Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTusiaa wrote:Mam wrażenie , że dzisiaj na forum jest napięta atmosfera
Agnesia no wiec Monika i Paweł.
Wczesniej podobało mi sie imię Kuba, Alan, Hubert, Kacper. W sumie to juz żadne mi się nie podobamoże przyzwyczaj się do któregoś ja też miałam tak że Tymon przestał mi się podobać. A jak Twojemu się podoba? Mi się chyba najbardziej Hubert podoba
-
nick nieaktualny
-
Tusiaa a lekarz nie mówił ci na razie nic o lekach? Bo kurcze faktycznie masz wysokie to ciśnienie.
A imiona to z wymienionych Kacper i Hubert fajnie brzmią.
Agniesia a może na zmianę pogody tak, albo ciśnienie ci trochę spadło. Mnie głowa boli bardzo jak mam niskieWiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2015, 19:39
-
Mojemu sie podoba w sumie Hubert z tych imion. Sama już nie wiem bo poźniej wołąć do niego Hubi, Hubcio, Hubercik to tak smiesznie jakoś. Wiem, że Kuba popularne ale jakos lepiej sie woła Kubuś hehe
Dobrze że mamy parę meisiecy jeszcze do namysłu
Agnesia może Ci cukru brakuje? Ja mam czesto tak, że jak jestem głodna albo jak byłam dłuzszy czas głodna dziwnie sie czuje jakby mi świat wirował, słabo ale jak zjem coś słodkiego to przechodzi
Astra nie mówił nic. W sumie dzisiaj powiedział, że kolejna ma podwyższone ciśnienie i że chyba ten sprzet jest jakiś popsuty. Mam w domu sobie mierzyć i wtedy zobaczyć jakie będzie. aa jak ma sie wysokie ciśnienie w ciązy to można rodzić naturalnie ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2015, 19:40
Kubuś
-
Tusiaa raczej nie można ewentualnie nie zaleca się. Za duże ryzyko, ale oprócz ciśnienia bada się czy w moczu nie ma białka bo wtedy jest ryzyko stanu przedrzucawkowego. Ale fakt, najpierw mierz sobie w domu, bo może tak tylko na lekarzy reagujesz
-
nick nieaktualnyTusiaa wrote:Mojemu sie podoba w sumie Hubert z tych imion. Sama już nie wiem bo poźniej wołąć do niego Hubi, Hubcio, Hubercik to tak smiesznie jakoś. Wiem, że Kuba popularne ale jakos lepiej sie woła Kubuś hehe
Dobrze że mamy parę meisiecy jeszcze do namysłu
Agnesia może Ci cukru brakuje? Ja mam czesto tak, że jak jestem głodna albo jak byłam dłuzszy czas głodna dziwnie sie czuje jakby mi świat wirował, słabo ale jak zjem coś słodkiego to przechodzi
Astra nie mówił nic. W sumie dzisiaj powiedział, że kolejna ma podwyższone ciśnienie i że chyba ten sprzet jest jakiś popsuty. Mam w domu sobie mierzyć i wtedy zobaczyć jakie będzie. aa jak ma sie wysokie ciśnienie w ciązy to można rodzić naturalnie ?zazwyczaj tak się u mnie zaczynają zatoki:(
-
Agnesia no to ja nie wiem. Może faktycznie przez zatoki albo ta pogode albo dzidzia cos uciska i dlatego sie źle czujesz.
Kurcze Astra ale mnie pocieszyłaś. Noo nic bede mierzyc w domu i obserwować a na badania z moczem ide w czwartek wiec 30 bedę wszystko wiedziec. Ja chce tak bardzio rodzic naturalnie . Zawsze jest tak że jak sie chce to wychodzi inaczejWiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2015, 20:22
Kubuś
-
Tusiaa wrote:Kurcze Astra ale mnie pocieszyłaś. Noo nic bede mierzyc w domu i obserwować a na badania z moczem ide w czwartek wiec 30 bedę wszystko wiedziec. Ja chce tak bardzio rodzic naturalnie . Zawsze jest tak że jak sie chce to wychodzi inaczej
Właśnie dlatego ja nie nastawiam się ani na naturalny poród, ani na cesarkę. Wychodzę z założenia, że wszystko się okaże - jak synek ułoży się dobrze, ja będę miała wszystkie prawidłowe badania itd. to niech będzie naturalny poród. Ale jak okaże się, że cesarka to też będzie dobrze - wszystko ma swoje plusy i minusy
-
A ja dzisiaj byłam na połówkowych, których strasznie się bałam. Melduję się ze zdrowym i przepięknym Jasiem, ważącym 494gramy!!
Nawet tatuś widział go pierwszy raz "na żywo" - gdy siedział pod gabinetem to miał łzy w oczach, a jak wszedł to cieszył się jak małe dziecko!
Wszystko jest w najlepszym porządku - tylko Jasiek ciągle siedzi na pupie i jak się nie odwróci przez następne tygodnie, to chyba trzeba będzie myśleć o cesarce.
Na picie glukozy jestem umówiona pod koniec miesiąca, a lekarka kazała mi dzwonić do szkoły rodzenia, bo jak stwierdziła "dziewczyny lepiej rodzą, jak chodzą do szkoły rodzenia", więc jutro dzwonię.
tysiaa93, szara myszka, Lexi150, tulipanna lubią tę wiadomość
-
Oj Tysia ja bym sie pochwaliła a co to za zdjecia ptaszka czy nogi zgietej . ja chciałam zdjęciu buzki i niestety nie dostałam
Noo i Tysiaa Ty masz takie ładne artystyczne zdjęcia nawet i dziecka
Przezyje wszystko tylko żeby dziecko było całe i zdroweale tak juz myslałam ze jak pierwsza cesrka to druga i kolejne tez
a jak pierwszy naturalnie to drugi moge i miec cesarke
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2015, 20:50
Kubuś
-
Tusiaa spokojnie można rodzic naturalnie nawet jak pierwsza była cesarka także tym się nie martw. Musi być tylko wszystko dobrze
teraz to najważniejsze żeby unormowac to ciśnienie. Jak w domu będziesz miała w normie to być może nie będzie przeciwwskazań do naturalnego porodu.
Lexi, gorgeous super ze wizyty udane. -
Agnesia wrote:Ten jeans w małych spodenkach to zwykły materiał imitujący jeans
To już zmienię temat i powiem wam że od pół godziny kręci mi się strasznie w głowie leże i trochę wiruję
mi się kręciło w głowie w 3,4 mc w 5mc nie i teraz w 6 znów zaczyna, ale o wiele słabiej. Najbardziej kręciło mi się jak leżałam na plecach, czasem tak że nie mogłam zasnąć. Lekarz w tym 3/4mc kazał mi z tego względu codziennie rano i wieczorem mierzyć ciśnienie i gdyby skoczyło do 145 to od razu dzwonić. Na szczęście u mnie nie było to związane z ciśnieniem. Mogło to być spowodowane tym, że dawniej często miałam problemy z zatokami, albo tym, że w pracy cały czas siedziałam przy biurku bo jak poszłam na L4 (zmiana pozycji siedzącej na półleżącą) to jak ręką odjął. Teraz macica jest już duża i przy płaskim leżeniu może uciskać żyły/nerwy.17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Dziewczyny dzień dobry i zarazem dobranoc. Oglądanie walking dead przed snem to chyba nie najlepszy pomysł albo się tak denerwuje czwartkowa konsultacja.Mały mnie obudził o 3 i zasnąć nie można a do tego głodna i zjeść też nie można bo leki na czczo ehh. Więc teraz po śniadaniu idę spać a Wam miłego dnia choć zimno strasznie jest. Wczoraj zamówiłam mieciutki rożek z kapturkiem. Mam nadzieję że spełni nasze oczekiwania.
-
Cześć dziewczyny. My po polowkowym mały cały i zdrowiutki waży 604 gramy jest o tydzień do przodu. Pan doktorek powiedział że rodzice wysocy to i młody będzie duży bo się zmartwilam. Mamy buziulke na 3d i pisiorka więc płeć pewna. Szyjka oki tylko trochę krótsza ale to niestety po lyzeczkowaniu pozostałość. Powiedział że napewno utrzyma do końca ciąży choć ma 26 mm. Uspokoił mnie bo trochę się bałam po tej operacji i antybiotyku.
tulipanna, Tusiaa, d84, Lexi150, szara myszka, Biedroneczka29 lubią tę wiadomość
Nasz kochany Olus -
Witam i ja:) standardowo obudzilo mnie sikanie i wiercenie Małej:) I jeszcze piesława i jej merdający ogon na mojej buzi
dochodze do wniosku ze lezenie jest kstorgą! Wole siedziec i stac,po nocy budze sie polamana,zebra mnie bola...
Milego dnia Laseczki! Jade dzis zamowic lozeczko!