Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
olenka173065 wrote:Dziewczyny a jak u Was z seksem?I mnie totalna klapa Nie wiem jaki tego powod owszem brzuch juz troche przeszkadza ale chodze I juz sobie we lbie ukladam ze pewnie ma inna...
ja zaznaczam na wykresie seks-nysle ze my sie nie oszczedzamy :-p no i na dodatek jest szałowo!!!! <o jejjej> ja polecam...mocno to zbilza...
-
szara myszka wrote:u nas niestety tez nie za bardzo z serduszkowania, choć pewnie ze sa inne sposoby i ich się trzymamy. rano luteina to nie, wieczorem luteina to nie (w sensie po zalozeniu jej), przez dzień maz w pracy. Choc to nie tłumaczenie bo pod wieczor przed prysznicem można by, tylko u mnie tez libido zero
no i zastanawiam się czy przy tym twardnieniu brzucha można, ale nic gin nie mowil ze nie możnapoza tym moj chlopina to jest zachwycony nowymi krąglosciami:) ciagle mowi ze non stop bym mogla w ciazy chodzic tak go kręci i ze chyba zrobi mi nastepne dziecko
-
powiem szczerze, że chciałam po jednym takim welurowym grubszym pajacu na 56 i 62 ale ten na 56 z h&m jest jak 62 ze smyka, czyli te rozmiary to wszywają jak im się chce. Oglądałam ubranka na stronie next i chyba całą resztę tam kupię, bo nie mogę oderwać od nich wzroku. Mój chłop powiedział, że mnie wyśle do pracy a nie na l4 bo wszystkie pieniądze wydam
muszę chyba trochę zaoszczędzić i mojej mamie je pokazać hahaha
-
tulipanna wrote:Szara Myszko...twardnienie brzucha jest NORMALNE!!!! Byle nie bylo 50 x dziennie,w sensie duzo.. No i wlasnie..sposobow jest maaaaaasaaaa...ja sobie nie wyobrazam bez seksu i moj facet tez nie. A dzidziusiowi nic nie bedzie,dzidzia czuje kołysanie
poza tym moj chlopina to jest zachwycony nowymi krąglosciami:) ciagle mowi ze non stop bym mogla w ciazy chodzic tak go kręci i ze chyba zrobi mi nastepne dziecko
niby normalne, ale nie kazda z dziewczyn tu je ma. U nas odkad wlasnie serduszkowania samego w sobie nie ma to rozwinelismy bardzo bogato wszelkie inne czynności i z nich tez obopólnie można czerpać duuuzo rozkoszy:) ale faktycznie chciałabym się przemoc żeby tak "normalnie" to robic, tylko wlasnie jakos nie mam checi -
Czesc Dziewczynki
mam pytanie ...
W ciazy nie mozna za bardzo na plecach spac tak? Wiec ja sie staram zawsze zasypiac na lewym boku , ale jak sie w nocy budze lub z rana , to tak czy inaczej na plecach lezejak to u Was ? I do najgorsze podobno strasznie chrapie
do tego stopnia, ze Ukochany przenosi sie do drugiej sypialni ....... Hm ..... Macie jakis sposob na to by przestac? Ogolnie to mi jest ciezko oddychac , mam problem chodzic po schodach, bo brak tchu ...
Odnosnie sexu to ja ochote I mam , ale jak zaczynamy , to pozniej mi sie wydaje , ze jednak nie chce mi sie , a moj boi sie tez , chyba tuz przed porodem trzeba miec sex , to wtedy moze sobie odbijemy .... -
ja tez się staram spac na lewym boku ale wg mnie wiadomo ze się tak nie da - ja spie trochę na lewym, trochę na plecach, czasem nawet na chwile na prawym. spokojnie, jak się czasem na plecach polozysz to się nic nie stanie;)
Evans lubi tę wiadomość
-
a ja w dzień leze dużo na plecach i troche na lewym boku
Natomiast spie przewaznie na prawym boku, tez na plecach sie zdarzy no i na lewym boku
Poki co nic mi sie nie dzieje
Myslę, że to spanie dotyczy bardziej zaawansowanej ciązyEvans, natalica06 lubią tę wiadomość
Kubuś
-
Ja staram się spać na lewym boku ale wiadomo ze sie tak całej nocy nie da przespać,wiec trochę na prawym ,troszeczkę na plecach i znowu na lewym i tak w kółko
A ja dzis jadę po ten zestaw cekinowyi boje sie znowu wejść tam na dział z ciuchami a ominąć go nie ma jak
dziewczyny to chyba nie za szybko na zakup łóżeczka nie ?? Kuzwa wierzycie w te przepowiednie ze wczesne zakupy przynoszą pecha ???
-
ja w to nie wierze bo niby jaka to może mieć moc sprawcza, to przesad taki jak przejście pod drabina albo czarny kot
jak Ci się podoba to bierz;)
nie mniej jednak ja sobie daje października na ubranka, listopad - grudzień na lozeczko i wozek no i styczeń na kosmetykowo-pielegnacyjne rzeczy. Ostatecznie będę je stopniowo gromadzicWiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 14:27
-
nick nieaktualny
-
Ja to nie wierze w przesady w ogole , ale odnosnie ciazy to ja sama nie wiem .... Chociaz ja mam juz zaplanowany baby shower na poczatku grudnia ... Sala jest wynajeta , a zaproszenia dla Gosci zostane wyslane w przyszlym tyg. Staram sie pozytywnie myslec ... A w sobote I niedziele ide robic registry , czyli co ja chce ......
Ja bardzo lubie sklep pottery barn , maja tez dzial dla kids , ten sklep robi tez dostawy do Polski , ale na nie wszystkie rzeczy , to tak do informacji jakby sie Wam cos tam spodobalo....Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 14:37
-
tysiaa93 wrote:Oo baby shower, fajnie
chociaz ja nie bede robic tego calego zametu z otwieraniem prezentow , bo balagan przy tym straszny, skusze sie jedynie na zabawy ze sznurkiem jaki moj brzuch duzy I nagrody dla Gosci I moze cos jeszcze , ja nie chcialam przyjecia niespodzianka , bo tylko na zawal mozna zejsc , zbyt wrazliwa jestem