraz akurat udało mi się dorwać 2 bodziaki na 74-80cm, a tak to problem niestety.
-
marissith - cudeńka!
widziałam te świetne ciuszki, ale na szczęście nie kupowałam, bo już nam nie trzeba (teściowa kupiła tylko te bodziaki "number 1 top dog"). Za to skusiłam się na czapkę dla młodego - cieniutkich mam kilkanaście, jak nie więcej, ale takiej lekko grubszej nie miałam. Ta mea gruba nie jest, ale jak nie znajdę niczego innego, to w bardzo zimne dni będę nakładała na podwórko bawełnianą cienką i tę, a do tego ewentualnie kaptur.
http://zapodaj.net/images/3b3df6eef3d4c.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2015, 19:49
Moniaa, marissith, tysiaa93, vayn lubią tę wiadomość
-
Ja zastanawiałam sie dodatkowo nad turystycznym ale stwierdziłam że to zbędny koszt. Okaze sie w praniu jak to bedzie
Mam w domu połpietra więc na pewno usłysze jak dziecko sie obudzi albo bede je wsadzać w bujaczek/leżaczek i gdzies blisko mnie będzie tak żebym nie musiała latac po schodach
Kubuś
-
nick nieaktualnyHej, tu wrześniówka, która urodziła pod koniec lipca
Zmieniam właśnie wózek i mam na sprzedaż prawie nową barlettę w kolorze 604KWózek kupiony w połowie czerwca, ale realnie używany od połowy sierpnia - mowa o stelażu i gondoli, bo fotelik był użyty 3-4 razy zanim kupiliśmy inny z bazą, a spacerówka oczywiście nieużywana. Stan wózka idealny, w zasadzie mógłby udawać nowy
Cena 1250zł do negocjacjiPrzesyłka na terenie PL.
Link: http://allegro.pl/adamex-barletta-3w1-prawie-nowy-i5694540043.html
Kontakt ze mną możliwy też tu na PW -
Mojej mamie się udało upolować jeszcze 5 bodow w roz 62 z Mickey i 68 tych ładnych tescowych. W sumie wyszło 35 zł za 10 szt. Więc się opłaca całe lato z glowy. Marissith ja byłam wczoraj i nie widziałam kupiłam tylko bluzkę.za to obkupilam się w smoczki i butelki bo były w dobrej cenie. Dziewczyny super zakupy. Ja czekam na karuzele.
-
Sigma wrote:Hej, tu wrześniówka, która urodziła pod koniec lipca
Zmieniam właśnie wózek i mam na sprzedaż prawie nową barlettę w kolorze 604KWózek kupiony w połowie czerwca, ale realnie używany od połowy sierpnia - mowa o stelażu i gondoli, bo fotelik był użyty 3-4 razy zanim kupiliśmy inny z bazą, a spacerówka oczywiście nieużywana. Stan wózka idealny, w zasadzie mógłby udawać nowy
Cena 1250zł do negocjacjiPrzesyłka na terenie PL.
Link: http://allegro.pl/adamex-barletta-3w1-prawie-nowy-i5694540043.html
Kontakt ze mną możliwy też tu na PW
Jeśli można wiedzieć to na jaki zmieniesz i jakie są powody zmiany? -
nick nieaktualnyMoniaa wrote:Czy któraś z Was wybiera łóżeczko turystyczne czy wszystkie będą miały normalne drewniane?
-
No właśnie mi tez mówiono że za miękkie i dziś nawet nawiedziłam hurtownię z takimi artykułami dla maluchów. Co się okazało fakt sama w sobie ta podkładka na spód-niby materacyk to jest dość miękki, ale normalnie pasują do niego materacyki takie, które się kupuje do drewnianych łóżeczek. Jakby nie pasowało nie miałabym problemu z wyborem, a teraz znowu pojawia się zagwozdka hehe
-
Tusiaa jednak się potwierdziło, gratuluję synusia
U mnie po wizycie też w porządku, wszystkie parametry w normie, uffNastawiliśmy się, że zrobimy dzisiaj 3/4d ale dziecko nie chciało współpracować i przez większość wizyty było odwrócone do nas tyłkiem, także mogliśmy podziwiać piękny kręgosłup
Ale przez chwilę na własne oczy widziałam pipuchę!
Ma 351 g i raczej będzie z tych mniejszych dziecivayn, szara myszka, Bruśka, Tusiaa, Mila920, Kri, tulipanna lubią tę wiadomość
-
Madzia2526 - dzięki za info o badaniach
Astra - z tym potasem to różnie mówią. Mnie z kolei lekarz każe brać Aspargin 3 x 1, a to przecież nic innego jak magnez z potasem właśnie.
Dziewczyny, do kiedy ta akcja zniżkowa w Tesco? Gorgeous, ta czapka jest cudowna! Też taką chcę!
Czy macie cały czas nabrzmiałe i bolące piersi? Czy czasami są miękkie? U mnie dziś miękkie zupełnie
gorgeous lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zołz83 wrote:Witam
Po "krótkiej" nieobecności melduje,że ja wyrównam tu siły płci - u nas będzie parka
Widzę że nastała dyskusja o imionach i my tu będziemy mieć na 100% problem , bo nie mamy na tą chwilę typów i że tak powiem szukamy inspiracji
Zołz83 - Gratuluję Parki. Ach jak ja bym chciała podzielić Twój los... Jeszcze tydzień i tez się dowiem, kto mieszka w moim brzuszku. -
nick nieaktualnyvayn wrote:Tusia bujaczek taki
http://www.e-swiatdziecka.com.pl/lezaczek-bright-starts-lew-comfort-harmony
Tysia, gratulujęZdjęcie dostałas?
Joanna, moje piersi cały czas są "mięciusie", były nabrzmiałe do 15tc - wtedy odstawiłam duphaston i jak ręką odjął boleści
Monia
My w sypialni będziemy mieli drewniane, a turystyczne też kupiliśmy - w biedronce w wakacje były po 120 zł bodajże, ale nam się przyda, do moich rodziców 400km -
Moniaa wrote:Czy któraś z Was wybiera łóżeczko turystyczne czy wszystkie będą miały normalne drewniane?
ja pytałam dzieciatych znajomych o to i mówili, że turystyczne do codziennego użytku jest kłopotliwe ponieważ dzieci się bardzo ślinią (nie od początku ale zwłaszcza jak się je już karmi chrupkami kukurydzianymi itp)i wówczas co tydzień takie łóżeczko trzeba rozbierać i prać/myć całe.17/2/2016 B
11/3/2018 I -
nick nieaktualny