Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Joanna_88 wrote:Astra - z tym potasem to różnie mówią. Mnie z kolei lekarz każe brać Aspargin 3 x 1, a to przecież nic innego jak magnez z potasem właśnie.
Mnie właśnie aspargin kazał zmienić na inny magnez bez potasu, ale jak to często z lekarzami bywa mają swoje widzi mi się.
Kurcze ale macie już tych rzeczy dla dzieciaczków. Ja mam 3szt. bodziaków i tyle. Mebelki wybrane ale zamawiać będziemy w grudniu, jak pewnie całą resztę -
Dziewczyny a czy mozna w ciazy robic mikrodermabrazj domowa?ja mam to urzadzenie VisaCare i sie zastanawiam czy mozna robic.
Dziwczyny szalejecie z tymi zakupamija mam trzy pary bodow i na tym koniec mam nadzieje,ze w przyszly pon moje dziecie sie pokaze to wtedy bede mogla cos kupic
mebelki mam wybrane,wozek tez ale to kupie w Grudniu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2015, 21:13
-
nick nieaktualnyBiedroneczka29 wrote:Dziewczyny a czy mozna w ciazy robic mikrodermabrazj domowa?ja mam to urzadzenie VisaCare i sie zastanawiam czy mozna robic.
Dziwczyny szalejecie z tymi zakupamija mam trzy pary bodow i na tym koniec mam nadzieje,ze w przyszly pon moje dziecie sie pokaze to wtedy bede mogla cos kupic
mebelki mam wybrane,wozek tez ale to kupie w Grudniu
-
madzia2526, vayn - dziękuję!
Czapeczka z Tesco
była przeceniona na 7,50zł
u mnie zostały tylko dwie na 62 cm, więc wzięłam, bo poszukiwałam takiej większej i odrobinkę cieplejszej od zwykłej cienkiej bawełnianej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2015, 21:30
-
nick nieaktualnyBiedroneczka29 wrote:Agnesia dzieki bardzo za odpowiedz :* to dzis sobie zrobie a pozniej naloze maseczke z drozdzy bo jakies syfki mi wyszly i oczywiscie je dusz wrrrr
http://przewodnikciazowy.pl/porada/dermabrazja-w-ciazu
Gdy czegoś nie jestem pewna wpisuję np. mikrodermabracja przeciwwskazania i gdy nie ma tam ciąży to spokojnie można korzystaćWiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2015, 21:28
-
Wyszłam od lekarza i sie poryczalam ;( szyjka skrócona do 28mm musiałam sie sama upomnieć o sprawdzenie, niby nie mam nic wiecej "nie robic" niż teraz nie robię ...bo przeciez cały czas sie oszczędzam, a tu takie wieści ;( za 2 tyg kontrola i zobaczymy czy bedzie krążek. Dostałam leki rozkurczowe i teraz bede leżeć jak najwiecej. Ehhhh jak nie urok to... dół straszny bo przeciez dopiero kończę 21 tydz
-
Zosia_wop wrote:Wyszłam od lekarza i sie poryczalam ;( szyjka skrócona do 28mm musiałam sie sama upomnieć o sprawdzenie, niby nie mam nic wiecej "nie robic" niż teraz nie robię ...bo przeciez cały czas sie oszczędzam, a tu takie wieści ;( za 2 tyg kontrola i zobaczymy czy bedzie krążek. Dostałam leki rozkurczowe i teraz bede leżeć jak najwiecej. Ehhhh jak nie urok to... dół straszny bo przeciez dopiero kończę 21 tydz
Zosia wszystko będzie dobrze. Jak czujesz się niepewnie to idź do innego lekarza. Zawsze mogą założyć szew albo pessar i donosisz do terminu na spokojnie. I ja bym poszła za tydzień na kontrol na Twoim miejscu. Leż i się nie stresuj, wszystko się ułoży. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
vayn wrote:Ja to chodzę do doktora również na "W", ogólnie nie narzekałam, ale skoro on nigdy żadnej kobiety nie badał tylko robi usg brzuszne... eh sama już nie wiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2015, 21:57
-
nick nieaktualny
-
gorgeous czapeczka sliczna, ja dzisiaj oglądałam ale w pepco i stwierdziłam, że jeszcze poczekam aż się zimno zrobi i wtedy może będzie coś jeszcze bardziej ciepłego
vayn bujaczek tez fajniutki
Zosia nie przejmuj się. Dobrze że wiadomo co i jak i mozna zawsze coś z tym zrobić. W sumie nie jedna kobietka tez tak miała i dochodził do terminu. NIe jest powiedziane że będzie sie cały czas skracać. Ja np nie wiem czy z moją jest ok bo mnie lekarz nie badał
Tysia no to super Ty widziałaś cipuszkę a ja jajeczka i fujarkę hehe
Dobrze, że wszystko ok i że mała nie zmieniła się w małego
A ja dostałam tylko 2 zdjeciai myslałam że bede miała buźkę a miałam nózkę zgięta z paluszkami i ptaszka ale dobre i to
Aaa i dziewczyny ja tez mam tak jakby coś zaschnietego na brodawce ale tylko prawej. Nic mi sie nie saczy zadna siara wiec nie wiem co to i nei ruszamnie boli to ok. Męzuś jak się przyssał to w sumie nic nie zdziałał i dalej to mam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2015, 22:14
tysiaa93 lubi tę wiadomość
Kubuś
-
A poza tym chciałam powiedzieć, że co lekarz i co sprzęt będzie inna długość szyjki. U mojej ginki na kiepskim sprzęcie miała 30 mm a w szpitalu 3 dni później na lepszym już 38 mm więc różnica spora.