🍀 LUTY 2021 🍀
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeśli chodzi o body to może na początku przy pierwszym dziecku lepiej kopertowe. Chociaż gwarantuję, że po tygodniu nabiera się doświadczenia 😉 Ja osobiście wolę te przez głowę bo wg mnie bardziej trzymają fason i pod szyjka są ładniej wykończone.
Inka7 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Przy synku miałam kopertowe bodziaki ale rzadko ich używałam. Wolałam te przez głowę i pajace.
Olinda lubi tę wiadomość
-
Hej w niedzielę 🙂
Ja kupuję body wkładane przez głowę. W sumie tylko takie zawsze używałam...
U nas coś brzydka pogoda i pada 😐 chyba zaraz zbiorę tyłek i pójdę połazić na stepperze 😉
W środę mam połówkowe i już nie mogę się doczekać 🤩 tym bardziej, że mogę być na wizycie z mężem🙂
Wszystkim życzę miłego dnia 😊Olinda lubi tę wiadomość
-
Majorka ale ci się równomiernie brzuszek rozkłada. jesteś chyba wysoka co ? ja to mam totalnie piłkę na samym dole
Sweetcake u mnie id tygodnia ruchy czuje rzadziej na pewno ale nie są słabsze. może chociaż zadzwoń do niej ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2020, 09:50
Majorka, Magddullina2, Clover lubią tę wiadomość
-
tygrysek7773 wrote:
Mam wrażenie ze mały się przekręcił i dlatego te słabsze ruchy ale wole to sprawdzić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2020, 09:57
-
Sweetcake wrote:Dziewczyny mam pytanie. Jak czesto w ciągu dnia odczuwacie ruchy dziecka? Są to wyraźne kopniaki czy delikatne ruchy?
U mbie ruchy od piątku wyraźnie słabsze i tak jakby rzadsze? Oczywiscie moja pani doktor ma urlop od poniedziałku.każdy jak przykłada rękę to mówi że silny synek
Sweetcake, Magddullina2 lubią tę wiadomość
5 lat starań. 4IUI, 4IVF.
❤2.02.2021 -
Hej dziewczyny chciałam wam polecić grupę na fb dla mam z terminem na luty.. Mam nadzieję że nie łamie regulaminu w ten sposób.. Wyszukajcie w wyszukiwarce lutowe mamy 2021
PolecamMagddullina2 lubi tę wiadomość
13/09/2015 córeczka Maya (⚖️3330, 📏51cm)
30/01/2021 córeczka Julia ( ⚖️3300, 📏49cm) -
U mnie ruchów przez brzuch jeszcze nie widać 🥺. Czuje mała zwykle rano i wieczorem, w ciągu dnia delikatne stuknięcia. Chcoiaz ostatnio miałam taki dzień, ze przez cały dzień jej nie czułam i musiała się jakoś przekręcić, bo jak sprawdzałam detektorem to serduszko znalazłam w całkiem innym miejscu niż ostatnio.
Sweetcake lubi tę wiadomość
-
Ja takie wyraźne ruchu czułam tylko raz 🤷♀️ Nadal nie potrafię odróżnić czy to bobo czy coś się dzieje w moim brzuchu 🙄 Chociaż coraz częściej czuje takie niezbyt przyjemne "rozciąganie" w środku...Wiem że jeszczd mam czas na regularne ruchy no ale...🤨
-
nick nieaktualny
-
ano właśnie to całe 11 cm więcej niż jakrasnal jestem.
kurde laski od listopada idę na zwolnienie. nie daje już rady w robocie ... -
nick nieaktualny
-
U mnie kopniaczki widać na brzuchu, często Maluszek też tak się wypina, że jak leżę, to widzę gdzie jest, brzuch mam wtedy krzywy hehe. No i najbardziej aktywna jest gdy ja sobie leżę 🙂
Majorka ale zgrabny brzuszek!
U mnie to już taka kulka, że nawet ukryć by się nie dało 🙃 A jestem szczupła i mam 175cm.Sweetcake, Majorka lubią tę wiadomość