X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kri wrote:
    Malowałyście włosy w ciąży? Kupiłam farbę, bez amoniaku ale wszystkie inne syfy pewnie są i takie mam troszkę opory.... :-)
    Od drugiego trymestru chodzę normalnie do fryzjera na farbowanie. Najważniejsze, żeby tego wszystkiego nie wdychać.

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kri - podobno w ciąży można spokojnie farbować wlosy, ja się przed świetami wybieram do fryzjera ;)

szczęśliwa mama :)
    www.babelu.pl polecam - ubranka i akcesoria dla maluszków ;)

f2wlj48apsehglf6.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdybym przez 9 miesięcy nie farbowała włosów wyglądałabym jak strach na wróble ;P

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2015, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja i w Iszym trym farbowałam, a teraz mi się nie chce haha:) może na grudzień coś zrobię, tylko że tak mi się farba dobrała że nie widać odrostu i nie wiem czy nie dać urosnąć włoską do naturalnych :D

• Bruśka Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja ostatnio wlosy farbowałam w maju na samiutkim koncu i nie wiedzialam ze juz w ciazy jestem . w tech chwili odrosty sa ale jakos nie moge sie zmusic aby cos z nimi zrobic zakupiłam juz dawno taką farbę szamopnowa podobno lepsze. najlepiej by było gdyby jeszcze troche urosły i możnaby ściać wszystkie farbowane końcówki.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Doti87 Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Farbowslam miesiąc temu i kupiłam specjalnie bez amoniaku. Także na spokojnie, tutaj chodzi głównie o te opary co są w farbie. To rób to w dużym przestrzennym miejscu i będzie ok :-)

f2w3s65g6ss24352.png

f2wli09k74bg1ma0.png
  • olenka173065 Przyjaciółka

Wysłany: 9 października 2015, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a jak u Was z seksem?I mnie totalna klapa Nie wiem jaki tego powod owszem brzuch juz troche przeszkadza ale chodze I juz sobie we lbie ukladam ze pewnie ma inna...

olenka173065
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie bez zmian, libido cały czas mam zerowe. Raz na jakiś czas się "zmuszę", żeby nie było :P Nic sobie w główce nie układaj! Że ma inną, że już mu się nie podobasz itp. Może po prostu boi się o to, że zrobi dziecku krzywdę, że przygniecie brzuszek.

lula.91 lubi tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2015, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam zakaz, ale czasami sobie myślę że bym sobie trochę użyła może by nic się nie stało xD pozatym seks to nie wszystko są inne sposoby gdy ty nie masz ochoty żeby zaspokoić męża :) Mój też przerażony tym że dzidziuś w brzuchu i moze coś mu zrobić, ale jak dostane zielone światło 27 to zadziałam :D muszę spróbować jak to jest w ciąży bo jak ja mogłam to mój Artur nie mógł po operacji poużywać a teraz znów ja nie mogę oby łożysko poszło w górę!

• Kri Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malować włosy w przestrzennym miejscu... Hmmm... W salonie?na dworze? Moja łazienka to salon kąpielowy z pewnością nie jest ;-) przecież muszę mieć kran pod ręką, nie oddychać tez dłużej niż min nie wytrzymam haha. Dobra pomaluje jak zwykle, zobaczymy co wyjdzie...
    A co do sexu to mąż ma opory że coś dziecku zrobi :-) ale to chyba normal u nich...

oar8flw1nowd9vtv.png
    74dipiqv6mmnfuyl.png

• tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Otwórz szeroko okno i maluj włoski, nic się nie stanie :)

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Doti87 Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja malowałam sobie w kuchni bo mam dużą :-) dlatego piszę że lepiej jak jest więcej miejsca w pomieszczeniu na wietrzenie oparów ...

A co do sexu to u nas jest spoko. A ja nawet mam lepsze doznania... Więc zadowoleni jesteśmy :-) na szczęście nie mamy zakazu od lekarza uff

tulipanna lubi tę wiadomość

f2w3s65g6ss24352.png

f2wli09k74bg1ma0.png
  • Tusiaa Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aa mi się też nie chce seksić :P raz miałam jakieś takie fajne doznania ale jakoś nie mam ochoty i mi sie nie chce ruszać :D tylko bym leżała i rób ze mna co chcesz heheh
    Mój to sie nieczego nie boi, jakoś nie ma oporów co do sexu i że zrobi coś dzidzi. Prędzej ja mam takie jakies chore mysli , że bedzie mi krew leciała, ze za głęboko tam wejdzie i cos uszkodzi itd..

lula.91 lubi tę wiadomość

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas niestety tez nie za bardzo z serduszkowania, choć pewnie ze sa inne sposoby i ich się trzymamy. rano luteina to nie, wieczorem luteina to nie (w sensie po zalozeniu jej), przez dzień maz w pracy. Choc to nie tłumaczenie bo pod wieczor przed prysznicem można by, tylko u mnie tez libido zero :(
    no i zastanawiam się czy przy tym twardnieniu brzucha można, ale nic gin nie mowil ze nie można

f2wlj48apsehglf6.png
  • Mila920 Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seks? Mój kochaniec nie odzywa się do mnie 3 dzień(co ją mu w ogóle zrobiłam? o.O) a no tak.. miałam inne zdanie na temat wózka-przecież to powód! :-D więc o seksie to ja nie mam nic do powiedzenia..chociaż chciałabym mieć :-P

ckaiskjotzqxyjdt.png
    dqprp07wug12eik7.png
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaa internet + zwolnienie = złooooo

ciągle robie zakupy w sieci - a to dla dzidziusia, a to sobie, a to mężowi, a to do domu - masakra :D:D:D

f2wlj48apsehglf6.png
  • natalica06 Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja farbowałam włosy u fryzjera, mam bardzo długie i nic się dziecku nie stało, w listopadzie znów się wybieram, moja kuzynka ma swój zakład fryzjerski, sama ma 2 dzieci i do połowy ciąży normalnie pracowała, a gdyby coś miało się stać to na pewno by nas nie narażała, zwłaszcza, że za farbowanie nie płacę.
    Jeśli chodzi o seks to ja nie mam w ogóle ochoty, a jak jeszcze ostatnio mąż się do mnie dobiera, to dziecko jak na komendę zaczyna buszowanie, to nie wiem na czym mam się skupić :) ostatnio mu to powiedziałam i chyba sam dał sobie spokój :)

201602111680.png
  • Doti87 Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nadal tylko oglądam :-) jeszcze umiem się opanować.. :-) chyba w listopadzie coś zacznę kupować i szaleć.. W każdym razie listę już zrobiłam i czeka gotowa na wykreslanie zakupionych rzeczy :-)

f2w3s65g6ss24352.png

f2wli09k74bg1ma0.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kri wrote:
    Malowałyście włosy w ciąży? Kupiłam farbę, bez amoniaku ale wszystkie inne syfy pewnie są i takie mam troszkę opory.... :-)
    Ja farbowalam,zaraz po zakonczeniu I trymestru i bylo ok. Fryzjerka powiedziala ze chodzi o to Zeby sie nie nawdychac amoniaku,zeby po prostu robic to w lazience z otwartymi drzwiami-ot wystarczy

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • natalica06 Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moje dotychczasowe zakupy, nie wiem czy mi się uda dodać :)
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f7426db7875b.jpg
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/30fac8b99eba.jpg
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/86fc91bdfa8a.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 13:37

Lexi150 lubi tę wiadomość

201602111680.png
‹‹ 842 843 844 845 846 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ