Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
PeggyOlsen wrote:pati87, ja bym szła w 29 sama idę w 26dpo i po cichu liczę na serducho
a na kiedy masz termin wizyty?
ja na 25.06 (27dpo)
bo w 28dpo moj gin wyjezdzaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2015, 12:00
-
Iriss wrote:Masz unikać cukrów jakichkolwiek, czy może masz podział na proste i złożone?
Spokojnie, ja mam bezglutenową i bezmleczną, początki takich diet są zawsze trudne, aż w końcu dochodzi się do wprawy.
A z jakiego powodu ta dieta?
Sama nie wiem juz nie pamietam co on mowil tylko tlumaczyl ze polowe zapomnialam zobacze co moj gin powie w pon czy tez zakaze mi cukru ziemniakow i pieczywa bialego -
Iriss wrote:pati87, też mam 25.06
jutro ide na bete rano przed 10,bo bylam ostatnio we wtorek 11dpo, wynik bedzie okolo 15ej, mam nadzieje ze mi sie slabo nie zrobi po pobraniu krwi
jutro na 10 na hybryde sie umowilam
a na wtorek na rzesy 3D
trzeba sie wziasc za siebieWiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2015, 12:07
-
nick nieaktualny
-
pisz pisz Pianistka , tylko nie zapomnij tak jak ja miałam kartkę przed sobą, ale jakoś zapytałam o 3 rzeczy
Kurcze, troszkę mi lepiej (nie zapeszam), wypiłam ciepłą herbatę z cukrem (pierwszą od nie pamiętam kiedy ). Robię listę zakupów, może dokupię migdały i będę je w siebie wmuszać, ehhh , a może też jakieś owocki suszone. -
Pianistka wrote:Ja wcale nie mam apetytu... no nie, pierogów to bym zjadła :d
Tak się zastanawiam co jutro wyjdzie na wizycie...
Naprawdę chciałabym zobaczyć serduszko...
Pianistka, nie nastawiaj się też tak, bo jak będzie zarodek, a na serduszko będzie nawet o ten dzień za wcześnie to żeby nie było Ci smutno albo żebyś się nie denerwowała -
Iriss wrote:
Pianistka, nie nastawiaj się też tak, bo jak będzie zarodek, a na serduszko będzie nawet o ten dzień za wcześnie to żeby nie było Ci smutno albo żebyś się nie denerwowała
Wiesz, najbardziej chciałabym zobaczyć czy w macicy nie ma krwi...
No i jeśli np będzie sam pęcherzyk to po dodaniu plamień wiemy jak to się skończy...
Jeśli nawet zarodek będzie miał te 4mm ale bez serduszka to pójdę za tydzień jeszcze raz
-
Iriss wrote:kkkaaarrr nawet jak nie będzie serduszka, to pewnie uspokoi Cię wizyta tak czy inaczej . Ja szłam właśnie z takim zamiarem w 28dpo, a tu taka niespodzianka , ale ja miałam bardzo wysoką betę, więc miałam się nie chwalić hehe