🍀 LUTY 2021 🍀
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam wszystkie nowe dziewczyny, jest nas tutaj już całkiem spore grono
Kciuki za wizyty i bety, raportujcie na bieżąco!
Grupa na fb założona, zapraszam chętne dziewczyny do dołączania. Ponieważ grupa jest prywatna i ukryta (bez zaproszenia nie znajdziecie jej w wyszukiwarce), prośba o wiadomość tu na priv (najpierw musicie mi wysłać zaproszenie do przyjaciółek), gdzie prześlę dalsze instrukcje
Majorka, Vagabond, Ewe lubią tę wiadomość
-
Macie jakieś zwierzaki w domu? Jak tak czy reagują jakoś na waszą ciążę? Ja mam kotkę i jeszcze zanim zrobiłam test to tak dziwnie na mnie patrzyła a teraz wszędzie za mną chodzi, a jak się położę to zaraz kładzie mi się na brzuchu🤔
Magddullina2 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAktualnie nie mamy zwierzaka, przy pierwszej ciąży miałam psa. Jak zaszłam w ciążę od razu przestał na mnie skakać (dość duży pies jak skakał na powitanie to pazurami jechał mi po brzuchu), zrobił się spokojny, obserwował, kładł głowę na moich brzuchu. Jak urodziłam córkę i wróciliśmy do domu obwąchał ją a na koniec lekko polizał w rączkę. Później totalnie jej unikał. Omijał łóżeczko, na balkon chodził dookoła zamiast środkiem pokoju szedł przez kuchnię (aneks ze ścianką) i szedł wzdłuż ściany. Nie mógł też nikt wziąć jej na ręce bo szczekał i warczał (tylko ja mogłam), przeszło mu jak mała zaczęła siadać (5,6 miesięcy miała) wtedy ostrożnie zaczął podchodzić do łóżeczka zaczepiać nosem w ręce czy stopy lizać, ciągle chodził i lizał jej stopy... Jak mała miała z rok to leżeli razem w jego kojcu, często kładła się na nim gdziekolwiek leżał na ziemi, robiła sobie poduszkę, a on ją lizał, wiadomo jakie są dzieci, czy przypadkiem wejdzie na ogon czy próbuje usiąść na psa .. on był bardzo cierpliwym i kochanym psem. Był ze schroniska. Co prawda teraz bym już żadnemu psu nie zaufała i tak dziecka blisko nie trzymała, on był wyjątkowym psemSylwunia82 wrote:Macie jakieś zwierzaki w domu? Jak tak czy reagują jakoś na waszą ciążę? Ja mam kotkę i jeszcze zanim zrobiłam test to tak dziwnie na mnie patrzyła a teraz wszędzie za mną chodzi, a jak się położę to zaraz kładzie mi się na brzuchu🤔
hannaha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sylwunia82 wrote:Macie jakieś zwierzaki w domu? Jak tak czy reagują jakoś na waszą ciążę? Ja mam kotkę i jeszcze zanim zrobiłam test to tak dziwnie na mnie patrzyła a teraz wszędzie za mną chodzi, a jak się położę to zaraz kładzie mi się na brzuchu🤔
Ooo tak mam dwa psy i nie odstępują mnie na krok, suczka zrobiła się bardzo opiekuncza i mocno się wtula do brzuszka, psiak zrobił się takim małym obrońca, jak młodszy syn wariuje i chce np obok mnie skakać jak leżę od razu przylatuje i czatuje żeby na mnie nie skoczył ❤️😘😍👩👦👦
👣2014
👣2016
🤍😇24.01.21r zm 14.02.21😞 osobisty Anioł stróż 😢💔 -
Witam wszystkie lutowe mamusie! U mnie druga jasna krecha już po 10 dniach od owulacji.
Ale odbijanie i bezsenność właściwie już od implantacji. Wiedziałam, że cos się kroi
Magddullina2, Lolita, Sylwunia82, Ewe, Patt94 lubią tę wiadomość
♥ Liwia ur. 05.09.2014, 3300g, 51cm
♥ Laura ur. 23.08.2016, 3720g, 55cm
♥ Tymuś ur. 6.02.2021, 4030g, 55cm
-
Magddullina2 wrote:Ooo tak mam dwa psy i nie odstępują mnie na krok, suczka zrobiła się bardzo opiekuncza i mocno się wtula do brzuszka, psiak zrobił się takim małym obrońca, jak młodszy syn wariuje i chce np obok mnie skakać jak leżę od razu przylatuje i czatuje żeby na mnie nie skoczył ❤️😘😍
Hehe mamy te same roczniki na koncie (u mnie 2 dziewczynki). Jeszcze ten luty
U nas tylko psów brak...jeszcze!
♥ Liwia ur. 05.09.2014, 3300g, 51cm
♥ Laura ur. 23.08.2016, 3720g, 55cm
♥ Tymuś ur. 6.02.2021, 4030g, 55cm
-
madiiiii wrote:Hehe mamy te same roczniki na koncie (u mnie 2 dziewczynki). Jeszcze ten luty
U nas tylko psów brak...jeszcze!
No popatrz popatrz ❤️😘 rzeczywiscie 😘🙂
Hehe no to życzę z całego serca chlopocka ❤️❤️❤️❤️😘 jak to mówią do trzech razy sztuka 😍❤️✊🥰 ja mam dwóch synówWiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2020, 15:24
Anniia8921, madiiiii lubią tę wiadomość
👩👦👦
👣2014
👣2016
🤍😇24.01.21r zm 14.02.21😞 osobisty Anioł stróż 😢💔 -
Cześć dziewczyny,
Chciałam bardzo nieśmiało do Was dołączyć
Tydzień temu byłam na pierwszej wizycie - pęcherzyk widoczny, z niecierpliwością czekam na następną wizytę 24.06.
Jutro idę na komplet badań z krwi.
Zmęczenie i mdłości dają w kość, ale obiecałam nie narzekać!
Magddullina2, Lolita, Ewe, Patt94 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTeż tak miałam! Budziłam się o 4 i spać już nie mogłam byłam wyspana 😄 a wieczorem zasnąć nie mogłam a teraz mogę spać i spaćmadiiiii wrote:Witam wszystkie lutowe mamusie! U mnie druga jasna krecha już po 10 dniach od owulacji.
Ale odbijanie i bezsenność właściwie już od implantacji. Wiedziałam, że cos się kroi
madiiiii lubi tę wiadomość
-
U mnie dokładnie to samo 😂Majorka wrote:Też tak miałam! Budziłam się o 4 i spać już nie mogłam byłam wyspana 😄 a wieczorem zasnąć nie mogłam a teraz mogę spać i spać

"Szczęście to nie tylko to, co los daje, ale i to, czego nie zabiera"
3 ivf, 4 transfer: ❤️wymarzona córeczka 27.01.2021r.
Starania o rodzeństwo od 07.2021 kolejne 4 procedury ivf , kolejne 7 nieudanych transferów
03.05.2022r 💔 10t.c.
2 miesiące odpoczynku i :
04.02.2023 - || naturalny cud
11+0 Nifty pro - niskie ryzyka, chłopiec 🩵
12+6 mały człowiek ma juz 6.1cm 🥰
18+0 225g akrobaty 🥹
23+0 559g połówkowe 🤩
28+6 1330g bobaska,
31+0 1620g 🥰 III prenatalne,miednicowo położony
33+6 2550g fiknął głową w dół 🫣
36+1 3060g małego gigantka🥹
37+0 3300g
39+1 cc- 3780g, 58cm pięknego chłopca 🩵 -
Ja też mam koteczkę. Ona nie lubi siadać na kolanach, kłaść się na kimś ani nic z tych rzeczy (w grę wchodzą tylko pieszczoty na jej zasadach), ale zawsze musi być gdzieś obok nas. Teraz praktycznie tylko za mną chodzi, dziś spała przy mnie, jakby chciała mnie pilnować. Teraz leży przy moich stopach i się ociera i cichutko mruczySylwunia82 wrote:Macie jakieś zwierzaki w domu? Jak tak czy reagują jakoś na waszą ciążę? Ja mam kotkę i jeszcze zanim zrobiłam test to tak dziwnie na mnie patrzyła a teraz wszędzie za mną chodzi, a jak się położę to zaraz kładzie mi się na brzuchu🤔
-
Mam dwa koty (a właściwie kota i kotkę) ale nie zauważyłam żadnej zmiany w ich zachowaniu. Kot nie jest z tych tulących, raczej asystujący. Natomiast kotka przychodzi na tulenie jak ją najdzie ochota, przy czym nie ma większej "chcicy" na mizianki odkąd zaszłam w ciążę.Sylwunia82 wrote:Macie jakieś zwierzaki w domu? Jak tak czy reagują jakoś na waszą ciążę? Ja mam kotkę i jeszcze zanim zrobiłam test to tak dziwnie na mnie patrzyła a teraz wszędzie za mną chodzi, a jak się położę to zaraz kładzie mi się na brzuchu🤔
-
Lolita wrote:Witam wszystkie nowe dziewczyny, jest nas tutaj już całkiem spore grono
Kciuki za wizyty i bety, raportujcie na bieżąco!
Grupa na fb założona, zapraszam chętne dziewczyny do dołączania. Ponieważ grupa jest prywatna i ukryta (bez zaproszenia nie znajdziecie jej w wyszukiwarce), prośba o wiadomość tu na priv (najpierw musicie mi wysłać zaproszenie do przyjaciółek), gdzie prześlę dalsze instrukcje
Wysłałam zaproszenie do przyjaciółek. Mam napisać jeszcze wiadomość? -
Moje koty są u rodziców. Akurat pod koniec miesiąca będę u nich na Kilka dni to zobaczę czy one coś zauważyły.

Ja to już mam chłopca to teraz bym chciała dziewczynkę szczególnie teściowa bo u męża z rodziny to sami chłopaki się rodzą i ma samych braci
to by była rodzynkiem i coś czuję że bardzo rozpieszczana
-
werni wrote:Moje koty są u rodziców. Akurat pod koniec miesiąca będę u nich na Kilka dni to zobaczę czy one coś zauważyły.

Ja to już mam chłopca to teraz bym chciała dziewczynkę szczególnie teściowa bo u męża z rodziny to sami chłopaki się rodzą i ma samych braci
to by była rodzynkiem i coś czuję że bardzo rozpieszczana
Ja mam dwóch chłopców, więc bardzo bym chciała dziewczynkę
u nas nie ma wcale dziewczynek w rodzinie. Małych dzieci w zasadzie też nie
Magddullina2, werni lubią tę wiadomość
-
Magddullina2 wrote:No popatrz popatrz ❤️😘 rzeczywiscie 😘🙂
Hehe no to życzę z całego serca chlopocka ❤️❤️❤️❤️😘 jak to mówią do trzech razy sztuka 😍❤️✊🥰 ja mam dwóch synów
Ja też mam dwóch synków
Masz nadzieję na dziewczynie czy nie ma to znaczenia?
-
Dziękuję za przyjęcie. Dla mnie nie ma znaczenia czy będzie chłopczyk czy dziewczynka ważne by było i by było całe i zdrowe. Dziewczyny moja beta dzisiaj 290,9 a progesteron 21.3ng
TSH MAM ZA WYSOKIE BO 3,5 Mam endokrynologa w pon do tego czasu gin kazał zwiekszyć letrox do 50 brałam słabą dawke bo 25
GrubAsia lubi tę wiadomość
Starania od2016r.
11.2018r. 💔👼
04.2020r.💔👼
25.07.2022r.💔👼
9.02. 2021r. Upragnione wyczekane szczęście Synek OLIWIER 💙
Bozinko miej nas w opiece 🙏
18.08.2022r beta 4,1 próg 4
22.08.2022r CUD🤍 beta 44,09 próg 10
24.08.2022r beta 137 próg 20
26.08.2022r beta 415 próg 29
29.08.2022r beta 1529 próg 17,7