Lutówki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny.
Melduje, że się rozpakowalam dnia 15 stycznia o 23.20 przyszła na świat nasza córeczka Nell Sophia, urodziła się z wagą 2950 g oraz długością 47 cm, jest zdrowa i piękna. Urodzona przez cc, planowana cesarka miała być 23,ale Niunia postanowiła pokazać się wcześniej. Jesteśmy jeszcze w szpitalu. Życzę powodzenia i trzymam kciuki za wasFiolk@, AguŚka89, AleAleksandra, vitoria, MamaZtrójmiasta, Fryzia33, zbikowa, bebag, Czarnaa94, chloet, paulka86, sandrula, Marsjanka2, Mila123, Asiek84, karolina1488, Nieukowa, livia30, Misiu2017, Papcia, Krystyna, aleksandraola, Nitka_lutowa, maferka, evs, ofcooo, cinnamon cookie, marcela29 lubią tę wiadomość
-
Tuż przed kąpielą korzystając z toalety zauważyłam że mi coś "wypadło", kremowe, galaretkowate nieco większe średnicą od mentosa. Taka spora kulka. Nie wiem jak mam Wam to opisać inaczej. Czy to może być początek wypadania tego czopa?
derii84, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
Fiolk@ wrote:Tuż przed kąpielą korzystając z toalety zauważyłam że mi coś "wypadło", kremowe, galaretkowate nieco większe średnicą od mentosa. Taka spora kulka. Nie wiem jak mam Wam to opisać inaczej. Czy to może być początek wypadania tego czopa?
No mnie to samo wypadlo w czwartek i gin dzis mi potwierdzila ze to czop.derii84 lubi tę wiadomość
-
Deri, gratulacje!
Ja byłam na wizycie, wszystko w porządku, szyjka trochę miękka ale zamknięta, już nie mierzona bo nie ma takiej potrzeby Mała jest nisko ale powinna jeszcze posiedzieć, następna wizyta za 3 tygodnie - wtedy pewnie połowa lutowek będzie już rozpakowanaderii84, paulka86 lubią tę wiadomość
-
byłam dziś na wizycie i moje wlewanie w siebie hektolirów wody pomogło bo AFI wynosi 11, córcia podobno waży 2600 i brzuszek dogonił resztę tak że wszystko cacy, ktg wzorcowo więc jestem spokojniejsza
zbikowa, paulka86, Mila123, vitoria, karolina1488, bebag, AleAleksandra, derii84, evs lubią tę wiadomość
córeczka 2010 córeczka 2012 -
A z tym czopem to ja nie wiem jak jest. Mi za pierwszym razem wypadlo duzo tej podkrwawionej galarety przez 3 kolejne dni, ale jednorazowo na prawde duzo tego bylo a w szpitalu okazalo sie ze czop jest nadal. Wiec ja nie wiem czy to jest takie duze czy jak... tak czy inaczej u mnie to nie oznaczalo zblizajacego sie porodu.
-
Derii gratuluję z całego serducha! Dużo zdrówka wam życzę! ;*
Uff,czyli nie będę pierwsza rozpakowana lutowka:D
U nas jak na razie delikatne skurcze przepowiadajace a dziś klucia w pochwie kilka razy dziennie. . Do tego mały naciska dziś okropnie na pęcherz. .zobaczymy co się dalej będzie działo:p
Buziaki babeczki i dużo siły i cierpliwości na te ostatnie tygodnie! ;*derii84 lubi tę wiadomość
02.02.2017 - Błażejek 3080 g i 54 cm do kochania