Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymarissith wrote:takie mam pytanie z innej beczki
kiedy kupujecie wózek?
czy pod koniec roku są jakieś wyprzedaże starego rocznika? (jak w samochodach)
My chcemy kupić na początku stycznia, żeby mieć jak najdłuższą gwarancjęogólnie chodzimy po sklepach i oglądamy, ale i tak kupimy w internecie. Polecam strony http://www.bobowozki.com.pl/ i http://dino.sklep.pl/nowy/ . Mają tam wyprzedaże modeli z 2014 i fajne zestawy ( 3w1 i 4w1) w okazyjnych cenach
marissith lubi tę wiadomość
-
Ja liczę że rozmiar 56,62 to luty marzec kwiecień maj,68 to czerwiec lipiec sierpień,72 to wczesna jesień do listopada może ta rozpiętość trochę dalej ale takie 68-72 i wyższe to wynieram rzeczy cieplejsze już na koleją jesień. To też zależy od tego jakie się dzieck urodzi bo jak 50 to te 72 to już w grudniu będzie.
-
Dziewczyny idę spać spełniona. Jak czułam małego od czasu do czasu jak pływa i smyra tak dziś w 20 tyg dostałam dwa piękne kopniaki i co najlepsze tatuś też je czuł. Dobrej nocy dla wszystkich dziewczyny wypoczywamyi nie ma opcji żeby coś poszło nie tak . Takiej energii dostałam że szok.
lula.91 lubi tę wiadomość
-
Doti, a czujesz TO COŚ, tak nisko, jak w jelitach czy trochę wyżej? Bo macica jest już wyżej na tym etapie ciąży, więc jak to tak na wysokości pępka to na 100% dzidziuś
U mnie ruchy to takie nagle "pyk" jakby mini, niebolesny kopniaczek. A Wy, kobietki, jak to odczuwacie?Tusiaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnylula.91 wrote:My chcemy kupić na początku stycznia, żeby mieć jak najdłuższą gwarancję
ogólnie chodzimy po sklepach i oglądamy, ale i tak kupimy w internecie. Polecam strony http://www.bobowozki.com.pl/ i http://dino.sklep.pl/nowy/ . Mają tam wyprzedaże modeli z 2014 i fajne zestawy ( 3w1 i 4w1) w okazyjnych cenach
Ja wczoraj wypiłam herbatę z miodem przed spaniem no i był błąd, w brzuchu miałam tańce-hulańce, nie mogłam zasnąć i od cukru i od imprezy Kluski
Doti to nie jelitalula.91 lubi tę wiadomość
-
Mila920 - cudne są te buciki
też się na nie napaliłam, ale nie kupowałam na razie. Chociaż już widzę Jaśka w nich na weselach - w końcu będziemy mieć 5 wesel od maja do września.
Kri - o, to udało Ci sięu nas same malutkie były, a małe to ja mam.
Wczoraj moja mama kupiła dwa boskie bodziaki z długim rękawem w Pepco - później podrzucę zdjęcia. Zakochałam się w nich od pierwszego wejrzeniaI specjalnie wybrałam rozmiary większe - na 86cm i 92cm (w teorii, bo w praktyce pewnie szybciej je nałożymy - pamiętam po swoim bracie, że wysoki nie był, ale do jakiegoś roku był pulpecikiem i wtedy te większe rozmiary bardziej pasowały, bo rozciągały się na brzuszku
). Ach, no i za dwa bodziaki zapłaciła mama 12zł!!
-
Joanna ja też tak wcześniej odczuwalam kopniaczki taki szybki kop i się chowal
teraz mam takie wrażenie że robi łubu dubu jakby fikolki robił . No i ogólnie kopniaka są na tyle mocno ze czuć w każdej pozycji i widać bez problemu ze to mały
chociaż często czuje ze cos mi skrobie w łonie hehe na ostatnim usg akurat tam miał nozki
A my wózek kupimy w grudniu w sklepie tylko jestem ciekawa bo się nie zapytałam ile trzeba będzie czekaćłóżeczko zamowie w listopadzie .
Kubuś
-
Bruśka wrote:dziewczyny w rossmanie w promocji rossne sa podkłady jednorazowe do przewijania ja mam zaznaczone ze w sumie powinno się mieć coś takiego do szpitala na łóżko wiec sobie kupie i sudocrem ale nie wiem czy duzy czy mały jak duzy to sie opłaca.
Ja ostatnio w Rossmannie kupiłam krem do buzi, puder oraz krem przeciw odparzeniom. Podkłady jednorazowe są bardzo przydatne, ale ja kupiłam już w Biedronce, więc odpuszczę sobie rossmannowskie. Co do Sudocremu - jest dość wydajny, więc myślę, że początkowo spokojnie możesz kupić mały, bo też nie wiadomo, jak Ci maluch zareaguje na niego. -
nick nieaktualny
-
Ja kopniaczki czuję jak takie puknięcia i normalnie tez czuć pod ręką. Nawet mąż został uraczony juz kilka razy kopniakiem. A co do miejsca to raczej nisko. Na pewno nie na wysokości pępka, bo macica tam jeszcze nie sięga. Dno macicy w 20tc jest ok 2palce pod pępkiem. Dopiero w 24tc jest na wysokości pępka.
Doti myślę że już będziesz coraz bardziej czuła maluszka i lada chwila będziesz pewna że to on cię tam boksuje
Ja wczoraj byłam znów na warsztatach innych niż ostatnio i polecam chodzić na takie eventy. Można się dowiedzieć wielu ciekawych rzeczy i przy okazji zgarnąć kilka gadżetównam się udało sesję brzuszkową wygrać także pamiątka będzie super. Mam nadzieję że mi tylko brzuszek jednak trochę urośnie.