Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Biedroneczka29 wrote:tulipanna super,ze masz a kazdej wizyty ja na 4D ide w Grudniu
Ale tez nie warto zbyt dlugo czekac,bo im dzidzia wieksza tym gorzej widac i uchwycic całą. Moj gin zawsze prZełącza w ten tryb 4d i cyka foteczki Małej
bo tak to tez oglada w 2D bo dla nich wlasnie to ma wartosc doagnostyczna
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja ostatnio taak miałam i wlasciwie codziennie mam. Ja się przestraszyłam i pojechałam od razu na drugi ranek do swojego lekarza. To sa skurcze, choć bezbolesne. Ogolnie macica może w ten spsoob się przygotowywać do porodu ale może to tez chyba być związane ze skracaniem szyjki (ale nie musi, u mnie jest szyjka ok). ja dostałam luteinę i magnezu więcej.
ale mnie to nie bolało, po prostu tak wybrzusza i jest twarde jak kamien, oddycham wtedy i przechodzi albo zmieniam pozycjelula.91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tulipanaa ja wlasnie czekam na Grudzień bo im pozniej tym lepiej widac dzidzie wtedy mozna dostrzec rozne grymasy na buzi,do kogo podobne itp oglądalam filmik jak to wyglada w jakim tyg to im pozniej tym lepiej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2015, 18:55
-
nick nieaktualny
-
Biedroneczka29 wrote:Tulipanaa ja wlasnie czekam na Grudzień bo im pozniej tym lepiej widac dzidzie wtedy mozna dostrzec rozne grymasy na buzi,do kogo podobne itp oglądalam filmik jak to wyglada w jakim tyg to im pozniej tym lepiej
-
Marissith chyba nie ma wyprzedaży modeli. Pewnie dlatego że nie trzymają na sklepie wielu modeli. Byliśmy w maluszku to powiedział facet że tak do 8 tyg czeka się na realizację zamówienia. Na sklepie posiadają tylko po 1 lub 2 egz z modelu a resztę to mają wzorniki. My tak zamówimy listopad grudzień.
-
Kri wrote:http://zmniejszacz.pl/zdjecie/315/3377537_DSC_0291.JPG taaaakie cudeńka dziś w Tesco upolowalam!
kurteczka w jakim rozmiarze? U nas były tylko dwie - na 44cm dla wcześniaka (choć i maluch w terminie spokojnie wszedłby w nią) oraz 50cm.
-
lula.91 - twardnienie macicy mam i ja (i prędzej czy później pewnie każdą to dopadnie
). Ale to przechodzi po kilkunastu sekundach, choć jest dość niekomfortowe... Generalnie ginekolog mówiła mi, że jak będzie to uciążliwe, to mam wziąć nospę i poleżeć, ale tak stronię od nospy, że odkąd kupiłam 3 opakowania, to już mnie brzuch nie boli - wystraszyłam go lekami chyba.
marissith - ja wózek już mam od 7 tygodnia ciążylula.91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny