Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Zapomniałabym
POLECAM:
http://www.imid.med.pl/images/do-pobrania/poradnik_zywienia_kobiety_w_ciazy.pdf
Ja pobrałam to już na początku roku ;P, super wszystko opisane, taka lekturka dla nasWiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2015, 13:52
-
Iriss wrote:Dziewczyny, musicie być dobrej myśli .
Też myślę, że lepiej trzymać się lekarza do którego mamy zaufanie, i na którego możemy liczyć np dzwoniąc o 22:00 .
Jeju leżę całe dnie w łóżku, jak ten leń śmierdzący
Ale zrobię to jutro po wizycie jeśli wszystko będzie ok
Póki co traktuję się pobłażliwie -
PeggyOlsen wrote:Dziewczyny, ma któraś z Was własną działalność gospodarczą? Może macie namiar na dobrą księgową, która pomogłaby mi ogarnąć urlop macierzyński jak najwyższy? Może być mailowo, więc niekoniecznie z Warszawy.
Peggy najprawdopodobniej 1 listopada ma wejść nowa ustawa i będzie bardzo niekorzystny przelicznik. Żeby dostać najwyższy zasiłek musiałabym płacić przez 12 miesięcy najwyższe składki po 3,5 tys. zł. Także już się nie załapiesz na starych zasadach. -
nick nieaktualny
-
Zuz_anna, na to się raczej szykowałam... Po prostu muszę zacząć od razu wyższe składki płacić żeby nie skończyć z 1200 na rękę. Na szczęście mam taką pracę, że będę sobie mogła szybko wrócić nawet na 1 dzień w tygodniu.
Anesia, pięknie rośnie! Mojego wyniku jeszcze nie ma. Stresik jest za to, dobrze więc że to już ostatnia
Ale mam głodomorrę, o ludzie. Jem co dwie godziny, bo inaczej mnie brzuch ściska z głodu, masakra -
nick nieaktualnyW końcu ogarnęłam całe mieszkanie , Majcia śpi , tak więc mam 2 godzinki czasu dla siebie , troszkę przy niej poprałam , poprasowałam , zrobiłam obiad więc teraz kiedy śpi to mogę troszkę poleżeć , aaaa jest taka piękna pogoda że aż poszłam do ogródka i zerwałam troszkę truskawek , normalnie miałam mega ochotę na shake truskawkowy właśnie się nim zajadam , a co mi szkodzi , teraz jest sezon to trza korzystać
zosiaaa, MiSia :) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny