Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Agnesia wrote:Takie kulki wkładane do pochwy różnych rozmiarów właśnie one ćwiczą mięśnie no i jak się ma takie wibracyjne to jeszcze przyjemność sprawiają
można z nimi normalnie chodzić Wszędzie
Carla lubi tę wiadomość
-
Ja to w ciązy bym sie bała takie kuleczki stosować
Mam problem z penisem bo wydaje mi sie że krzywdę zrobi gdzies tam w środku hehe
a jakbym miała mieć coś w pochwie to chyba bym umarła z przerażenia że coś sie stanie hehe
Mila920 lubi tę wiadomość
Kubuś
-
tulipanna wrote:Tak-miesnie kegla cwiczy sie tak jak powstrzymywanie siusiania,co wiecej mozna to robic wlasnie w trakcie siusiania
Ja już jak pojde siku to chce jak najwięcej wysikać a jakbym miała jeszcze zatrzymywać siuski to już bym sie chyba nie wysikałaNie raz wydaje mi sie że strasznie mnie ciśnie na pęcherz a idę i troszkę robie i siedzę i próbuje wydusić z siebie więcej żeby znowu za chwilę nie iśc
Noo i kurcze szkoda że sie przed ciązą nie ćwiczyło tych mięśni
ale lenistwo wybgrywa heh nawet tego mi sie nie chce robic ale może się zmuszę przed spaniem albo rano jak się obudzę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 09:57
Kubuś
-
Tulipanna mam pytanie o to Szelazo, o ktorym wspominałaś. Czy ono powoduje u Ciebie zaparcia? Odebrałam wyniki morfologii, niestety hemoglobina ciągle leci w dół, podejrzewam, że przy najbliższej wizycie moja ginekolog zapisze mi jakies żelazo, a ja tak się boję zaparć.Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Mi na szczęście jak na razie z zadnej strony nie leci
mam uraz do krwi lecącej z nosa. Kiedyś tak długo mi leciała że zaczynałam panikować że sie wykrwawie hehe
i tak mi zostało jak zaczyna lecieć to ja juz sieję panikę i cała się trzesę. Dziwne to bo jak miałam @ to jakoś nie myslałam w tych kategoriach że sie wykrwawie hehe
Kubuś
-
tulipanna wrote:Tak-miesnie kegla cwiczy sie tak jak powstrzymywanie siusiania,co wiecej mozna to robic wlasnie w trakcie siusiania
położna mówiła żeby absolutnie nie ćwiczyć tych mięśni przy sikaniu bo zwiększa to ryzyko infekcji układu moczowego, bowiem nie wydala się go całkowicie.
z nosa mi leci krew ale nie ciurkiem, robią mi się skrzepy.gorgeous lubi tę wiadomość
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
agulineczka wrote:Tulipanna mam pytanie o to Szelazo, o ktorym wspominałaś. Czy ono powoduje u Ciebie zaparcia? Odebrałam wyniki morfologii, niestety hemoglobina ciągle leci w dół, podejrzewam, że przy najbliższej wizycie moja ginekolog zapisze mi jakies żelazo, a ja tak się boję zaparć.
-
d84 wrote:położna mówiła żeby absolutnie nie ćwiczyć tych mięśni przy sikaniu bo zwiększa to ryzyko infekcji układu moczowego, bowiem nie wydala się go całkowicie.
z nosa mi leci krew ale nie ciurkiem, robią mi się skrzepy. -
właśnie mąż się wczoraj ze mnie śmiał i powiedział że ten mój "strumień" jest cienki jak sik pająka hehe jak już se popiję to sikam jak opętana co 20 minut. A kiedyś moja mama wspominała mi że podczas ciąży absolutnie nie można przytrzymywać sikania, ponieważ po porodzie mogą pojawić się problemy z trzymaniem moczu.
I kolejna rzecz do tych kulek gejszy... może i se można coś tam włożyć, to tak samo przecież jak penis przy stosunku ale absolutnie zero wibracji, to zakazane w ciąży
-
na pewno nie wolno miesni kegla cwiczyc podczas sikania, bo wlasnie łatwiej o infekcje i zapalenie. Ja niestety tylko w takiej sytuacji umiem ich "uzyc" wiec niestety nie cwicze ;/ lezac a probujac je napiac to od razu spina mi się brzuch, a wole brzucha nie napinac przez to twardnienie brzucha
-
tulipanna wrote:Kochana,ja i bez zelaza mam zaparcia,mecze sie strasznie,jak odwiedze toalete raz na 3dni to jest sukces..i zanim zaczelam brac to tez tak bylo..podobno to dobre,dobrze wchlanialne. Sprobuj,24 zl nie pieniadze. A diete wzbogac w blonnik. Nie masz teraz zaparc to powinno byc ok jak do diety dodasz jogurty jakies
Tez miałam na poczatku w sumie w środku 1 trym zaparcia i to strasznie mnie wkurzało. No ale pozniej jak zaczełam więcej jeść, dosłownie teraz mieszam wszystko, jem co sie da heheto nawet dwa razy dziennie chodzę bez problemów
ale owszem mam takie dni gdzie 2 dni jakos nic nie robie. Pije ostatniow sumei codziennie kawe capuccino i może tez przez to idzie do przodu
albo tez jem jabłka, sliwki, herbate miętową pijam
W sumie żelaza nie biore zadnegoWiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 11:22
Kubuś
-
nick nieaktualny