Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • gorgeous Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Takie cuda będzie miał mój Jasiek. Pieluszek flanelowych i tetrowych starczy nam nam na kilka lat, a i pewnie kolejne dziecko jeszcze się na nie załapie. :P

Jeśli jesteście zainteresowane ładnymi wzorami i dobrymi materiałowo pieluchami to polecam! W sklepie skąd mam te cuda, jest w październiku promocja - 5 białych tetr za 10zł albo 5 kolorowych tetr za 15zł!! A do tego rożki za 17zł!! :D Zastanawiam się też mocno nad butelką Habermana (podobno bardzo dobra) i innymi cudami, jakie tam widzę, ale jeszcze troszkę czasu zostało na to :)

Linki do pieluch: http://mamokupmi.pl/pieluchy/110-pielucha-tetrowa-biala.html
    http://mamokupmi.pl/pieluchy/111-pielucha-tetrowa-kolorowa.html

http://zapodaj.net/images/8ddee66d31de9.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2015, 10:45

Tusiaa, nick nieaktualny, madzia.rka, Lexi150, szara myszka, Biedroneczka29 lubią tę wiadomość

dxom9vvj2dzo2yyb.png
  • madzia.rka Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super rożek musi być milusi :-)

relganlia0g8wnrx.png
    Nasz kochany Olus <3
  • gorgeous Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madzia.rka wrote:
    Super rożek musi być milusi :-)

Jest cudowny! I na rzepy - później idealnie przyda się jako lekka kołderka :)

dxom9vvj2dzo2yyb.png
  • Tusiaa Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej ale naskładałaś tych pieluszek :) ja mam może max 10 tetrowych i 1 flanelową ale chyba zakupie jeszcze ze 2 flanelowe bo w sumie w ciepłe dni moga posłuzyć jako kocyk :)
    gorgeous a ile kosztuje wysyłka ?

Zreszta dziewczyny słyszałam że w ciązy infekcji nie da sie wyleczyć tylko zaleczyc a dopiero po ciazy sie leczy :) ile w tym prawdy to nie wiem :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2015, 10:48

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2015, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2018, 18:03

• Tusiaa Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    vayn a po co Ci tyle rozków? :) Ja myślę , że 2 spokojnie starczą :) Moze jakbysmy rodziły gdzies w grudniu czy listopadzie to może bym 3 kupiła :D

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny! ja tez miałam ciezka noc - nie wiem czy to przez to ze wwczoraj dość intensywnie serduszkowalismy i się dość wyginalam ale w nocy się ruszyc prawie nie mogłam tak mnie w pachwinach ciaglo i trochę w szyjce ;/ ale w pachwinach to hcyba nie groźne co nie? stawial mi się w nocy chyba tez bardziej brzuch, sama nie wiem czy nam w końcu wolno to robic czy nie ;/

szczęśliwa mama :)
    www.babelu.pl polecam - ubranka i akcesoria dla maluszków ;)

f2wlj48apsehglf6.png
  • madzia.rka Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szara myszko a teraz też cię boli i się stawia?

relganlia0g8wnrx.png
    Nasz kochany Olus <3
  • madzia.rka Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a macie jakąś listę co jest potrzebne? Bo ja to zielona jestem niby wiem ale tak naprawdę to nic nie wiem. A po wczorajszym badaniu wiemy że do końca grudnia musimy się ogarnąć żeby na spokojnie remont w styczniu zrobić ibczekac na syneczka.

relganlia0g8wnrx.png
    Nasz kochany Olus <3
  • gorgeous Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusiaa wrote:
    Ojej ale naskładałaś tych pieluszek :) ja mam może max 10 tetrowych i 1 flanelową ale chyba zakupie jeszcze ze 2 flanelowe bo w sumie w ciepłe dni moga posłuzyć jako kocyk :)
    gorgeous a ile kosztuje wysyłka ?

Ja wszystkich mam 50 - wiem, szaleństwo. :P Koszty wysyłki tutaj: http://mamokupmi.pl/content/2-legal-notice

tulipanna lubi tę wiadomość

dxom9vvj2dzo2yyb.png
  • gorgeous Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    vayn wrote:
    Gorgeous napadłaś na sklep z tetrami?:D Jaki to sklep, bo chętnie skorzystam z takiej promocji

Ha ha, w sumie tak to wygląda! :P Tutaj link do sklepu - http://mamokupmi.pl (stamtąd mam też świetną pościel i nad wózkiem się zastanawiamy, bo ceny całkiem dobre :)). A w ogóle jak jesteście z okolic Krosna, Przemyśla, Rzeszowa i Tarnobrzegu to macie ich sklepy stacjonarne! :)

nick nieaktualny, tulipanna lubią tę wiadomość

dxom9vvj2dzo2yyb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2015, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• szara myszka Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madzia.rka wrote:
    Szara myszko a teraz też cię boli i się stawia?

teraz nie boli w ogole w pachwinach, raczej się tez nie stawia - mi się stawia jak leze, jak wstałam to już nie. Ogolnie teraz "nic" już nie czuje, maluszek się troszkę rusza, rano wzielam 2 magnezy i chyba jest już ok, ale noc była ciezka

zastanawiam się czy to nie "od kregoslupa", bo ogolnie zawsze miałam slaby a wczoraj się niezle powyginalami miednice tez wyginalam i może jakos się ponaciagalo i temu bolało

f2wlj48apsehglf6.png
  • Lexi150 Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny w 22 tc!
    Na początek wrzucam zdjęcia z wczorajszych połówkowych bo ktoś tu się zdjęć domagał :P
    9428122601edf4e7med.jpg
    7639f612ac6a3e7fmed.jpg

No i My:
    fbc6f8d3fda1f946med.jpg

nick nieaktualny, Biedroneczka29, tulipanna lubią tę wiadomość

Mama 4 Aniołków <3 <3 <3 <3
    ♥ IGOR ♥ 24.02.2016 (3390g, 56cm, 10pkt.)
    mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2015, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Lexi150 lubi tę wiadomość

• kkkaaarrr Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, czy zamierzacie kupić nawilżacz powietrza? A jeśli tak, to czy robiłyście już research i możecie coś polecić?? Mi by chyba zależało, aby był cichy, energooszczędny, ale jednocześnie możliwie mały i wydajny. Jakieś tipy??

A co do rożków/otulaczy to ja noszę się z zamiarem zakupu: http://babyuniverse.com.pl/wallaboo/otulacze/ - sa w wersjach na '4 pory roku' i maja dziury na pasy, wiec moga zastapic rowniez spiworek do fotelika/wozka :) minusem jest cena, ale jako ze jest to wynalazek 'wielofunkcyjny' to chyba sie szarpne :D

eVspp2.png
    SBwKp2.png
    - Olga [*] 8.11.2015 [26tc] - mama Cię kocha córeczko -
  • Kri Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rożek dobrze jest mieć usztywniany, przynajmniej ja taki wezmę na początek. Lepiej się trzyma dziecko, szczególnie jak doświadczenie zerowe :-)

oar8flw1nowd9vtv.png
    74dipiqv6mmnfuyl.png

• Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny :)
    Wszystkim gratuluje udanych wizyt :)

Tulipana zamawiaj zamawiaj u mnie już zamówione :)

Bruska fajny ten rożek jak dojdzie to proszę o recenzje :) :)

Jak ja sie juz nie moge doczekać Grudnia :) a na Swieta czekam jak nigdy :) a najbardziej to się nie mogę doczekać kiedy pojedziemy po Ferrari dla Sofijki <3

A tera musze w koncu wyjsć z łóżka :) maź pojechał do sklepu i będzie robic obiad :)

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez się nad nawilżaczem zastanawiam, mieszkamy w bloku, baaardzo grzeja, a jak się pootwiera okna to zimno ;/ ale tez kompletnie nie wiem jaki i czy jest sens

f2wlj48apsehglf6.png
  • kkkaaarrr Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szara myszka wrote:
    ja tez się nad nawilżaczem zastanawiam, mieszkamy w bloku, baaardzo grzeja, a jak się pootwiera okna to zimno ;/ ale tez kompletnie nie wiem jaki i czy jest sens
    No to jesteśmy w dokładnie tym samym punkcie! Ktoś pomoże?? :)

eVspp2.png
    SBwKp2.png
    - Olga [*] 8.11.2015 [26tc] - mama Cię kocha córeczko -
‹‹ 855 856 857 858 859 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ