Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnypati87 wrote:ja tez bede chodzila do tego samego gina co w 1 ciazy prywatnie od roku jest on ordynatorem u mnie w szpitalu
u mnie wizyta kosztuje 120zl w cenie usg ale te zwykle, za 3d-4d slyszalam ze u niego sie chyba doplaca ale nie wiem ile
u mnie wizyta 120 zł, USG dopochwowe 120 zł, Wizyta + USG 180 zł, USG 3D + film 250 zł -
nick nieaktualnyPianistka wrote:Myszeczka, ale jak te plamienia wyglądały? u mnie śluz jest taki jak beżowy ale w nim są takie kuleczki bardzo rozciągliwego śluzu brązowego... nie są skrzepy ... w sumie wygląda to jak rozciągliwe kozy z nosa wybaczcie porównanie ale to jedyne co mi przychodzi na myśl...
Może to po prostu jakaś infekcja?? Jestem podatna na takie rzeczy, choć dbam o higienę i nic mnie nie boli/piecze/swędzi
sama już nie wiem
właśnie tak, taki typowy karmel -
myszeczka wrote:właśnie tak, taki typowy karmel
Skąd to się bierze?
Taka nasza uroda? Czy to był krwiaczek, infekcja?
Iriss, to jest własnie Polka i NFZ. W roku 2008 moja siostra miała wypadek podczas gry w siatkówkę plażową... noga wywinęła jej się w drugą stronę i zerwała więzadła krzyżowe, uszkodziła rzepkę.. kiedy rodzice (oboje pracujący, ubezpieczeni, płacący wysokie stawki) pojechali z nią do szpitala, okazało się, że można przeprowadzić operację w roku 2013 na NFZ bo wiele osób czeka na ten zabieg a to nie zagraża życiu! Wyobrażacie sobie 17 letnią dziewczynę, która nie może przez 5 lat założyć wyższych butów, zatańczyć ani pójść na spacer bo kuleje?
I niestety rodzice musieli zapłacić za operację w prywatnej klinice, którą miała przeprowadzoną kilka miesięcy później za około 30 tys zł... Polska... -
nick nieaktualnyPianistka wrote:A co powiedział Ci na to ginekolog? pamiętasz?
Skąd to się bierze?
Taka nasza uroda? Czy to był krwiaczek, infekcja?
Iriss, to jest własnie Polka i NFZ. W roku 2008 moja siostra miała wypadek podczas gry w siatkówkę plażową... noga wywinęła jej się w drugą stronę i zerwała więzadła krzyżowe, uszkodziła rzepkę.. kiedy rodzice (oboje pracujący, ubezpieczeni, płacący wysokie stawki) pojechali z nią do szpitala, okazało się, że można przeprowadzić operację w roku 2013 na NFZ bo wiele osób czeka na ten zabieg a to nie zagraża życiu! Wyobrażacie sobie 17 letnią dziewczynę, która nie może przez 5 lat założyć wyższych butów, zatańczyć ani pójść na spacer bo kuleje?
I niestety rodzice musieli zapłacić za operację w prywatnej klinice, którą miała przeprowadzoną kilka miesięcy później za około 30 tys zł... Polska...
Taka była moja natura, być może macica się rozciąga albo złuszczają się te tkanki co zostały przed ciążą -
Ja pisałam wcześniej, że byłam 28dpo, ale miałam wysoką betę i ciąża wg usg starsza o 5 dni, byłam wg om 5t3d i była pulsująca kropeczka . Chciałam sprawdzić, czy fasolka jest w miejscu, w którym powinna i czy wsztystko ok.
Poszłam na wizytę dlatego, że chciałam być spokojniejsza, bo teraz gin 2tyg ma urlopu. No i potrzebowałam zaświadczenia do pracy, a dostałam tez L4 przez obecne samopoczucie . Za 2 tygodnie mam wizytę kolejną, wg wcześniejszego zapisu