X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnesia wrote:
    Ja mam biedronke :D tzn od siostry dostanę po jej chłopakach :) super sprawa tylko ja mam taki bez melodyjek chyba :) Muszę po niego pójść :)

ten mój zolwik będzie miał jakies melodyjki i fajne jest to ze jest ladowany na usb, nie musza być baterie (choć mogą) - ale pod względem wyglądu tych gwiazdek to fajne tak? :)

szczęśliwa mama :)
    www.babelu.pl polecam - ubranka i akcesoria dla maluszków ;)

f2wlj48apsehglf6.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie chyba ostatecznie będzie Michalina! :) Mała Misiolina nasza :P Bo Mały Miś i Duży Miś daje Malutkie Misiątko nie???? :P

vayn lubi tę wiadomość

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie slyszałam że wcale te z melodyjkami nie są takie ekstra chyba coś Ilka opowiadała o nich :) ja mam elektroniczna nianie z melodyjkami :) a gwiazdki piękne! Kilka kolorów można ustawić:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi się bardzo podoba Michalina:)

tulipanna lubi tę wiadomość

• szara myszka Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie mi najbardziej zależy na tych gwiazdkach :D melodyjek by moglo nie być, jak będą głupie to nie będę ich wlaczac ;)

Michalina tez mi się podoba ;)

f2wlj48apsehglf6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To w biedronce są cudowne :)

• Lexi150 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie w końcu waga drgnęła i dziś miałam +2kg. Ale ostatnio apetyt mam spory. Tzn jem często ale małe porcje. Nawet Mąż się śmieje, że jem oczami :D
    Troszkę poszło w cycki ale to na samym początku i później stanęło. A reszta w brzuszku. Uda, boczki mam chyba jeszcze szczuplejsze niż przed ciążą więc jeśli dalej tak będzie to po porodzie wracam do swojej wagi :) Moja mama też bardzo szybko wracała do swojej wagi i obym poszła po niej.

Mama 4 Aniołków <3 <3 <3 <3
    ♥ IGOR ♥ 24.02.2016 (3390g, 56cm, 10pkt.)
    mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • Kri Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lexi150 wrote:
    Zrobiłam dziś w końcu krzywą. Modliłam się żeby nie zwymiotować ale na szczęście jakoś poszło. A już byłam taka głodna, że od razu po wyjściu poszliśmy z Mężem na tosta. :D A teraz się położyłam i Młody szaleje...

Ja też dziś na krzywej byłam. Nic strasznego a tak tu się naczytalam... Poprostu słodkie ale też nie jakoś strasznie, nie było mi słabo ani niedobrze :-) wymęczona jestem jak cholera bo spędziłam później sporo na przeszperach w ciuchu, 30 szt. ubranek nabyłam:-D padam na twarz, nadzwigalam się cholernie. Jutro leżę do oporu ;-)

oar8flw1nowd9vtv.png
    74dipiqv6mmnfuyl.png

• Bruśka Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja na wadze jestem ok 4 kg do przodu wiec zle nie jest ale szybko sie mecze i mam prolem zeby juz wejsc na 3 pietro a w zasadzie takie 3,5 piętra.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny - może ktoras z Was ma artystyczna dusze albo wiedze w tym temacie - co roku maluje mezowi bombke - niestety robiłam to zwykłymi farbkami z kiosku i większość bombek z zeszłym lat się skruszyla, a jedna się lepi ;/ domyślam się ze te farbki nie były odpowiednie do bombek wiec w tym roku chciałabym zrobić bombke porządniej (tym bardziej ze mam dużo czasu :D)
    Czy szklana bombke mogę pomalować farbami do szkla? czy taka farbke trzeba w czyms rozcienczac, czy od razu się daje na pędzelek i maluje?

przepraszam za az taki offtopic - ale może jest tu osoba która się na tym zna ;)

f2wlj48apsehglf6.png
  • d84 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    vayn wrote:
    Gorgeous wyskakuj ze zdjęć :D

Ja mam 12kg na plusie, ale mnie rozpycha wszędzie, łydki, uda, biustonosze też już się na ostatni zaczep dopinają - teraz to chyba musiałabym kupować 75 pod biustem :P Mimo, że cycuchy mi praktycznie nie urosły

kup przedłużkę do stanika, zwiększają one obwód, a miseczki są takie same koszt do 10zł, ja tak zrobiłam,bo szkoda mi kasy na nowy stanik, jak zaraz w karmniki będę inwestować.

ja kiedyś kupiłam farbki do szkła i na bombkach były ok i trzymają się do dziś, tylko tam było kilka podstawowych kolorów i były w takich pojemniczkach z lejkiem.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 16:28

szara myszka, vayn lubią tę wiadomość

17/2/2016 B
    11/3/2018 I
  • Moniaa Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kri to my dzisiaj we dwie lufki glukozy waliłyśmy... jak dla mnie badanie przereklamowane, nie wiem czym tu straszyć, glukoza pyszniusia. Mogłabym pić codziennie :)

A co do tych projektorów to mojej chrześnicy kupiłam na święta w ramach prezentu, bo siostra miała problem z usypianiem małej a już półrocznej córeczki.
    Projektor ma i gwiazdki i baranki... 5 różnych melodyjek, w tym bicie serca, szum tak jakby krwi coś ala szumiś, jakby morze i jakieś tam jeszcze...
    mała zasypiając przy nim spała elegancko, ponieważ te muzyczki tłumią też odgłosy z reszty domu. Mała śpi przy nim do dziś a w marcu skończy 3 latka. Jak się obudzi to sama już nawet wyłącza.
    Ja faktycznie zapłaciłam dość sporo bo 140 zł. chyba ale serio jest wart tej ceny. No i nie potrzebuje bateri a jest z zasilaczem do gniazdka. Chyba zbyt dobrze się sprzedawał, bo producent zaniechał sprzedaż i teraz za bardzo nie można go kupić. Jak ktoś znajdzie używalny na olx, allegro czy w innych ogłoszeniach serio POLECAM
    Link do produktu :
    https://saturn.pl/dla-dzieci/urzadzenie-homedics-ss-3000

Kri lubi tę wiadomość

• Moniaa Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a co do tego projektora to teraz sprawdzałam że jest dostępny bez problemu na amazon bądz w walmarcie, więc jak ktoś ma kogoś bliskiego w stanach to można poprosić o zakup.

• szara myszka Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    d84 wrote:

ja kiedyś kupiłam farbki do szkła i na bombkach były ok i trzymają się do dziś, tylko tam było kilka podstawowych kolorów i były w takich pojemniczkach z lejkiem.

a oczyszczalas czyms bombki przed malowaniem czy po prostu tymi farbkami?

f2wlj48apsehglf6.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Te do szkła będą ok tylko najlepiej jasna bombka albo możesz użyć farb akrylowych i zabezpieczyć lakierem. I tu na bank nic się nie stanie. Najlepiej żeby już bombka była matowa. Przy farbach akrylowych. To nie będziesz musiała stosować podkladu do zmatowienia. No i możesz też użyć spekacza który da Ci takie wrażenie popekania materiału.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 16:45

szara myszka lubi tę wiadomość

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • gorgeous Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    d84 wrote:
    kup przedłużkę do stanika, zwiększają one obwód, a miseczki są takie same koszt do 10zł, ja tak zrobiłam,bo szkoda mi kasy na nowy stanik, jak zaraz w karmniki będę inwestować.

O przedłużkach to ja wiem, tylko co one mi pomogą, jak u mnie miseczki też za małe! :P

dxom9vvj2dzo2yyb.png
  • Moniaa Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja co do bielizny to akurat jak wyrastam ze staników to jadę do sklepu i kupuję 2 na kolejne 2 miesiace... a że w Białymstoku jest pare firm które szyją bieliznę, więc często można kupić coś u producenta z wyprzedaży, albo modele, które nie wyszły jako kolekcje. Wybór jest ... a powiem że ostatnio zakupiłam 2 staniki po 25 zetów. Chyba z firmy Ava...

• Kri Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam wyniki krzywej: na czczo 87, po 1 h 107, po 2 h 88. Chyba ok co nie?

szara myszka, tulipanna lubią tę wiadomość

oar8flw1nowd9vtv.png
    74dipiqv6mmnfuyl.png

• Doti87 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie ze ok :-) bardzo dobre wyniki. Ja idę w sobotę na krzywa cukrowa.

f2w3s65g6ss24352.png

f2wli09k74bg1ma0.png
  • d84 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szara myszka wrote:
    a oczyszczalas czyms bombki przed malowaniem czy po prostu tymi farbkami?

niczym ich nie czyściłam, ale faktycznie warto zwrócić uwagę żeby tłuszczu nie było

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 19:55

szara myszka lubi tę wiadomość

17/2/2016 B
    11/3/2018 I
‹‹ 969 970 971 972 973 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ