X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • gorgeous Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Takie cuda będzie miał mój Jasiek. Pieluszek flanelowych i tetrowych starczy nam nam na kilka lat, a i pewnie kolejne dziecko jeszcze się na nie załapie. :P

Jeśli jesteście zainteresowane ładnymi wzorami i dobrymi materiałowo pieluchami to polecam! W sklepie skąd mam te cuda, jest w październiku promocja - 5 białych tetr za 10zł albo 5 kolorowych tetr za 15zł!! A do tego rożki za 17zł!! :D Zastanawiam się też mocno nad butelką Habermana (podobno bardzo dobra) i innymi cudami, jakie tam widzę, ale jeszcze troszkę czasu zostało na to :)

Linki do pieluch: http://mamokupmi.pl/pieluchy/110-pielucha-tetrowa-biala.html
    http://mamokupmi.pl/pieluchy/111-pielucha-tetrowa-kolorowa.html

http://zapodaj.net/images/8ddee66d31de9.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2015, 10:45

Tusiaa, vayn, madzia.rka, Lexi150, szara myszka, Biedroneczka29 lubią tę wiadomość

dxom9vvj2dzo2yyb.png
  • madzia.rka Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super rożek musi być milusi :-)

relganlia0g8wnrx.png
    Nasz kochany Olus <3
  • gorgeous Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madzia.rka wrote:
    Super rożek musi być milusi :-)

Jest cudowny! I na rzepy - później idealnie przyda się jako lekka kołderka :)

dxom9vvj2dzo2yyb.png
  • Tusiaa Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej ale naskładałaś tych pieluszek :) ja mam może max 10 tetrowych i 1 flanelową ale chyba zakupie jeszcze ze 2 flanelowe bo w sumie w ciepłe dni moga posłuzyć jako kocyk :)
    gorgeous a ile kosztuje wysyłka ?

Zreszta dziewczyny słyszałam że w ciązy infekcji nie da sie wyleczyć tylko zaleczyc a dopiero po ciazy sie leczy :) ile w tym prawdy to nie wiem :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2015, 10:48

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2015, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2018, 18:03

• Tusiaa Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    vayn a po co Ci tyle rozków? :) Ja myślę , że 2 spokojnie starczą :) Moze jakbysmy rodziły gdzies w grudniu czy listopadzie to może bym 3 kupiła :D

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny! ja tez miałam ciezka noc - nie wiem czy to przez to ze wwczoraj dość intensywnie serduszkowalismy i się dość wyginalam ale w nocy się ruszyc prawie nie mogłam tak mnie w pachwinach ciaglo i trochę w szyjce ;/ ale w pachwinach to hcyba nie groźne co nie? stawial mi się w nocy chyba tez bardziej brzuch, sama nie wiem czy nam w końcu wolno to robic czy nie ;/

szczęśliwa mama :)
    www.babelu.pl polecam - ubranka i akcesoria dla maluszków ;)

f2wlj48apsehglf6.png
  • madzia.rka Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szara myszko a teraz też cię boli i się stawia?

relganlia0g8wnrx.png
    Nasz kochany Olus <3
  • madzia.rka Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a macie jakąś listę co jest potrzebne? Bo ja to zielona jestem niby wiem ale tak naprawdę to nic nie wiem. A po wczorajszym badaniu wiemy że do końca grudnia musimy się ogarnąć żeby na spokojnie remont w styczniu zrobić ibczekac na syneczka.

relganlia0g8wnrx.png
    Nasz kochany Olus <3
  • gorgeous Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusiaa wrote:
    Ojej ale naskładałaś tych pieluszek :) ja mam może max 10 tetrowych i 1 flanelową ale chyba zakupie jeszcze ze 2 flanelowe bo w sumie w ciepłe dni moga posłuzyć jako kocyk :)
    gorgeous a ile kosztuje wysyłka ?

Ja wszystkich mam 50 - wiem, szaleństwo. :P Koszty wysyłki tutaj: http://mamokupmi.pl/content/2-legal-notice

tulipanna lubi tę wiadomość

dxom9vvj2dzo2yyb.png
  • gorgeous Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    vayn wrote:
    Gorgeous napadłaś na sklep z tetrami?:D Jaki to sklep, bo chętnie skorzystam z takiej promocji

Ha ha, w sumie tak to wygląda! :P Tutaj link do sklepu - http://mamokupmi.pl (stamtąd mam też świetną pościel i nad wózkiem się zastanawiamy, bo ceny całkiem dobre :)). A w ogóle jak jesteście z okolic Krosna, Przemyśla, Rzeszowa i Tarnobrzegu to macie ich sklepy stacjonarne! :)

vayn, tulipanna lubią tę wiadomość

dxom9vvj2dzo2yyb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2015, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• szara myszka Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madzia.rka wrote:
    Szara myszko a teraz też cię boli i się stawia?

teraz nie boli w ogole w pachwinach, raczej się tez nie stawia - mi się stawia jak leze, jak wstałam to już nie. Ogolnie teraz "nic" już nie czuje, maluszek się troszkę rusza, rano wzielam 2 magnezy i chyba jest już ok, ale noc była ciezka

zastanawiam się czy to nie "od kregoslupa", bo ogolnie zawsze miałam slaby a wczoraj się niezle powyginalami miednice tez wyginalam i może jakos się ponaciagalo i temu bolało

f2wlj48apsehglf6.png
  • Lexi150 Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny w 22 tc!
    Na początek wrzucam zdjęcia z wczorajszych połówkowych bo ktoś tu się zdjęć domagał :P
    9428122601edf4e7med.jpg
    7639f612ac6a3e7fmed.jpg

No i My:
    fbc6f8d3fda1f946med.jpg

vayn, Biedroneczka29, tulipanna lubią tę wiadomość

Mama 4 Aniołków <3 <3 <3 <3
    ♥ IGOR ♥ 24.02.2016 (3390g, 56cm, 10pkt.)
    mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2015, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Lexi150 lubi tę wiadomość

• kkkaaarrr Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, czy zamierzacie kupić nawilżacz powietrza? A jeśli tak, to czy robiłyście już research i możecie coś polecić?? Mi by chyba zależało, aby był cichy, energooszczędny, ale jednocześnie możliwie mały i wydajny. Jakieś tipy??

A co do rożków/otulaczy to ja noszę się z zamiarem zakupu: http://babyuniverse.com.pl/wallaboo/otulacze/ - sa w wersjach na '4 pory roku' i maja dziury na pasy, wiec moga zastapic rowniez spiworek do fotelika/wozka :) minusem jest cena, ale jako ze jest to wynalazek 'wielofunkcyjny' to chyba sie szarpne :D

eVspp2.png
    SBwKp2.png
    - Olga [*] 8.11.2015 [26tc] - mama Cię kocha córeczko -
  • Kri Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rożek dobrze jest mieć usztywniany, przynajmniej ja taki wezmę na początek. Lepiej się trzyma dziecko, szczególnie jak doświadczenie zerowe :-)

oar8flw1nowd9vtv.png
    74dipiqv6mmnfuyl.png

• Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny :)
    Wszystkim gratuluje udanych wizyt :)

Tulipana zamawiaj zamawiaj u mnie już zamówione :)

Bruska fajny ten rożek jak dojdzie to proszę o recenzje :) :)

Jak ja sie juz nie moge doczekać Grudnia :) a na Swieta czekam jak nigdy :) a najbardziej to się nie mogę doczekać kiedy pojedziemy po Ferrari dla Sofijki <3

A tera musze w koncu wyjsć z łóżka :) maź pojechał do sklepu i będzie robic obiad :)

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez się nad nawilżaczem zastanawiam, mieszkamy w bloku, baaardzo grzeja, a jak się pootwiera okna to zimno ;/ ale tez kompletnie nie wiem jaki i czy jest sens

f2wlj48apsehglf6.png
  • kkkaaarrr Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szara myszka wrote:
    ja tez się nad nawilżaczem zastanawiam, mieszkamy w bloku, baaardzo grzeja, a jak się pootwiera okna to zimno ;/ ale tez kompletnie nie wiem jaki i czy jest sens
    No to jesteśmy w dokładnie tym samym punkcie! Ktoś pomoże?? :)

eVspp2.png
    SBwKp2.png
    - Olga [*] 8.11.2015 [26tc] - mama Cię kocha córeczko -
‹‹ 855 856 857 858 859 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ