Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja ten philipsa widziałam za 150€ jak patrze na nęci to sa jakies za 399zl ale to chuba nie ten sam bo raczej az taka różnica w cenie by nie była,jak pojadę w sobote to dokładnie obczaje i sprawdzę co to za model.Ja chuba odczekam i sprawdzę czy potrzebny bedzie jak tak to wtedy maź pojedzie i kupi
-
a mnie ostatnio piersi bola tak jak na początku ciąży
sa wrażliwe i straaaaasznie goroce ;/ nie wiem czy to nie przez to ze zaczelam brac ta luteinę, przy dupku tez mnie bolały ;/
-
Agniesia piękny komplet do wózeczka, chyba też się skuszę
tylko właśnie nie wiem jak z tą poduszką? na początku chyba nie bardzo? Chyba, że jest całkiem płaska. Na który kolor się zdecydowałaś?
A doradzicie coś w sprawie rożka? Wiadomo bawełna, ale może jeszcze jakieś wskazówki?
-
nick nieaktualnyBaby mint wzięłam. czytałam opinie na fb tej Pani i wszyscy polecają i piszą że są super. Jak mi dojdzie i rzeczywiście mnie zadowoli to zamówię biały komplecik do kołyski
a co do podusi to zależy od człowieka jedni używają płaską inni klina a jeszcze kolejni nie używają. Podobno do roku jeżeli dziecko nie ulewa jest zbędna i gdy jest zbyt wysoka to coś z postawą kręci. Ile ludzi tyle opini
będzie płaska będę używała bo ładnie wygląda
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDoti87 wrote:A ja kupuje rożki żeby mężowi było na początku trzymać łatwiej młodego. Jeden sztywny i jeden miękki do spania
Te otulacze nie podobają mi się. Jakoś tak dziwnie mi to wyglądaale to tylko moje zdanie....
-
Hej dziewczyny
wstałam na siku i już zasnąć nie mogę
cwiczycie może mięśnie kegla? Daje to coś w ogóle. Słyszała któraś coś o tym ?
A co do rozkow to ja też będę miała dwa. Jeden w komplecie z lozeczkiem a drugi dostałam od koleżankiWiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 07:25
Kubuś
-
Ja chce rożek ale żeby nie był pstrokaty w hurtowni widziałam ładne minky rożki tylko kolory do kity ciemny stalowy szary, fiolet ciemny taki ciemny niebieski i ciemny brąz. Jak będzie krem lub żółty biorę od razu bo takie przyjemne dla oka i dotyku są.
-
szara myszka wrote:a mnie ostatnio piersi bola tak jak na początku ciąży
sa wrażliwe i straaaaasznie goroce ;/ nie wiem czy to nie przez to ze zaczelam brac ta luteinę, przy dupku tez mnie bolały ;/
ja brałam luteinę 17-21tci nie zauważyłam różnicy w piersiach
rozstępy mam tylko stare na piersiach i to z okresu dojrzewania bo mam wielki biust obecnie 70j w brytyjskiej rozmiarówceaż się boję co będzie dalej...
za to zrobił mi się mega celulit na tyłku i udach z czym nigdy problemu nie miałam
o mięśniach kegla mówiła mi położna w lux medzie, żeby ćwiczyć i dostałam ulotkę o tym - ćwiczę ale nie regularnie.
W skrócie na ulotce jest napisane, że ćwiczenia wpływają na:
- łatwiejszy i mniej bolesny poród
- zmniejszają ryzyko pęknięcia krocza
- zapobiegają nietrzymaniu moczu po porodzie i w okresie okołomenopauzalnym
- zmniejsza ryzyko wypadania pochwy, macicy, pęcherza
- itp
oraz że:
- mięśnie powinny być napinane na 5s, i przez kolejne 5s rozluźnione;
- czas napięcia zwiększamy stopniowo do 10s;
- powtarzane powinny być od5 do 25 powtórzeń;
- ćwiczenia najlepiej wykonywać regularnie w kilku seriach dziennie np 3;
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 09:27
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Witam się dziewczyny i ja w piątkowy poranek!
Wstałam wcześnie, ogarnęłam już śniadanie i nawet obiad dla siebie i męża, więc pracowicie u mnie z rana
A te mięśnie Kegla to się ćwiczy tak jakby przez zaciskanie, jakby się siusiu chciało powstrzymać? Bo nie kumam za bardzo tego...
Co do laktatora, to ja zakupiłam elektryczny Aventu. A czy będziecie kupować podgrzewacz do butelek? -
nick nieaktualny