Lutówki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejka z rana
A ja myślałam, że ze mną jest coś nie tak, bo Coca-cola taka bee bo gazowane fuj, a mnie tak strasznie do niej ciągnie jak nigdy
Wczoraj przed domem miałam taki fajny widok
Niby to tylko bociany i co roku je widuję nawet duże stada czasem, ale tak mnie ta parka urzekła Jeszcze jak nie wiedziałam o ciąży to widziałam parkę bocianów zbierających na gniazdo, jakoś z tydzień przed testem
U mnie ja wszystko będzie dobrze to będzie równo 6 lat różnicy i jednak już dobrze "wyrosłam z pieluch", nauka wszystkiego od nowa prawieNelus, Katjaa, zbikowa lubią tę wiadomość
12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Hejka
Jeżeli chodzi o różnicę wieku to właśnie u mnie będzie 1,5 roku... wiem, że będzie ciężko, no ale jakoś muszę dać radę. Dopiero teraz pomyślałam jak przeczytałam wcześniejszy post o smoczku , że fajnie by było gdyby Leon już nie smoczkował, ale wątpię, że do 1.5 roku to się uda.
Co do wyprawki dla chłopczyka mam wszystko ale wózek będę miała nowy bo mam go już po starszym Olafie i już nie wytrzyma 3 dzieckaOlaf 08.07.2011
Leon 31.08.2015
Tola 02.02.2017
...I Nasza niespodzianka Lidia 06.03.2019 -
Hej dziewczyny, jeżeli chodzi o różnice pomiędzy dziećmi to Tymek skończy w październiku 10lat, Olaf w lutym 2 lata, a ja początek lutego termin, także dwa lata.
Dziś mdłości przeszły w wymioty u mnie, fajnie się zapowiada.
Piękne są te bociany, tęsknię za takimi widokami. Juz nie mogę doczekać się urlopu -
nick nieaktualny
-
Hej
U mnie bez mdlosci calkiem fajnie sie czuje ale spie jak zabita
A co do zakrywania brzucha na sloncu to my wyjezdzamy na wakacje nad nasze morze w polowie lipca i gin mowil zeby nie przesiadywac w najmocniejszym sloncu plackiem ale generalnie w takim porannym czy przedpoludniowym mozna z godzinke posiedziec.
A wy jakie macie zdanie na ten temat?
My dzis lecimy posiedzeiec nad jeziorkiem -
Ja pije kawę, nie potrafię przestać Z resztą w poprzedniej ciąży mój gin powiedział ze jak się jedną czy 2 dziennie wypije to się nic nie stanie. Tylko żeby mocna nie była.
Za mną tez cola chodzi popijam nią tabletki rano. Niestety wodą nie mogę bo mdłości do południa murowane...
Mi się podobał riko nano (wtedy jeszcze nie było brano) ale był trochę droższy wiec wzięliśmy camarelo. I w sumie dobrze bo potem pół miasta riko nano miało. A Adamex Pajero szary to widuje na mieście 10 razy dziennie. Nie wiem co w nim jest ale na prawdę co druga osoba z adamexem idzieolka24 lubi tę wiadomość
-
Wygląda na to że pierworódek jest nas tu naprawdę niewiele:) u mnie wszystko do kupienia...
Z kawy zrezygnowałam zupełnie, przeniosłam się na inke z magnezem, jest zaskakująco dobra, a wcześniej uważałam dzień bez kawy się nie liczy. Zamiast herbaty pije melise, ale to tylko dlatego że nerwus jestem (czasem nawet podwójna melise)
Z tymi bocianami ciekawa sprawa, jakieś dwa tygodnie temu (zanim się dowiedziałam, że się udało) nad naszą działka przeleciały dwa, zrobiły kółko nad domem i poleciały. Teściowie byli akurat i też to widzieli, wszyscy to wzielismy za dobry znak i jak widać słusznie -
No i dzień dobry, ja się witam poraź pierwszy z mdlosciami
Siedzę władnie i zuje korzeń imbiru.
Tez jadę na wakacje nad morze (łeba) i doktor kazał wziąć parasol- gdyby padał deszcz żeby się przed nim skrycie i żeby chronić się przed słońcem.
U nas jest tak ze nasz pierworodny całkiem samodzielny, je sam, sam chodzi do toalety nie wspomnę o tym ze smoczki i te inne juz dawno poszły w zapomnienie wiec ledwo zdążyliśmy odetchnąć od tych typowo dziecięcych gadżetów (butelki smoczki pieluchy) a tu znowu trzeba będzie się przestawić. Mam nadzieje ze drugie będzie spiochem po nas jak pierwsze bo z Jaśkiem śpimy do 9. W tygodniu do 8 bo na 9 mąż idzie do pracy a junior do przedszkola -
nick nieaktualny
-
Katjaa wrote:Dziewuszki powiedzcie mi czy na przeziębienie (raczej zatoki) mogę brać witaminę c? Czy w ogóle coś mogę?
Możesz brać, tylko uważaj, żeby dawki nie przekroczyć - 100 mg. Wypróbuj naturalne metody, może ci pomogą - czosnek, miód, imbir, herbata z malinami, syrop z cebuli.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Prenalen nie jest na recepte
Ja mam krople z tego
Ja tez kupuje parasol na plaze bo jedziemy ze znajomymi a oni na pewno beda chcieli sie opalac wiec ja biore parasol i jakis wygodny lezaczek
My jedziemy do Sopotu
Podobno w tym roku ma byc rekordowa liczba turystow takze czuje, ze bedzie tloczno :p