Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej, rozmawialam dzis z koleżanka, która urodziła w lutym rok temu, mam pare info moze którejś z Was tez sie przydadzą
Ze sklepów internetowych poleciła mi sklep endo.pl .Ogólnie z miejsc gdzie kupowała ciuszki polecała h&m, smyka no i f&f (wg niej jakość i trwałość najlepsza). Ma córeczkę i kompletnie odradza wszelkie spódniczki, sukieneczki, sweterki, bluzki z kapturem, jeansowych spodni dla takich maluchów bo założyła raz i tyle, ciezko to ubrać a i małej było niewygodnie i sie prężyła we wszystkie strony. Polecała zaś body, pajace wszelkie rozpinane po całości, a nie wciągane przez głowę, raczej nie kupowała koszulek i polspiochow bo ciagle małej koszula wyraziła z tego
do wózka miała kombinezon i kocyk.
To tyle, spokojnej soboty wszystkim życzę
Ps. Odnsobie tabelki nie uzupełniam, bo przez tel sie nie da, a odkąd leżę nie włączam laptopa wcale, ale poprawie sie przy okazjiWiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2015, 16:44
lula.91, tulipanna, szara myszka lubią tę wiadomość
-
dziewczyny a macie termometry bezdotykowe? w super-pharm z karta jest promo na taki http://archiwum.allegro.pl/oferta/termometr-pic-solution-thermodelicate-do-czola-i4869303607.html . Niby walidacja kliniczna itp. , ale może któraś się wypowie
cena 50 zł!!!!
-
A ja musze Wam sie pozalic
dzis siostra odebrala fotelik Cybex i wozek i wiecie co rece mi kurwa doslownie opadly na foteliku jakas dziwna rysa czy chu...wie co to jest
z wozkiem to juz w ogole cyrki zamek nie chodzil zacinal sie,szew na budce wykonczony koszmarnie
zadzwonilam do sklepu powiedzialam ze zamek nie chce sie rozsunac do konca i ze fotelik jest z defektem kazali przyjechac,wiec siostra pojechala zamek zrobili,a fotelik powiedzieli ze kazdy takie cos ma i faktycznie na sklepie sa foteliki i tez maja "to cos" ale kuzwa sorry ja nie kupowalam fotelika za 999zl zeby mial jakies defekty,juz nie wspomne o wozku
za tyle kasy to ja wymagam wozka wykonczonego i zrobionego perfekcyjnie!!!!!!W pon bede pisac @ do tego kolesia ze sklepu wraz ze zdjeciami.Zobaczymy co mi napisze.Zreszta same zobaczcie:
http://static.pokazywarka.pl/i/6145342/129397/image.jpg
http://static.pokazywarka.pl/i/6145342/747081/image.jpg -
Kri ja kupiłam termometr z microlife bezdotykowy. Super się sprawdza. No ale 2 razy tyle kosztował. Za to mam gwarancję na 5 lat.
Biedroneczka faktycznie nie fajna sprawa. Tym bardziej, że tyle to wszystko kosztowało. Jak widać jednak nie zawsze droższe jest lepsze. Oby wszystko naprawili i nie denerwuj się Kochana :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2015, 19:43
-
Przyszly moje ubranka ze smyka
piękne! zwłaszcza ten kombinezonik z Kubusiem, za 28zl biezcie smialo, fajny cieplutki, wygląda na porządny i slicznie wygląda
tez kupiliśmy termomentr bezdotykowy na aptekagemini.pl chyba o ile pamiętam, jest fajny mierzy temke ludziom ale i np. temperaturę wody w wanienceWiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2015, 19:50
-
Lexi juz nie wiem co oni zrobia Pan przez tel dzis mi oznajmil ze kupowalam przez internet i dlatego to ja sie go pytam kurwa to ze przez internet to znaczy ze mozna dawac rzeczy z defektami???ja mowie ja nie po to wydawalam tyle kasy zeby to tak sie prezentowalo,zobacze co mi napisze ten koles z ktorym pisalam i u niego skladalam zamowinie.A i jeszcze jakby malo to jeszcze mam ryse na stelazu.
-
nick nieaktualny
-
biedroneczko przykre, ze tak wyszło z wózkiem szczególnie ze zawsze chwalą sie super jakością i dobrymi opiniami a tu takie cos...
Nie many termometru, ale tez sie rozglądam teraz w lidlu maja byc bezdotykowe za chyba ok 60zl i sie zastanawiam, bo forma żadna, ale mamy troche "sprzętów" z Lidla i jeszcze nigdy nie zawiodły... -
nick nieaktualny
-
Ja mam z lidla termometr już rok i działa jest do ucha i do czoła i mierzy też tem wody
Zasada jak w każdym że nie wykonuje się pomiaru zaraz jeden po drugim i baterie trzrba sprawdzać i zmieniać. Choć my jrszcze nie wymienismy przrd narodzinami się zmiemi no czrsto nie jest używany i ma 3 lata gwarancji.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2015, 20:39