Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Tez myślimy, ze warto dlatego chyba tez sie na niego przyczaimy o ile nie bedzie walki, bo cena zachęca
Swoją drogą na tej samej stronie jest inhalator tez mamy zamiar go kupić. Teraz jak jestesmy chorzy to pożyczamy, ale jak bedzie juz mała to bardzo przydatna sprawa. W szpitalu dzieciom wszystkim robią przy infekcjachRobimy roztwory z soli fizjologicznej i wody teraz jak jestem w ciazy, a normalnie jeszcze mozna dołożyć np. Mucosolvsn, albo zrobić rumianek. Świetna sprawa na przeziębienie, kaszel
-
nick nieaktualny
-
Ja akurat z tym problemu nie mam, ale pomocy szukałbym jak nie u gina to poszłabym do rodzinnego. Moze jakas maść by pomogła? Łykać to pewnie nic nie mozna...ciężka z tym sprawa, bo niby dolegliwość ciążowa, ale znow jak sie nasila to nie powinni tego tak bagatelizować i zostawiać Cie samej bez pomocy.
-
vayn wrote:
Dziewczyny odnośnie szczepień
http://babyonline.pl/kalendarz-szczepien-na-2016-r-wazna-zmiana-dla-dzieci,szczepienia-niemowlaka-artykul,18625,r1.html
Do szczepień zalecanych powróciła grypa. W kalendarzu na 2016 rok zaleca się szczepienie przeciw grypie:
kobietom w ciąży lub planującym ciążę.
Wiem, że akurat z tą grypą to już zapóźno, ale pamiętam że któraś pytała o to szczepienie -
Tulipanna wszystko zamawiam w dziecięcym sklepie u mnie w mieście,ja wiem ze to szew i gdzieś się kończyć musi no ale kuzwa w tak widocznym miejscu i na dodatek tak koślawo??dopatrzylam się na jakimś zdjęciu w innym wózku podobnie ale niżej i trochę staranniej to zrobione.A co do fotelika to siostra mówi ze to na żywo wygląda jakby tłuste było próbowała zmyć ale nie da się i tak myślałam czy markerem czarnym nie przejechać.Zobacze co mi w pon odpisze koleś.
-
tysia to ten kombinezonik
http://www.smyk.com/cool-club-pajac-kubus-puchatek-i-przyjaciele-rozmiar-62,p1110639490,ubranka-dla-dzieci-p
nie mam jak wrzucić zdjęcia ale na zywo wygląda przecudnie, chyba już go nie ma za 28zl, ale warto wszystkie rozmiary przepatrzeć
no nie mogę się na niego dziś napatrzeć -
nick nieaktualnyszara myszka wrote:tysia to ten kombinezonik
http://www.smyk.com/cool-club-pajac-kubus-puchatek-i-przyjaciele-rozmiar-62,p1110639490,ubranka-dla-dzieci-p
nie mam jak wrzucić zdjęcia ale na zywo wygląda przecudnie, chyba już go nie ma za 28zl, ale warto wszystkie rozmiary przepatrzeć
no nie mogę się na niego dziś napatrzećw dniu wczorajszym go widziałam;p
-
co do hemoroidów poruszony miałam ten temat na ostatniej szkole rodzenia, położna mówiła żeby nie bagatelizować bo podczas porodu, jak sama powiedziała, podczas parcia wychodzi wszystko na wierzch i potem jest mega problem po porodzie problemy z siedzeniem i chodzeniem itp. Powiedziała że czasem nawet objawów nie dają i można poprosić gina żeby sprawdził czy je mamy, myślę że gin powinien Ci pomóc. Polecała głównie maści.
Co do wózka jak zamawiany był przez internet to możesz go zwrócić bez podawania przyczyny chyba wciągu 10-14dni, ja bym tak zrobiła skoro Ci nie pasuje a on robią problemy, zwłaszcza że to to samo miasto i nie musisz płacić za transport. Ja chyba też będę zamawiać wózek bo różnice w cenie są duże, ale to w grudniu pewno.
Dziś mi przyjeżdża reszta mebli, bo poprzednio dostarczyli mi oczywiście bez 2ch najważniejszych elementów czyli obudów szafi mam poskręcane póki co łóżeczko komodę i same szuflady heheh
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Biedroneczka29 wrote:Tulipanna wszystko zamawiam w dziecięcym sklepie u mnie w mieście,ja wiem ze to szew i gdzieś się kończyć musi no ale kuzwa w tak widocznym miejscu i na dodatek tak koślawo??dopatrzylam się na jakimś zdjęciu w innym wózku podobnie ale niżej i trochę staranniej to zrobione.A co do fotelika to siostra mówi ze to na żywo wygląda jakby tłuste było próbowała zmyć ale nie da się i tak myślałam czy markerem czarnym nie przejechać.Zobacze co mi w pon odpisze koleś.
tulipanna lubi tę wiadomość
-
natalica06 A czy ja sie targuje??jest mi po prostu zal ze musze to wszystko oddac i czekac na nowe badz szukac w innym sklepie.Wiadomo,ze tego nie przyjme bo sa to rzeczy ktore posiadaja wady,jakbym chciala rzeczy z wadami to kupilabym uzywane.