Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Agnesia wrote:Ja mam biedronke
tzn od siostry dostanę po jej chłopakach
super sprawa tylko ja mam taki bez melodyjek chyba
Muszę po niego pójść
ten mój zolwik będzie miał jakies melodyjki i fajne jest to ze jest ladowany na usb, nie musza być baterie (choć mogą) - ale pod względem wyglądu tych gwiazdek to fajne tak? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A u mnie w końcu waga drgnęła i dziś miałam +2kg. Ale ostatnio apetyt mam spory. Tzn jem często ale małe porcje. Nawet Mąż się śmieje, że jem oczami
Troszkę poszło w cycki ale to na samym początku i później stanęło. A reszta w brzuszku. Uda, boczki mam chyba jeszcze szczuplejsze niż przed ciążą więc jeśli dalej tak będzie to po porodzie wracam do swojej wagiMoja mama też bardzo szybko wracała do swojej wagi i obym poszła po niej.
-
Lexi150 wrote:Zrobiłam dziś w końcu krzywą. Modliłam się żeby nie zwymiotować ale na szczęście jakoś poszło. A już byłam taka głodna, że od razu po wyjściu poszliśmy z Mężem na tosta.
A teraz się położyłam i Młody szaleje...
Ja też dziś na krzywej byłam. Nic strasznego a tak tu się naczytalam... Poprostu słodkie ale też nie jakoś strasznie, nie było mi słabo ani niedobrzewymęczona jestem jak cholera bo spędziłam później sporo na przeszperach w ciuchu, 30 szt. ubranek nabyłam:-D padam na twarz, nadzwigalam się cholernie. Jutro leżę do oporu
-
Hej dziewczyny - może ktoras z Was ma artystyczna dusze albo wiedze w tym temacie - co roku maluje mezowi bombke - niestety robiłam to zwykłymi farbkami z kiosku i większość bombek z zeszłym lat się skruszyla, a jedna się lepi ;/ domyślam się ze te farbki nie były odpowiednie do bombek wiec w tym roku chciałabym zrobić bombke porządniej (tym bardziej ze mam dużo czasu
)
Czy szklana bombke mogę pomalować farbami do szkla? czy taka farbke trzeba w czyms rozcienczac, czy od razu się daje na pędzelek i maluje?
przepraszam za az taki offtopic - ale może jest tu osoba która się na tym zna -
vayn wrote:Gorgeous wyskakuj ze zdjęć
Ja mam 12kg na plusie, ale mnie rozpycha wszędzie, łydki, uda, biustonosze też już się na ostatni zaczep dopinają - teraz to chyba musiałabym kupować 75 pod biustemMimo, że cycuchy mi praktycznie nie urosły
kup przedłużkę do stanika, zwiększają one obwód, a miseczki są takie same koszt do 10zł, ja tak zrobiłam,bo szkoda mi kasy na nowy stanik, jak zaraz w karmniki będę inwestować.
ja kiedyś kupiłam farbki do szkła i na bombkach były ok i trzymają się do dziś, tylko tam było kilka podstawowych kolorów i były w takich pojemniczkach z lejkiem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 16:28
szara myszka, vayn lubią tę wiadomość
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Kri to my dzisiaj we dwie lufki glukozy waliłyśmy... jak dla mnie badanie przereklamowane, nie wiem czym tu straszyć, glukoza pyszniusia. Mogłabym pić codziennie
A co do tych projektorów to mojej chrześnicy kupiłam na święta w ramach prezentu, bo siostra miała problem z usypianiem małej a już półrocznej córeczki.
Projektor ma i gwiazdki i baranki... 5 różnych melodyjek, w tym bicie serca, szum tak jakby krwi coś ala szumiś, jakby morze i jakieś tam jeszcze...
mała zasypiając przy nim spała elegancko, ponieważ te muzyczki tłumią też odgłosy z reszty domu. Mała śpi przy nim do dziś a w marcu skończy 3 latka. Jak się obudzi to sama już nawet wyłącza.
Ja faktycznie zapłaciłam dość sporo bo 140 zł. chyba ale serio jest wart tej ceny. No i nie potrzebuje bateri a jest z zasilaczem do gniazdka. Chyba zbyt dobrze się sprzedawał, bo producent zaniechał sprzedaż i teraz za bardzo nie można go kupić. Jak ktoś znajdzie używalny na olx, allegro czy w innych ogłoszeniach serio POLECAM
Link do produktu :
https://saturn.pl/dla-dzieci/urzadzenie-homedics-ss-3000
Kri lubi tę wiadomość
-
d84 wrote:
ja kiedyś kupiłam farbki do szkła i na bombkach były ok i trzymają się do dziś, tylko tam było kilka podstawowych kolorów i były w takich pojemniczkach z lejkiem.
a oczyszczalas czyms bombki przed malowaniem czy po prostu tymi farbkami? -
Te do szkła będą ok tylko najlepiej jasna bombka albo możesz użyć farb akrylowych i zabezpieczyć lakierem. I tu na bank nic się nie stanie. Najlepiej żeby już bombka była matowa. Przy farbach akrylowych. To nie będziesz musiała stosować podkladu do zmatowienia. No i możesz też użyć spekacza który da Ci takie wrażenie popekania materiału.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 16:45
szara myszka lubi tę wiadomość
-
d84 wrote:kup przedłużkę do stanika, zwiększają one obwód, a miseczki są takie same koszt do 10zł, ja tak zrobiłam,bo szkoda mi kasy na nowy stanik, jak zaraz w karmniki będę inwestować.
O przedłużkach to ja wiem, tylko co one mi pomogą, jak u mnie miseczki też za małe! -
Ja co do bielizny to akurat jak wyrastam ze staników to jadę do sklepu i kupuję 2 na kolejne 2 miesiace... a że w Białymstoku jest pare firm które szyją bieliznę, więc często można kupić coś u producenta z wyprzedaży, albo modele, które nie wyszły jako kolekcje. Wybór jest ... a powiem że ostatnio zakupiłam 2 staniki po 25 zetów. Chyba z firmy Ava...
-
szara myszka wrote:a oczyszczalas czyms bombki przed malowaniem czy po prostu tymi farbkami?
niczym ich nie czyściłam, ale faktycznie warto zwrócić uwagę żeby tłuszczu nie byłoWiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 19:55
szara myszka lubi tę wiadomość
17/2/2016 B
11/3/2018 I