Lutówki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie w szpitalu jest przychodnia gdzie mogę pójść do gina na NFZ, przyjmuje tam też gin do którego chodze prywatnie, ale jest oblegany i termin do niego to kosmos tam. Jestem zapisana, ale do innej lekarki, Nie wiem jeszcze czy będę chodzić na 2 fronty, może tak, te najdroższe badania I trymestru mi odejdą bo robiłam na koniec lutego.
W szpitalu jest takie laboratorium, że skąd bym nie miała skierowania to dostaje papierek z którym mogę sobie wyniki w internecie sprawdzić o wydrukować bądź w maszynie tam przy lab Więc w karte prosto nie idąHelmi lubi tę wiadomość
12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Hej dziewczyny mam w plecy wczorajszy dzień. Więc może znajdzie sie jakas dobra duszyczka i streści pokrótce co się działo i jakie wieści z wizyt?
Ja dzisiaj wizytuje po południu. Mam nadzieje ze dostane L4 bo szkoda mi urlopu wypoczynkowego. Wolałabym go wykorzystać jak się skończy macierzyński po drugim dzidziusiu -
ja chyba zrobię tak, że pójde na ta drugą wizyte do niego na odczytanie wyników bo i tak będą u niego czekały i wkręce, że moja mama jest ginekolożka czy inna lekarką już na emeryturce i bardzo chciała zerknąć w moje wyniki bo tez chce spr co i jak bo sie martwi ;p i zapytam czy mogę je wypożyczyć na kilka dni albo czy może mi zrobić kopię i już
a jakbym dostała kopię to ona wystarczy mojemu ginowi? chyba nie musi mieć oryginału? -
nick nieaktualny
-
Tymczasem ja się żegnam i wracam w poniedziałek;)
Jedziemy dzis na weekend na Śląsk, do mamuśki na urodzinki:)
Także chce spędzić te chwile z rodziną, chodź pewnie i tak będę Was podglądać
A wam życzę na weekend pełnego relaksu, zero stresów, zero mdłości i innych nie fajnych objawów!!
Buziaaak :*
02.02.2017 - Błażejek 3080 g i 54 cm do kochania
-
Hej Dziewczyny,
No umówiłam się do lekarza na 5 lipca - moje imieniny To będzie już 7 tydzień, także powinno się wszystko wyjaśnić i być widoczne. Teraz czekam z niecierpliwościąpoczątek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Ja sie melduje kropek na swoim miejscu pecherzyk ciazowy 8 mm
Nawet juz nie robie bety teraz czekam do 28 czerwcagosia86, zbikowa, Czarnaa94, Caro, Katjaa, Wiesiołki lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Wam nie wiem sama czy dolączyc czy tez nie...Okres mialam miec wczoraj tj 16.06 zrobilam test wyszla kreska druga ale nie mega gruba dzis powtorzylam i wyszla tez druga zrobilam bete wynik to 56.85nie wiem czy nie za niski wynik?owulacje mialam 1.06wiec jestem ponad dwa tyg po owu
a tak poza to jestem szczesliwa Majowka 2015 i mam juz wspanialego synka Dawida :)pozdrawiamKatjaa lubi tę wiadomość
-
olka24 wrote:Hej Wam nie wiem sama czy dolączyc czy tez nie...Okres mialam miec wczoraj tj 16.06 zrobilam test wyszla kreska druga ale nie mega gruba dzis powtorzylam i wyszla tez druga zrobilam bete wynik to 56.85nie wiem czy nie za niski wynik?owulacje mialam 1.06wiec jestem ponad dwa tyg po owu
a tak poza to jestem szczesliwa Majowka 2015 i mam juz wspanialego synka Dawida :)pozdrawiam
Gratuluję !Zapraszamy! W dniu spodziewanej miesiączki ma prawo być niska beta, w ogole się tym nie przejmuj -
nick nieaktualny