X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olenka173065 wrote:
    Dziewczyny a jak u Was z seksem?I mnie totalna klapa Nie wiem jaki tego powod owszem brzuch juz troche przeszkadza ale chodze I juz sobie we lbie ukladam ze pewnie ma inna...
    Oluś! Zadnych wymowek ze Ci brzuch przeszkadza! Sa pozycje ze nie przeszkadza :) ja zaznaczam na wykresie seks-nysle ze my sie nie oszczedzamy :-p no i na dodatek jest szałowo!!!! <o jejjej> ja polecam...mocno to zbilza...

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natalcia06 mi się nie otwierają te linki :(

szczęśliwa mama :)
    www.babelu.pl polecam - ubranka i akcesoria dla maluszków ;)

f2wlj48apsehglf6.png
  • natalica06 Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szara myszka wrote:
    natalcia06 mi się nie otwierają te linki :(
    już naprawiłam :D

201602111680.png
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natalcia - super te pajace zwłaszcza!! i takie chyba grubsze co nie? ile za nie dalas i gdzie kupilas??

f2wlj48apsehglf6.png
  • natalica06 Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szara myszka wrote:
    natalcia - super te pajace zwłaszcza!! i takie chyba grubsze co nie? ile za nie dalas i gdzie kupilas??
    kupiłam 2 welurowe na razie, jeden ze Smyka a drugi z H&M, pozostałe kupię takie zwykłe cieńsze, jeden i drugi 49,90

201602111680.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szara myszka wrote:
    u nas niestety tez nie za bardzo z serduszkowania, choć pewnie ze sa inne sposoby i ich się trzymamy. rano luteina to nie, wieczorem luteina to nie (w sensie po zalozeniu jej), przez dzień maz w pracy. Choc to nie tłumaczenie bo pod wieczor przed prysznicem można by, tylko u mnie tez libido zero :(
    no i zastanawiam się czy przy tym twardnieniu brzucha można, ale nic gin nie mowil ze nie można
    Szara Myszko...twardnienie brzucha jest NORMALNE!!!! Byle nie bylo 50 x dziennie,w sensie duzo.. No i wlasnie..sposobow jest maaaaaasaaaa...ja sobie nie wyobrazam bez seksu i moj facet tez nie. A dzidziusiowi nic nie bedzie,dzidzia czuje kołysanie :) poza tym moj chlopina to jest zachwycony nowymi krąglosciami:) ciagle mowi ze non stop bym mogla w ciazy chodzic tak go kręci i ze chyba zrobi mi nastepne dziecko :)

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natali! Pieknosciowe zdobycze! Drogie ale piekne..smykowe na ogol takie są:)

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • natalica06 Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    powiem szczerze, że chciałam po jednym takim welurowym grubszym pajacu na 56 i 62 ale ten na 56 z h&m jest jak 62 ze smyka, czyli te rozmiary to wszywają jak im się chce. Oglądałam ubranka na stronie next i chyba całą resztę tam kupię, bo nie mogę oderwać od nich wzroku. Mój chłop powiedział, że mnie wyśle do pracy a nie na l4 bo wszystkie pieniądze wydam :D :D muszę chyba trochę zaoszczędzić i mojej mamie je pokazać hahaha

201602111680.png
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tulipanna wrote:
    Szara Myszko...twardnienie brzucha jest NORMALNE!!!! Byle nie bylo 50 x dziennie,w sensie duzo.. No i wlasnie..sposobow jest maaaaaasaaaa...ja sobie nie wyobrazam bez seksu i moj facet tez nie. A dzidziusiowi nic nie bedzie,dzidzia czuje kołysanie :) poza tym moj chlopina to jest zachwycony nowymi krąglosciami:) ciagle mowi ze non stop bym mogla w ciazy chodzic tak go kręci i ze chyba zrobi mi nastepne dziecko :)

niby normalne, ale nie kazda z dziewczyn tu je ma. U nas odkad wlasnie serduszkowania samego w sobie nie ma to rozwinelismy bardzo bogato wszelkie inne czynności i z nich tez obopólnie można czerpać duuuzo rozkoszy:) ale faktycznie chciałabym się przemoc żeby tak "normalnie" to robic, tylko wlasnie jakos nie mam checi :(

f2wlj48apsehglf6.png
  • Evans Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Dziewczynki ;) mam pytanie ...
    W ciazy nie mozna za bardzo na plecach spac tak? Wiec ja sie staram zawsze zasypiac na lewym boku , ale jak sie w nocy budze lub z rana , to tak czy inaczej na plecach leze :( jak to u Was ? I do najgorsze podobno strasznie chrapie :( do tego stopnia, ze Ukochany przenosi sie do drugiej sypialni ....... Hm ..... Macie jakis sposob na to by przestac? Ogolnie to mi jest ciezko oddychac , mam problem chodzic po schodach, bo brak tchu ...
    Odnosnie sexu to ja ochote I mam , ale jak zaczynamy , to pozniej mi sie wydaje , ze jednak nie chce mi sie , a moj boi sie tez , chyba tuz przed porodem trzeba miec sex , to wtedy moze sobie odbijemy ....

f2wle6ydurxmnzb6.png
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez się staram spac na lewym boku ale wg mnie wiadomo ze się tak nie da - ja spie trochę na lewym, trochę na plecach, czasem nawet na chwile na prawym. spokojnie, jak się czasem na plecach polozysz to się nic nie stanie;)

Evans lubi tę wiadomość

f2wlj48apsehglf6.png
  • Tusiaa Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja w dzień leze dużo na plecach i troche na lewym boku :P Natomiast spie przewaznie na prawym boku, tez na plecach sie zdarzy no i na lewym boku :P Poki co nic mi sie nie dzieje :)

Myslę, że to spanie dotyczy bardziej zaawansowanej ciązy :)

Evans, natalica06 lubią tę wiadomość

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja staram się spać na lewym boku ale wiadomo ze sie tak całej nocy nie da przespać,wiec trochę na prawym ,troszeczkę na plecach i znowu na lewym i tak w kółko :)

A ja dzis jadę po ten zestaw cekinowy :) :) i boje sie znowu wejść tam na dział z ciuchami a ominąć go nie ma jak :) :) dziewczyny to chyba nie za szybko na zakup łóżeczka nie ?? Kuzwa wierzycie w te przepowiednie ze wczesne zakupy przynoszą pecha ???

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja w to nie wierze bo niby jaka to może mieć moc sprawcza, to przesad taki jak przejście pod drabina albo czarny kot ;)
    jak Ci się podoba to bierz;)

nie mniej jednak ja sobie daje października na ubranka, listopad - grudzień na lozeczko i wozek no i styczeń na kosmetykowo-pielegnacyjne rzeczy. Ostatecznie będę je stopniowo gromadzic ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 14:27

f2wlj48apsehglf6.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem jak śpię bo w nocy raczej nie da się tego kontrolować :D

W zapeszanie nie wierzę, jak ma się coś stać to i tak się stanie... Dlatego myślmy pozytywnie :)

Evans, tulipanna lubią tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2015, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja śpię najczęściej na prawym boku tak mi wygodnie, na lewym wszystko mnie uwierz a na plecach tylko że zginętą nogą mogę spać

• Evans Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to nie wierze w przesady w ogole , ale odnosnie ciazy to ja sama nie wiem .... Chociaz ja mam juz zaplanowany baby shower na poczatku grudnia ... Sala jest wynajeta , a zaproszenia dla Gosci zostane wyslane w przyszlym tyg. Staram sie pozytywnie myslec ... A w sobote I niedziele ide robic registry , czyli co ja chce ......
    Ja bardzo lubie sklep pottery barn , maja tez dzial dla kids , ten sklep robi tez dostawy do Polski , ale na nie wszystkie rzeczy , to tak do informacji jakby sie Wam cos tam spodobalo....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 14:37

f2wle6ydurxmnzb6.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oo baby shower, fajnie :)

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tez będę robic baby shower ale w styczniu, kameralnie w mieszkaniu :D

Evans lubi tę wiadomość

f2wlj48apsehglf6.png
  • Evans Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tysiaa93 wrote:
    Oo baby shower, fajnie :)
    Ja tez sie ciesze :) chociaz ja nie bede robic tego calego zametu z otwieraniem prezentow , bo balagan przy tym straszny, skusze sie jedynie na zabawy ze sznurkiem jaki moj brzuch duzy I nagrody dla Gosci I moze cos jeszcze , ja nie chcialam przyjecia niespodzianka , bo tylko na zawal mozna zejsc , zbyt wrazliwa jestem :D

f2wle6ydurxmnzb6.png
‹‹ 843 844 845 846 847 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ