Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
My już w domku. Na usg nie mogłam się napatrzeć na Maluszka. Jest już taki duży. Wyraźnie widać co gdzie ma. Mogłam policzyć paluszki!
A tak kopał podczas badania, że mi się śmiać chciało. Na razie wszystko w porządku. Szyjka dalej długa i zamknięta. Stawianie macicy tak jak lekarz ostatnio mówił wynika z nagłego jej wzrostu teraz i ruchów Małego. Ale mam niczego nie bagatelizować i jak będę się czymś niepokoić to zapraszają na oddział
natalica06, szara myszka, madzia.rka, d84, Tusiaa, Biedroneczka29, Evans, Zołz83 lubią tę wiadomość
-
Mój wierciuch wierci się mam wrażenie 20 godzin na dobę, nawet w nocy jak się obudze to ja czuję, ale na usg tez się wiercila a ja niczego nie czułam, teraz to chyba jeszcze jak nie czuć to nic złego.
Co do wyprawki tez za wiele nie mam, ale tak naprawdę dziś to można nawet przez internet wszystko zamówić wystarczy worek kasiory mieć -
nick nieaktualny
-
Lexi super
Agnesia jak sie nie czujesz zbytnio dobrze to zostań w domu poloz sie i odpoczywaj.
A mnie jakiś len dopadł ,a musze isc sie uszykować i jechać do rodzinnego po skierowanie na siuski,krew i na Grudniowa ekografie .Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2015, 16:03
-
Już po. Z małym wszystko dobrze z tym że całej buźki nie chciał pokazać. Waży 380 g w 20t2 d więc chyba ok. Z tym że lekarz u mnie dopatrzyl się że coś jest nie tak z moją tetnica miedniczna lewa. I muszę iść na to drugie polowkowe na sprawdzenie. Jak potwierdzi się to dostanę leki bo może to się objawić nadciśnieniem przedwczesnym porodem i może powodować słabszy przyrost wagi u małego i hamować jego rozwój. Mały jest ułożony miednicowo więc jak na razie kwalifikuje się do cc. Zobaczymy jak to będzie.
-
Bruśka będzie dobrze na pewno, ale wiadomo, lepiej sprawdzić. A mierzysz sobie ciśnienie czasem?
Madziarka dobrze ze ktoś dotrzymuje mi towarzystwaja póki co się artystycznie wyzywam i robie kocyki na szydełku dla mojego maluszka i maluszka mojej siostry.
Lexi daj znać jak po warsztatach. U mnie dopiero pod koniec października są.
Ech i jeszcze 3h do spotkania z synkiem. Co tu robić... -
Tośmy się madziarka dobrały
ja zaczęłam właśnie drugi kocyk, tzn serduszka robię póki co. A jakie maskotki robisz? Chciałam też zrobić ale chyba nie mam aż takich umiejętności. Masz jakąś stronkę lub tutoriale?
tu kocyk, mam nadzieję, że udało mi się dobrze wkleić
a tu serduszka do drugiego kocyka.
tulipanna, madzia.rka, szara myszka, marissith lubią tę wiadomość
-
Czesc DZiewczyny
)))ja rowniez zaczynam powoli skupowac rzeczy dla synka
)))) mam troszke ciuszkow , ale I zaczynam robic registry na moj baby shower , ktory bedzie na poczatku grudnia
))) Nie moge sie doczekac, chociaz przeraza mnie mysl , ze wszyscy musza mnie zobaczyc w zaawansowanej ciazy hehehe , ale co tam , ja jestem dumna ze swojego brzuszka, mimo , ze Kuzynka , ktora rodzi ode mnie 2 tyg.wczesniej wyglada o niebo lepiej niz ja , a przed ciaza , to ja wygladalam lepiej , no , ale ja jestem o 10 lat starsza wiec ........., ale przykro mi bylo , jak Ciotka powiedziala oooooo chyba duzy syn sie szykuje , Bo u naszej Christine to pewnie baby malutkie ( Ona wybrala, ze nie chce znac plci dziecka przed porodem) .... Hm .... Odebralam to jak ojej ale jestes gruba wrrrrrrrr.!!!!