X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olenka173065 wrote:
    Dziewczyny a jak u Was z seksem?I mnie totalna klapa Nie wiem jaki tego powod owszem brzuch juz troche przeszkadza ale chodze I juz sobie we lbie ukladam ze pewnie ma inna...
    Oluś! Zadnych wymowek ze Ci brzuch przeszkadza! Sa pozycje ze nie przeszkadza :) ja zaznaczam na wykresie seks-nysle ze my sie nie oszczedzamy :-p no i na dodatek jest szałowo!!!! <o jejjej> ja polecam...mocno to zbilza...

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natalcia06 mi się nie otwierają te linki :(

szczęśliwa mama :)
    www.babelu.pl polecam - ubranka i akcesoria dla maluszków ;)

f2wlj48apsehglf6.png
  • natalica06 Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szara myszka wrote:
    natalcia06 mi się nie otwierają te linki :(
    już naprawiłam :D

201602111680.png
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natalcia - super te pajace zwłaszcza!! i takie chyba grubsze co nie? ile za nie dalas i gdzie kupilas??

f2wlj48apsehglf6.png
  • natalica06 Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szara myszka wrote:
    natalcia - super te pajace zwłaszcza!! i takie chyba grubsze co nie? ile za nie dalas i gdzie kupilas??
    kupiłam 2 welurowe na razie, jeden ze Smyka a drugi z H&M, pozostałe kupię takie zwykłe cieńsze, jeden i drugi 49,90

201602111680.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szara myszka wrote:
    u nas niestety tez nie za bardzo z serduszkowania, choć pewnie ze sa inne sposoby i ich się trzymamy. rano luteina to nie, wieczorem luteina to nie (w sensie po zalozeniu jej), przez dzień maz w pracy. Choc to nie tłumaczenie bo pod wieczor przed prysznicem można by, tylko u mnie tez libido zero :(
    no i zastanawiam się czy przy tym twardnieniu brzucha można, ale nic gin nie mowil ze nie można
    Szara Myszko...twardnienie brzucha jest NORMALNE!!!! Byle nie bylo 50 x dziennie,w sensie duzo.. No i wlasnie..sposobow jest maaaaaasaaaa...ja sobie nie wyobrazam bez seksu i moj facet tez nie. A dzidziusiowi nic nie bedzie,dzidzia czuje kołysanie :) poza tym moj chlopina to jest zachwycony nowymi krąglosciami:) ciagle mowi ze non stop bym mogla w ciazy chodzic tak go kręci i ze chyba zrobi mi nastepne dziecko :)

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natali! Pieknosciowe zdobycze! Drogie ale piekne..smykowe na ogol takie są:)

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • natalica06 Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    powiem szczerze, że chciałam po jednym takim welurowym grubszym pajacu na 56 i 62 ale ten na 56 z h&m jest jak 62 ze smyka, czyli te rozmiary to wszywają jak im się chce. Oglądałam ubranka na stronie next i chyba całą resztę tam kupię, bo nie mogę oderwać od nich wzroku. Mój chłop powiedział, że mnie wyśle do pracy a nie na l4 bo wszystkie pieniądze wydam :D :D muszę chyba trochę zaoszczędzić i mojej mamie je pokazać hahaha

201602111680.png
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tulipanna wrote:
    Szara Myszko...twardnienie brzucha jest NORMALNE!!!! Byle nie bylo 50 x dziennie,w sensie duzo.. No i wlasnie..sposobow jest maaaaaasaaaa...ja sobie nie wyobrazam bez seksu i moj facet tez nie. A dzidziusiowi nic nie bedzie,dzidzia czuje kołysanie :) poza tym moj chlopina to jest zachwycony nowymi krąglosciami:) ciagle mowi ze non stop bym mogla w ciazy chodzic tak go kręci i ze chyba zrobi mi nastepne dziecko :)

niby normalne, ale nie kazda z dziewczyn tu je ma. U nas odkad wlasnie serduszkowania samego w sobie nie ma to rozwinelismy bardzo bogato wszelkie inne czynności i z nich tez obopólnie można czerpać duuuzo rozkoszy:) ale faktycznie chciałabym się przemoc żeby tak "normalnie" to robic, tylko wlasnie jakos nie mam checi :(

f2wlj48apsehglf6.png
  • Evans Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Dziewczynki ;) mam pytanie ...
    W ciazy nie mozna za bardzo na plecach spac tak? Wiec ja sie staram zawsze zasypiac na lewym boku , ale jak sie w nocy budze lub z rana , to tak czy inaczej na plecach leze :( jak to u Was ? I do najgorsze podobno strasznie chrapie :( do tego stopnia, ze Ukochany przenosi sie do drugiej sypialni ....... Hm ..... Macie jakis sposob na to by przestac? Ogolnie to mi jest ciezko oddychac , mam problem chodzic po schodach, bo brak tchu ...
    Odnosnie sexu to ja ochote I mam , ale jak zaczynamy , to pozniej mi sie wydaje , ze jednak nie chce mi sie , a moj boi sie tez , chyba tuz przed porodem trzeba miec sex , to wtedy moze sobie odbijemy ....

f2wle6ydurxmnzb6.png
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez się staram spac na lewym boku ale wg mnie wiadomo ze się tak nie da - ja spie trochę na lewym, trochę na plecach, czasem nawet na chwile na prawym. spokojnie, jak się czasem na plecach polozysz to się nic nie stanie;)

Evans lubi tę wiadomość

f2wlj48apsehglf6.png
  • Tusiaa Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja w dzień leze dużo na plecach i troche na lewym boku :P Natomiast spie przewaznie na prawym boku, tez na plecach sie zdarzy no i na lewym boku :P Poki co nic mi sie nie dzieje :)

Myslę, że to spanie dotyczy bardziej zaawansowanej ciązy :)

Evans, natalica06 lubią tę wiadomość

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja staram się spać na lewym boku ale wiadomo ze sie tak całej nocy nie da przespać,wiec trochę na prawym ,troszeczkę na plecach i znowu na lewym i tak w kółko :)

A ja dzis jadę po ten zestaw cekinowy :) :) i boje sie znowu wejść tam na dział z ciuchami a ominąć go nie ma jak :) :) dziewczyny to chyba nie za szybko na zakup łóżeczka nie ?? Kuzwa wierzycie w te przepowiednie ze wczesne zakupy przynoszą pecha ???

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja w to nie wierze bo niby jaka to może mieć moc sprawcza, to przesad taki jak przejście pod drabina albo czarny kot ;)
    jak Ci się podoba to bierz;)

nie mniej jednak ja sobie daje października na ubranka, listopad - grudzień na lozeczko i wozek no i styczeń na kosmetykowo-pielegnacyjne rzeczy. Ostatecznie będę je stopniowo gromadzic ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 14:27

f2wlj48apsehglf6.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem jak śpię bo w nocy raczej nie da się tego kontrolować :D

W zapeszanie nie wierzę, jak ma się coś stać to i tak się stanie... Dlatego myślmy pozytywnie :)

Evans, tulipanna lubią tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2015, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja śpię najczęściej na prawym boku tak mi wygodnie, na lewym wszystko mnie uwierz a na plecach tylko że zginętą nogą mogę spać

• Evans Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to nie wierze w przesady w ogole , ale odnosnie ciazy to ja sama nie wiem .... Chociaz ja mam juz zaplanowany baby shower na poczatku grudnia ... Sala jest wynajeta , a zaproszenia dla Gosci zostane wyslane w przyszlym tyg. Staram sie pozytywnie myslec ... A w sobote I niedziele ide robic registry , czyli co ja chce ......
    Ja bardzo lubie sklep pottery barn , maja tez dzial dla kids , ten sklep robi tez dostawy do Polski , ale na nie wszystkie rzeczy , to tak do informacji jakby sie Wam cos tam spodobalo....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 14:37

f2wle6ydurxmnzb6.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oo baby shower, fajnie :)

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tez będę robic baby shower ale w styczniu, kameralnie w mieszkaniu :D

Evans lubi tę wiadomość

f2wlj48apsehglf6.png
  • Evans Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tysiaa93 wrote:
    Oo baby shower, fajnie :)
    Ja tez sie ciesze :) chociaz ja nie bede robic tego calego zametu z otwieraniem prezentow , bo balagan przy tym straszny, skusze sie jedynie na zabawy ze sznurkiem jaki moj brzuch duzy I nagrody dla Gosci I moze cos jeszcze , ja nie chcialam przyjecia niespodzianka , bo tylko na zawal mozna zejsc , zbyt wrazliwa jestem :D

f2wle6ydurxmnzb6.png
‹‹ 843 844 845 846 847 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ