Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kri wrote:Malowałyście włosy w ciąży? Kupiłam farbę, bez amoniaku ale wszystkie inne syfy pewnie są i takie mam troszkę opory....
-
nick nieaktualny
-
ja ostatnio wlosy farbowałam w maju na samiutkim koncu i nie wiedzialam ze juz w ciazy jestem . w tech chwili odrosty sa ale jakos nie moge sie zmusic aby cos z nimi zrobic zakupiłam juz dawno taką farbę szamopnowa podobno lepsze. najlepiej by było gdyby jeszcze troche urosły i możnaby ściać wszystkie farbowane końcówki.
-
U mnie bez zmian, libido cały czas mam zerowe. Raz na jakiś czas się "zmuszę", żeby nie było
Nic sobie w główce nie układaj! Że ma inną, że już mu się nie podobasz itp. Może po prostu boi się o to, że zrobi dziecku krzywdę, że przygniecie brzuszek.
lula.91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa mam zakaz, ale czasami sobie myślę że bym sobie trochę użyła może by nic się nie stało xD pozatym seks to nie wszystko są inne sposoby gdy ty nie masz ochoty żeby zaspokoić męża
Mój też przerażony tym że dzidziuś w brzuchu i moze coś mu zrobić, ale jak dostane zielone światło 27 to zadziałam
muszę spróbować jak to jest w ciąży bo jak ja mogłam to mój Artur nie mógł po operacji poużywać a teraz znów ja nie mogę oby łożysko poszło w górę!
-
Malować włosy w przestrzennym miejscu... Hmmm... W salonie?na dworze? Moja łazienka to salon kąpielowy z pewnością nie jest
przecież muszę mieć kran pod ręką, nie oddychać tez dłużej niż min nie wytrzymam haha. Dobra pomaluje jak zwykle, zobaczymy co wyjdzie...
A co do sexu to mąż ma opory że coś dziecku zrobiale to chyba normal u nich...
-
Ja malowałam sobie w kuchni bo mam dużą
dlatego piszę że lepiej jak jest więcej miejsca w pomieszczeniu na wietrzenie oparów ...
A co do sexu to u nas jest spoko. A ja nawet mam lepsze doznania... Więc zadowoleni jesteśmyna szczęście nie mamy zakazu od lekarza uff
tulipanna lubi tę wiadomość
-
aa mi się też nie chce seksić
raz miałam jakieś takie fajne doznania ale jakoś nie mam ochoty i mi sie nie chce ruszać
tylko bym leżała i rób ze mna co chcesz heheh
Mój to sie nieczego nie boi, jakoś nie ma oporów co do sexu i że zrobi coś dzidzi. Prędzej ja mam takie jakies chore mysli , że bedzie mi krew leciała, ze za głęboko tam wejdzie i cos uszkodzi itd..lula.91 lubi tę wiadomość
Kubuś
-
u nas niestety tez nie za bardzo z serduszkowania, choć pewnie ze sa inne sposoby i ich się trzymamy. rano luteina to nie, wieczorem luteina to nie (w sensie po zalozeniu jej), przez dzień maz w pracy. Choc to nie tłumaczenie bo pod wieczor przed prysznicem można by, tylko u mnie tez libido zero
no i zastanawiam się czy przy tym twardnieniu brzucha można, ale nic gin nie mowil ze nie można -
ja farbowałam włosy u fryzjera, mam bardzo długie i nic się dziecku nie stało, w listopadzie znów się wybieram, moja kuzynka ma swój zakład fryzjerski, sama ma 2 dzieci i do połowy ciąży normalnie pracowała, a gdyby coś miało się stać to na pewno by nas nie narażała, zwłaszcza, że za farbowanie nie płacę.
Jeśli chodzi o seks to ja nie mam w ogóle ochoty, a jak jeszcze ostatnio mąż się do mnie dobiera, to dziecko jak na komendę zaczyna buszowanie, to nie wiem na czym mam się skupićostatnio mu to powiedziałam i chyba sam dał sobie spokój
-
Kri wrote:Malowałyście włosy w ciąży? Kupiłam farbę, bez amoniaku ale wszystkie inne syfy pewnie są i takie mam troszkę opory....
-
moje dotychczasowe zakupy, nie wiem czy mi się uda dodać
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f7426db7875b.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/30fac8b99eba.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/86fc91bdfa8a.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 13:37
Lexi150 lubi tę wiadomość