Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Joanna_88 wrote:Nigdy wcześniej takich problemów nie miałam, więc właśnie dlatego to powiązałam z żelazem. Zapytam pojutrze lekarza na wszelki wypadek
Jakie witaminy bierzecie w ciąży? I czy coś poza nimi? Chciałam sobie dokupić magnez, tak dodatkowo, ale też nie chcę przesadzić -
http://sklep.victualia.pl/component/page,shop.product_details/flypage,flypage-ask.tpl/product_id,441/category_id,1/option,com_virtuemart/Itemid,1/
A czy któraś z Was próbowała powyższy specyfik na problemy z żelazem? Zastanawiam się nad zakupem.
Marissith - a to Ferrum zapisał Tobie ginekolog? Muszę mojemu o tym w piątek wspomnieć, skoro mówisz, że lepiej to tolerujesz.
Tulipanna - a Ciebie też boli żołądek? Mnie po lewej stronie, pod żebrami -
nick nieaktualny
-
Ja biore vitaminer prenatal, rutinoscorbin, wit D, aspargin na początku miałąm problemy z kołataniem serca i kazali brac, magnez, jodid, kwas foliowy. Ide w sobote na badania i ciekawe jak moja morfologia zaczynałam z 14,8 ostanio miałam 12, 2 mam nadzieje ze nie spada dalej bo w sumie nadal jem mało mięsa. a co do zaparć powiem Wam ze pomaga kiwi. w 16 tyg tez mnie zakorkowało i nic nie pomagało ani sliwki ani nic nie miałam czopków glicerynowych za to pomogło zwykłe mydło szare.
Lexi witam sie z Tobą w 20 tyg. ja mam wizytę 07.10.2015 a na prenatalne umówie sie po wizycie . jest czas miedzy 20 a 22 tyg. więc gdy cos bedzie nie tak to pojde. -
hej dziewczyny, dobrego dnia
wydaje mi się ze ktoras z Was była na tym warsztacie bezpieczny maluch? slyszal ktoś cos? czy warto? jak to wygląda? będą w październiku w krk i się zastanawiam czy się zapisac;) -
szara myszka wrote:hej dziewczyny, dobrego dnia
wydaje mi się ze ktoras z Was była na tym warsztacie bezpieczny maluch? slyszal ktoś cos? czy warto? jak to wygląda? będą w październiku w krk i się zastanawiam czy się zapisac;)
Ja na warszaty ide w ten piatek wiec dam znacale wiem ze dziewczyny zachwalały
-
nick nieaktualny
-
Joanna_88 wrote:
Tulipanna - a Ciebie też boli żołądek? Mnie po lewej stronie, pod żebrami
Dziś zaczełam brać żelazo, więc jak po nim będzie to zobaczymy. Ale ogólnie miewam takie bóle, jak się najem sporo błonnika. To dosłownie jakby ktoś supeł mi zawiązał albo jakbym kamień połknęła.
-
ok to dajcie znac jak to dokładnie wygladalo
przyszly moje ubrankarozmiar 62 strasznie maly mi się wydaje, mam z innego sklepu 56 i jest porównywalny, może to nieduze sa roznice, ale na 56 to dużo nie będę kupować, tym bardziej ze moje dziecie podobno duże jest
-
Ja również biorę tradyferon-fol czy jakoś tak. Brzuch mnie nie boli, nie miewałam zaparć. Raczej dwójka wychodziła na luzaku że tak to nazwe. No teraz niby troszkę bardziej zwięzło. A to co się zmieniło od rozpoczęcia brania żelaza to na pewno kolor !!! zdecydowanie czarny.
-
nick nieaktualny