Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Tulipanna powiem Ci że ja małego cały czas czuje po prawej stronie. Tylko tam siedzi. Jak sie rusza to tez czuć go po prawej a po lewej nic a nic. No chybaze jakos sie przeciaga albo kopnie to wtedy z dwóch stron wali
Co do golenia mam tak samoi. Meega rzadko sie golę , jedynie na wizyty do gina bo mnie to drazni że nic nie widzę
Hmm.. jestem ciekawa co by mi mąz powuedział jakbym go poinformowała żeby mnie ogoliłaz się zaptam bo jestem ciekawa .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2015, 21:11
Kubuś
-
nick nieaktualny
-
marissith wrote:No to mój brzuch nadal wygląda na gastronomiczny a nie ciążowy
za to wszystko widzę i mogę się golić
Mąż niepocieszony bo nie możemy się w kolejkę wcisnąć, brzucha nie widać, trzeba stać
-
nick nieaktualnyNo to moja nieźle fika, zależy na którym boku leżę, ostatnio nauczyła się nowej rzeczy - szybkiego tupania, kop za kopem jak ze shotguna normlnie
Ledwo na boku wtedy leżę bo to a i żebra bolą.
Dzisiaj małż przyłożył ucho do brzucha z rańca tam gdzie górka była, chyba grzbieta wypięła i mówi że coś nieźle napindala chyba jej serduszko, no to zaraz kopa w ucho dostał na potwierdzenie -
nick nieaktualnyU mnie nie dość, że brzucha nie widać, to młoda wali po jelitach równo, ostatnio nawet w okolicy kości ogonowej. Za miesiąc chciałam iść na sesję zdjęciową, mam nadzieję, że do tego czasu brzuch trochę bardziej będzie widoczny. Nasi niektórzy znajomi nie wiedzą nawet o ciąży, bo nie widać zbytnio. Koleżanka tylko dyskretnie pytała czemu nie chodzę na siłownię, pewnie myśli, że się na zimę zapuszczam
-
nick nieaktualny
-
Co do nawilżacza chyba najlepszy sposób jaki znam to zwilżony ręcznik na kaloryfer, kłade wieczorem rano już suchutki
Jeśli chodzi o golenie... to przed ostatnią wizytą ogarniałam podwozie ze 40 minut... tak brzuchola nacisnęłam bo ledwo co widziałam że do 3 nad ranem rypała mnie taka zgaga że myślałam że umrę!! a ogólnie to moja ciąża taka jakaś bezobjawowa jest i się aż zdziwiłam że zgaga mnie dopadła... ale po takich naciskach na żołądek to się wcale nie dziwię.
zapytałam męża czy by mi nie pomógł nastepnym razem... to jakoś trochę nosem pokręcił. Więc mam teraz wymówkę aby kupić golarkę brauna... i chyba posiedzę poszukam dziś na necie i zakupię... -
nick nieaktualnyvayn wrote:Mari to gdzie Ty masz 900 gramów juniorki? Na plecach?
Zazdraszczam małych brzuszków, mój jakiś ogromny nie jest, a przeszkadza. Może bym mniej na niego narzekała gdyby nie te pachwiny i inne bolączki
Wolałabym mieć już brzuch ciążowy a nie gastronomiczny, bo czuje się jakbym przytyła 5 kg. Zniknęło mi wcięcie w talii i ten brzuch taki rozlany... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa nie widzę małej a obsługuje ja bez patrzenia bo i tak teraz żadnych ścieżek nie robię
golarek mam pełno ale sprawdzone do bikini to zwykły bic no i jak ścieżka to właśnie ta z rossmanna istny
golenie zajmuje mi może z 7min i dopiero wtedy zaglądam czy wszystko ogolone
uciekam spać, dobrej nocy
-
Lexi150 wrote:Mari mi się zdarzają kopniaki po jelitach i żołądku ale rzadko. Wtedy automatycznie wizyta nad kibelkiem.
-
Witam się z Wami w 26 tyg. Co do kopania Jaś był ułożony miednicowo i czułam nogi na pecherzu i rączki miał po lewej stronie ale niestety się okrecil i jest głowką w dół ale stopki dalej ma po lewej więc w sumie nie wiem jak on to zrobił. Do chodzenia co 2 tyg to chyba nie każda tylko jak są wskazania no i na ktg się chodzi do lekarza. Miałam tak intensywne 3 dni że teraz będę chyba tydzień leżeć. Znów plecy o zgrozo. I miałam mierzony cukier po 2 sniadaniach i był za niski. Więc już sama nie wiem za to po wczorajszej uczcie tortowej i przeglodzeniu cukrem Jasiulek dał mamie taki koncert że aż tata był zdziwiony. Mam nadzieję że w weeken pojadę do domu i zwioze resztę rzeczy więc muszę ogarnąć sobie rozmiar 62 i poprac i poprasowac. Bo nie wiem czy później dam sobie radę. Miłego dnia dziewczyny.