Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyszara myszka wrote:a ile mg masz w jednej tabletce Agnesia? czujesz jakas poprawe jeżeli chodzi o skurcze/twardnienie?
normalne
szara myszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBiedroneczka29 wrote:Witam nowa dziewczynę
Madziarka super,ze juz po operacji i ze wszystko ok ,cieszę sie
Lexi dobrze ze zareagowałas na swoje "dolegliwości" bo jak widac pomoc była potrzebna ,oby juz wszystko do końca ciąży bylo dobrze ,bedzie na pewno
Zosia super zestaw
A u mnie chyba bedzie Fabianek dzis maz oglądał piłkę położył rękę na brzuszek zaczął rozmawiać z króliczkiem w brzuszku ze ogłada piłkę itp to tak zaczął kicacmam nadzieje ze za tydz w pon sie dowiemy
Ogolnie to moj króliczek jeszcze nie kica tak bardzo jak u niektórych dziewczyn ,najbardziej czuje jak ręce położę na brzuszekchyba będzie zakupoholik jak mama
Biedroneczka29 lubi tę wiadomość
-
Ja po badaniach-ogolnie ok, tylko cukier niski,wrecz baaardzo niski... 59 przed wypiciem,60 po godzinie i 70 po dwoch godzinach. Tokso powtorzylam -odetchnęlam:) rozyczka tez ok.
Ja zatem nutelle mogę wcinaćhemoglobina mi tylko poleciala w dól wiec zmierzam w kierunku anemii,ale pewnie kazda z nas bedzie z tym problem miala. Tsh piekne-1,4:) sod,potas,magnes w normie chociaz dolna granica.
-
Lexi150 - całe szczęście, że sytuacja opanowana, a z Tobą i maluszkiem wszystko dobrze
!!
szara myszka - jak będziesz miała już ciuszki, to wrzuć zdjęcia!
Mój Jasiek dzisiaj szaleje - w końcu udaje mi się wyczuć jego ruchy bardziej. I to dopiero w zasadzie od paru dni, bo generalnie nigdy nie miałam tłuszczyku na brzuchu, a do tego łożysko na przedniej ścianie - wszystko to sprawiało, że bałam się, że jest coś nie tak... ale na szczęście grzeczny chłopak daje znać o swoim istnieniu w końcu
Oczywiście wczoraj upolowałam parę ciuchów dla Jasia - to nic, że wypadają już z szafy, matka i tak kupić musiBruśka lubi tę wiadomość
-
Gorgeous, mówisz, że masz dla Jasia wszystko, więc żeby tak to sobie zwizualizować (i porównać do siebie), to ile np. masz body z długim rękawem, z krótkim rękawem itd.? Ja mam dużo rzeczy od rodziny, np. samych kombinezoników mam już 3. Body to nie zliczę nawet. Co prawda nie wszystkie mi się podobają i chętnie niektóre bym zwróciła lub schowała na dno szafy. Tylko czy nikt nie poczuje się urażony? Macie jakieś doświadczenia w tym temacie? Body z krótkim rękawem mam jakieś 50 sztuk, już chować nie mam gdzie
-
tulipanna cukier w ciąży podobno powinno się mierzyć godzinę po jedzeniu
Joanna_88 ja chyba też miałam miesiąc wolnego od badań. Ale to na początku tetaz robię co 3 tyg. Jutro mam kolejna wizytę po wynikach to mogę Ci dać znać czy na następna też będę robić. -
Joanna_88 wrote:Gorgeous, mówisz, że masz dla Jasia wszystko, więc żeby tak to sobie zwizualizować (i porównać do siebie), to ile np. masz body z długim rękawem, z krótkim rękawem itd.? Ja mam dużo rzeczy od rodziny, np. samych kombinezoników mam już 3. Body to nie zliczę nawet. Co prawda nie wszystkie mi się podobają i chętnie niektóre bym zwróciła lub schowała na dno szafy. Tylko czy nikt nie poczuje się urażony? Macie jakieś doświadczenia w tym temacie? Body z krótkim rękawem mam jakieś 50 sztuk, już chować nie mam gdzie
Jej to dużo chyba za dużo. Bo i tak nie zdążysz części założyć chyba że wykonanie ekonomiczne założysz i wyrzucisz jak się poplamia np. Witaminami podawanymi.chyba że też masz tyle sztuk ale różnych rozmiarów jak ja. Ale jest i tak ze będziemy zakładać na okrągło to co nam się spodoba. A co do urazenia kogoś to powiem tak wliz do szafy niech leży. Jak Ci się nie podoba założysz jak ten ktoś ma przyjść. A jak używane ciuszki to do głowy nie bierz. Zdążysz użyć.
Ja mam na rozmiar 50
5 bodow z dl rękawem, 4 body całe na dl. Rękaw i nogawke
Na rozmiar 56 mam 8 bodow na krótki rękaw, 5 na długi, 5 bodow welurowych. 4 pary spodni w tym 2 jeans, dres cały, 2 bluzy mięciutkie, 2 sweterki
Na rozmiar 62 mam 5 par na krótki rękaw 5 bodow pełnych, 3 welurowe. 3 bluzy, 3 kom. Ogrodniczek -
Pewnie nie zabieraj sobie miejsca bo i tak pewnie sporo nowych dostaniesz od odwiedzających. Ja w sumie nakupowalam tych bodow już na samym początku ciąży na wyprzedażach letnich i co najwyżej braki uzupełnię jak będzie wyprzedaz w C&A lub w smyku w listopadzie lub grudniu. Bo teraz to strasznie drogie są te kompleciki.