X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na ostatniej stronie :)

hchy0tc79jyv0psk.png

https://www.maluchy.pl/li-72379.png
    Niskie amh, endometrioza...
    Aniołek [*]12.2014
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosia dziękuję, ja patrzyłam po poszczególnych dniach i aktualnie na stronie wyświetla do 9.11. Podjedziemy z małżem w sobotę, ciekawe czy będzie bitwa jak o crocsy albo o torebki :P :P Za taką cenę warto

• Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez myślimy, ze warto dlatego chyba tez sie na niego przyczaimy o ile nie bedzie walki, bo cena zachęca :)
    Swoją drogą na tej samej stronie jest inhalator tez mamy zamiar go kupić. Teraz jak jestesmy chorzy to pożyczamy, ale jak bedzie juz mała to bardzo przydatna sprawa. W szpitalu dzieciom wszystkim robią przy infekcjach :) Robimy roztwory z soli fizjologicznej i wody teraz jak jestem w ciazy, a normalnie jeszcze mozna dołożyć np. Mucosolvsn, albo zrobić rumianek. Świetna sprawa na przeziębienie, kaszel :)

hchy0tc79jyv0psk.png

Aniołek [*]12.2014
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2015, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2018, 18:11

• Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja akurat z tym problemu nie mam, ale pomocy szukałbym jak nie u gina to poszłabym do rodzinnego. Moze jakas maść by pomogła? Łykać to pewnie nic nie mozna...ciężka z tym sprawa, bo niby dolegliwość ciążowa, ale znow jak sie nasila to nie powinni tego tak bagatelizować i zostawiać Cie samej bez pomocy.

hchy0tc79jyv0psk.png

Aniołek [*]12.2014
  • Kri Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    vayn wrote:

Dziewczyny odnośnie szczepień
    http://babyonline.pl/kalendarz-szczepien-na-2016-r-wazna-zmiana-dla-dzieci,szczepienia-niemowlaka-artykul,18625,r1.html

Do szczepień zalecanych powróciła grypa. W kalendarzu na 2016 rok zaleca się szczepienie przeciw grypie:
    kobietom w ciąży lub planującym ciążę.

Wiem, że akurat z tą grypą to już zapóźno, ale pamiętam że któraś pytała o to szczepienie
    Ja pytałam. Nie jest za późno na to szczepienie. Ja się w tym roku wytrzymałam, gin powiedział, że moja decyzja

oar8flw1nowd9vtv.png
    74dipiqv6mmnfuyl.png

• Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tulipanna wszystko zamawiam w dziecięcym sklepie u mnie w mieście,ja wiem ze to szew i gdzieś się kończyć musi no ale kuzwa w tak widocznym miejscu i na dodatek tak koślawo??dopatrzylam się na jakimś zdjęciu w innym wózku podobnie ale niżej i trochę staranniej to zrobione.A co do fotelika to siostra mówi ze to na żywo wygląda jakby tłuste było próbowała zmyć ale nie da się i tak myślałam czy markerem czarnym nie przejechać.Zobacze co mi w pon odpisze koleś.

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • Kri Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hemoroidy to ja mam już od liceum niestety. Z tego co wybadałam to czopki i maść procto glyvenol można w ciąży. Mi się znów też odnowiły, podpytam lekarza w czw co może pomóc jeszcze i które z leków można.

oar8flw1nowd9vtv.png
    74dipiqv6mmnfuyl.png

• madzia.rka Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ten termometr to od 14 tego mi aplikacja pokazuje?? Bo na telefonie nie mogę dojrzeć

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2015, 22:17

relganlia0g8wnrx.png
    Nasz kochany Olus <3
  • Moniaa Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak Madziarka od 14 :)

• Joanna_88 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka, ja się nie dziwię, że Cię to razi, tez reklamowalabym na bank taki sprzęt :/ Mega chamstwo

ex2bx1hp35w324su.png
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tysia to ten kombinezonik
    http://www.smyk.com/cool-club-pajac-kubus-puchatek-i-przyjaciele-rozmiar-62,p1110639490,ubranka-dla-dzieci-p

nie mam jak wrzucić zdjęcia ale na zywo wygląda przecudnie, chyba już go nie ma za 28zl, ale warto wszystkie rozmiary przepatrzeć
    no nie mogę się na niego dziś napatrzeć;)

szczęśliwa mama :)
    www.babelu.pl polecam - ubranka i akcesoria dla maluszków ;)

f2wlj48apsehglf6.png
  • Moniaa Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny moja siostra pracuje w smyku stacjonarnym i wiem że mozna chyba jakoś u nich zostawić swój numer telefonu i przed weekendami przychodzą smsy że są zniżki na coś tam...

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2015, 23:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szara myszka wrote:
    tysia to ten kombinezonik
    http://www.smyk.com/cool-club-pajac-kubus-puchatek-i-przyjaciele-rozmiar-62,p1110639490,ubranka-dla-dzieci-p

nie mam jak wrzucić zdjęcia ale na zywo wygląda przecudnie, chyba już go nie ma za 28zl, ale warto wszystkie rozmiary przepatrzeć
    no nie mogę się na niego dziś napatrzeć;)
    Też go wzięłam, u mnie w smyku widziałam kosztuje 80zł jakoś ;) w dniu wczorajszym go widziałam;p

• d84 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co do hemoroidów poruszony miałam ten temat na ostatniej szkole rodzenia, położna mówiła żeby nie bagatelizować bo podczas porodu, jak sama powiedziała, podczas parcia wychodzi wszystko na wierzch i potem jest mega problem po porodzie problemy z siedzeniem i chodzeniem itp. Powiedziała że czasem nawet objawów nie dają i można poprosić gina żeby sprawdził czy je mamy, myślę że gin powinien Ci pomóc. Polecała głównie maści.

Co do wózka jak zamawiany był przez internet to możesz go zwrócić bez podawania przyczyny chyba wciągu 10-14dni, ja bym tak zrobiła skoro Ci nie pasuje a on robią problemy, zwłaszcza że to to samo miasto i nie musisz płacić za transport. Ja chyba też będę zamawiać wózek bo różnice w cenie są duże, ale to w grudniu pewno.

Dziś mi przyjeżdża reszta mebli, bo poprzednio dostarczyli mi oczywiście bez 2ch najważniejszych elementów czyli obudów szaf :P i mam poskręcane póki co łóżeczko komodę i same szuflady heheh

17/2/2016 B
    11/3/2018 I
  • natalica06 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka29 wrote:
    Tulipanna wszystko zamawiam w dziecięcym sklepie u mnie w mieście,ja wiem ze to szew i gdzieś się kończyć musi no ale kuzwa w tak widocznym miejscu i na dodatek tak koślawo??dopatrzylam się na jakimś zdjęciu w innym wózku podobnie ale niżej i trochę staranniej to zrobione.A co do fotelika to siostra mówi ze to na żywo wygląda jakby tłuste było próbowała zmyć ale nie da się i tak myślałam czy markerem czarnym nie przejechać.Zobacze co mi w pon odpisze koleś.
    ale przecież jak zamawiasz w necie to masz chyba 14 dni na zwrot "bez łaski" po co w ogóle się z nimi targujesz? Nie podoba Ci się to odsyłasz i tyle.

tulipanna lubi tę wiadomość

201602111680.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś

http://static.pokazywarka.pl/i/6146575/320703/image.jpg
    My we Dwie :-) 27+4 :-)

Lexi150, Bruśka, Mila920, Zosia_wop, marissith, Tusiaa, tysiaa93, vayn lubią tę wiadomość

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natalica06 A czy ja sie targuje??jest mi po prostu zal ze musze to wszystko oddac i czekac na nowe badz szukac w innym sklepie.Wiadomo,ze tego nie przyjme bo sa to rzeczy ktore posiadaja wady,jakbym chciala rzeczy z wadami to kupilabym uzywane.

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tulipanna nie chowasz tam bliźniaków przypadkiem? ;D Super brzuś.

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Roberta Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny co sądzicie o takim łóżeczku:

http://allegro.pl/lozeczko-dostawne-kolyska-3w1-filip-3-materac-i5546725709.html

czy któraś zdecydowała się na coś podobnego?

‹‹ 964 965 966 967 968 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ