X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • Joanna_88 Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co to jest za cudo? :)

ex2bx1hp35w324su.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2015, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Takie kulki wkładane do pochwy różnych rozmiarów właśnie one ćwiczą mięśnie no i jak się ma takie wibracyjne to jeszcze przyjemność sprawiają XD można z nimi normalnie chodzić Wszędzie

• natalica06 Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja widziałam prześliczną pościel minky do łóżeczka, żółto - szarą, chce łóżeczko w takim wystroju, a do wózka odkupiłam już od koleżanki kocyk i podusię też minky

201602111680.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnesia wrote:
    Takie kulki wkładane do pochwy różnych rozmiarów właśnie one ćwiczą mięśnie no i jak się ma takie wibracyjne to jeszcze przyjemność sprawiają XD można z nimi normalnie chodzić Wszędzie
    Ooo to by była fajna sprawa, nie powiem :D

Carla lubi tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak-miesnie kegla cwiczy sie tak jak powstrzymywanie siusiania,co wiecej mozna to robic wlasnie w trakcie siusiania :)

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • Tusiaa Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to w ciązy bym sie bała takie kuleczki stosować :P Mam problem z penisem bo wydaje mi sie że krzywdę zrobi gdzies tam w środku hehe :D a jakbym miała mieć coś w pochwie to chyba bym umarła z przerażenia że coś sie stanie hehe :D

Mila920 lubi tę wiadomość

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też krew Wam leci jak woda. Matko wydusilam pryszcza i się leje leje i leje.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Tusiaa Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tulipanna wrote:
    Tak-miesnie kegla cwiczy sie tak jak powstrzymywanie siusiania,co wiecej mozna to robic wlasnie w trakcie siusiania :)

Ja już jak pojde siku to chce jak najwięcej wysikać a jakbym miała jeszcze zatrzymywać siuski to już bym sie chyba nie wysikała :P Nie raz wydaje mi sie że strasznie mnie ciśnie na pęcherz a idę i troszkę robie i siedzę i próbuje wydusić z siebie więcej żeby znowu za chwilę nie iśc :D Noo i kurcze szkoda że sie przed ciązą nie ćwiczyło tych mięśni :P ale lenistwo wybgrywa heh nawet tego mi sie nie chce robic ale może się zmuszę przed spaniem albo rano jak się obudzę :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 09:57

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • agulineczka Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tulipanna mam pytanie o to Szelazo, o ktorym wspominałaś. Czy ono powoduje u Ciebie zaparcia? Odebrałam wyniki morfologii, niestety hemoglobina ciągle leci w dół, podejrzewam, że przy najbliższej wizycie moja ginekolog zapisze mi jakies żelazo, a ja tak się boję zaparć.

Synek 2016 💚
    Córka 2018 💖
    Synek 2021 💚
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bruśka wrote:
    Też krew Wam leci jak woda. Matko wydusilam pryszcza i się leje leje i leje.
    Mi zawsze leci z nosa razem z katarkiem, ble ;P

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Tusiaa Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi na szczęście jak na razie z zadnej strony nie leci :D mam uraz do krwi lecącej z nosa. Kiedyś tak długo mi leciała że zaczynałam panikować że sie wykrwawie hehe :D i tak mi zostało jak zaczyna lecieć to ja juz sieję panikę i cała się trzesę. Dziwne to bo jak miałam @ to jakoś nie myslałam w tych kategoriach że sie wykrwawie hehe :D

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • d84 Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tulipanna wrote:

położna mówiła żeby absolutnie nie ćwiczyć tych mięśni przy sikaniu bo zwiększa to ryzyko infekcji układu moczowego, bowiem nie wydala się go całkowicie.

z nosa mi leci krew ale nie ciurkiem, robią mi się skrzepy.

gorgeous lubi tę wiadomość

17/2/2016 B
    11/3/2018 I
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agulineczka wrote:
    Tulipanna mam pytanie o to Szelazo, o ktorym wspominałaś. Czy ono powoduje u Ciebie zaparcia? Odebrałam wyniki morfologii, niestety hemoglobina ciągle leci w dół, podejrzewam, że przy najbliższej wizycie moja ginekolog zapisze mi jakies żelazo, a ja tak się boję zaparć.
    Kochana,ja i bez zelaza mam zaparcia,mecze sie strasznie,jak odwiedze toalete raz na 3dni to jest sukces..i zanim zaczelam brac to tez tak bylo..podobno to dobre,dobrze wchlanialne. Sprobuj,24 zl nie pieniadze. A diete wzbogac w blonnik. Nie masz teraz zaparc to powinno byc ok jak do diety dodasz jogurty jakies

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    d84 wrote:
    położna mówiła żeby absolutnie nie ćwiczyć tych mięśni przy sikaniu bo zwiększa to ryzyko infekcji układu moczowego, bowiem nie wydala się go całkowicie.

z nosa mi leci krew ale nie ciurkiem, robią mi się skrzepy.
    Ja nie mowie w ciazy. Ale tu ktoras pytala czy to podobnie-otoz tak,wlasnie o to chodzi. I w czasie sikania tez sie da. Ja osobiscie tez sibie w ciazy tego nie wyobrazam bo marze o tym zeby wysikac sie do konca,a nie po trochu co 20 min

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • Moniaa Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    właśnie mąż się wczoraj ze mnie śmiał i powiedział że ten mój "strumień" jest cienki jak sik pająka hehe jak już se popiję to sikam jak opętana co 20 minut. A kiedyś moja mama wspominała mi że podczas ciąży absolutnie nie można przytrzymywać sikania, ponieważ po porodzie mogą pojawić się problemy z trzymaniem moczu.
    I kolejna rzecz do tych kulek gejszy... może i se można coś tam włożyć, to tak samo przecież jak penis przy stosunku ale absolutnie zero wibracji, to zakazane w ciąży

• d84 Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tulipanna mi się wydaje że ani w ciąży, ani w stanie "normalnym" nie powinno się tego ćwiczyć w trakcie sikania, ale lekarzem nie jestem, czytałam też że warto do porodu poćwiczyć mięśnie nóg

17/2/2016 B
    11/3/2018 I
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na pewno nie wolno miesni kegla cwiczyc podczas sikania, bo wlasnie łatwiej o infekcje i zapalenie. Ja niestety tylko w takiej sytuacji umiem ich "uzyc" wiec niestety nie cwicze ;/ lezac a probujac je napiac to od razu spina mi się brzuch, a wole brzucha nie napinac przez to twardnienie brzucha :(

szczęśliwa mama :)
    www.babelu.pl polecam - ubranka i akcesoria dla maluszków ;)

f2wlj48apsehglf6.png
  • Tusiaa Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tulipanna wrote:
    Kochana,ja i bez zelaza mam zaparcia,mecze sie strasznie,jak odwiedze toalete raz na 3dni to jest sukces..i zanim zaczelam brac to tez tak bylo..podobno to dobre,dobrze wchlanialne. Sprobuj,24 zl nie pieniadze. A diete wzbogac w blonnik. Nie masz teraz zaparc to powinno byc ok jak do diety dodasz jogurty jakies

Tez miałam na poczatku w sumie w środku 1 trym zaparcia i to strasznie mnie wkurzało. No ale pozniej jak zaczełam więcej jeść, dosłownie teraz mieszam wszystko, jem co sie da hehe :D to nawet dwa razy dziennie chodzę bez problemów :) ale owszem mam takie dni gdzie 2 dni jakos nic nie robie. Pije ostatniow sumei codziennie kawe capuccino i może tez przez to idzie do przodu :P albo tez jem jabłka, sliwki, herbate miętową pijam :P

W sumie żelaza nie biore zadnego :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 11:22

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • Kri Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malowałyście włosy w ciąży? Kupiłam farbę, bez amoniaku ale wszystkie inne syfy pewnie są i takie mam troszkę opory.... :-)

oar8flw1nowd9vtv.png
    74dipiqv6mmnfuyl.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    te kulki nie wchodzą tak głęboko jak penis ;) zapytam lekarza jak będę na wizycie 27 :)

‹‹ 841 842 843 844 845 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ