🍀 LUTY 2021 🍀
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki bardzo za odpowiedzi
Kupiłam Magne B6, jest lekiem a nie suplementem, a źródłem magnezu jest mleczan magnezu, więc chyba będzie OK.
Ja mam na razie 3,5 kg na plusie, ale od około 3 tygodni waga stoi w miejscu.
Obudziłam się dziś w nocy ze strasznym wzdęciem i nie mogłam później zasnąć, tak mnie brzuch bolał. Dzisiaj na nic nie mam ochoty i czuję się słabo, dodatkowo jestem bardzo zdenerwowana, bo już drugi raz popsuła nam się lodówka, którą kupiliśmy w kwietniu zeszłego roku 😠 Oczywiście jest na gwarancji, ale poprzednim razem czekaliśmy na serwis ponad tydzień, ciekawe, jak będzie tym razem 😒 -
madiiiii wrote:Podziwiam, że udało Ci się wznowić treningi po takiej przerwie
Ja też się fatalnie czułam, ale wiedziałam, że jak przestanąę ćwiczyć na początku ciąży, to siądę na fotelu i będę tak siedzieć aż do poroduStrasznie ciężko przychodzi mi powrót do treningów po dłuższym czasie. A jakie programy robiłaś/robisz?
Ja strasznie lubiłam sukces i turbo spalanie. Teraz zamiast HIIT-u w sukcesie wskakuję na orbitreka, potem jest super część na uda i pośladki a na koniec 5 min z brzucha - ćwiczenia tylko na skośne.
W koncu się zmusiła do ćwiczeń bo po pierwsze nie podoba mi się moje ciała a po drugie dużo lepiej się czuje jak ćwiczę. Teraz orbitrek 40 min i z Volume nogi i pośladki. Kondycja okropna, muszę nad tym popracować. -
Majorka wrote:Zapytaj Rucoli, z tego co kojarzę to się zna. Moja znajoma pracuje w aptece i mimo, że każą jej czasami polecać dane produkty do sprzedaży to np kwas foliowy zawsze sprzedaje w formie leku a nie suplementu. Widocznie zależy na kogo trafisz niestety 😣
Ale sama biorę aspargin
tam jest magnez w postaci jonów i dodatkowo jest potas
Clover lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualny
-
Sweetcake wrote:Volume z czarna taśma i obciążeniami, turbo spalanie, slim fit i hot body to ulubione a robiłam praktycznie wszystkie oprócz rewolucji( chciałam ducha wyzionąć ) .
W koncu się zmusiła do ćwiczeń bo po pierwsze nie podoba mi się moje ciała a po drugie dużo lepiej się czuje jak ćwiczę. Teraz orbitrek 40 min i z Volume nogi i pośladki. Kondycja okropna, muszę nad tym popracować.
Woow musiałaś wylać sporo potu na macie. Szybko wrócisz do formyPowodzenia! Ja aż tylu programów nie próbowałam. Rewolucję przerobiłam chyba ze 3 razy ale to nie dla mnie
♥ Liwia ur. 05.09.2014, 3300g, 51cm
♥ Laura ur. 23.08.2016, 3720g, 55cm
♥ Tymuś ur. 6.02.2021, 4030g, 55cm
-
Właśnie wróciłam od lekarza bo ból brzucha i skurcze nie dawały mi spokoju.. ale wszystko dobrze
dziś nawet męża wpuścił
a synuś przy tatusiu grał grzecznego i nawet nie drgnął przy badaniu a jak sama wchodzę to skacze jak piłeczka;) ale lekarz potwierdził chłopca na 100% ważne że zdrowy
Bajka15, Olinda, Clover, Ania81, GrubAsia lubią tę wiadomość
5 lat starań. 4IUI, 4IVF.
❤2.02.2021 -
Bajka15 wrote:Dziewczyny, czy picie czarnej herbaty w ciąży to grzech? Ostatnio pije że 2-3 dziennie słabe z cytrynka 🙄
Zapominam o tym że powinno się jej unikać.. 🙄
Jeśli do tego pijesz 2 kawy to chyba trochę za dużo , jeśli zamiast kawy to myśle , że to nie grzech.
Clover z jakiej firmy lodówka ku przestrodze ? -
nick nieaktualny
-
Bajka15 wrote:Dziewczyny, czy picie czarnej herbaty w ciąży to grzech? Ostatnio pije że 2-3 dziennie słabe z cytrynka 🙄
Zapominam o tym że powinno się jej unikać.. 🙄08.02 💙 Artur -
Cześć dziewczyny, nadrobiłam wszystkie wypowiedzi. 😉
Adaska, prześliczne zdjęcie maluszków 😍
Super poczytać Wasze opinie na różne tematy. To szczególnie fajne dla tych z nas, które spodziewają się pierwszego dziecka (jak ja).
Wczoraj byłam na wizycie kontrolnej. Wszystko jest w jak najlepszym porządku. Maleństwo pięknie podrosło. 😍 Moje wyniki są bardzo dobre. Tym razem lekarz też twierdził, że będzie dziewczynka, ale to jeszcze nie jest pewne na 100%.
Od początku ciąży mam 4,5 kg na ➕, z tym, że ja startowałam z niedowagi.
Ten czas tak szybko leci, że już wkrótce stuknie nam połowa ciąży 🤰❤️. Ja już jestem umówiona na badanie połówkowe. I powoli zaczynam kompletować wyprawkę tak, żeby wydatki rozłożyć w czasie. 😍😍😍 Ale czasem tak trudno jest oprzeć się tym słodkim, malutkim rzeczom. 🙈🙊
Pozdrawiam Was serdecznie mamusie 😊adaska, Franiczka_, Gusia_, ultraviolet, GrubAsia, Clover, Bajka15 lubią tę wiadomość
2021 H🩷
2023 W🩵 -
A ja Dziewczyny napiszę Wam, że jutro kończę 18 tc. W pierwszej ciąży ruchy poczułam późno, bo 19+4, ale z uwagi na łozysko z przodu uznałam to za normę. teraz wydawało mi się, ze poczułam pierwsze ruchy w 14tc ale stwierdzam, ze to musiały byc omamy... Teraz ciąża bliźniacza, druga więc liczyłam że poczuję wczesniej niż w pierwszej a wyobraźcie sobie, ze moje dzieci mieszkają w okopach
jedno łożysko z przodu zachodzi na prawą stronę, drugie z tyłu zachodzi na lewą stronę. dzieci blisko siebie "w środku". Jak poczuję po połókowych to będzie dobrze
Co do wagi to jest 8kg+ także chyba nikt mnie tu nie przebije...GrubAsia, kasia_1988 lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Dzień dobry
Ja póki co przy bliźniakach +5kg 🙄
Niby po mnie nie widać tak ogólnie. Jedynie po brzuszku. W biedronce już mam pierwszeństwo przy kasie 😂GrubAsia, hannaha lubią tę wiadomość
👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
💙Adaś 10:58, 50cm 2660g
💙Staś 11:00, 47cm 2330g
Spełniłam swoje największe marzenie. Zostałam mamą ♥️ -
apropo Adaska fajny temat poruszyłas. co sądzicie? powinnyśmy mijać kolejkę i iść do kasy , czekać i się nie odzywać czy poprosić żeby nas wpuszczali?ja zwykle stoje i czekam jak ktoś mnie wpuści to fajnie a jak nie to trudno. ale ogólnie ze staniem mam bardzo duży problem m ie mogę wytrzymać robi mi się gorąco i duszno o jak jest już bardzo źle to proszę żeby ktoś mnie wpuscil