🍀 LUTY 2021 🍀
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam wszystkie nowe dziewczyny, jest nas tutaj już całkiem spore grono Kciuki za wizyty i bety, raportujcie na bieżąco!
Grupa na fb założona, zapraszam chętne dziewczyny do dołączania. Ponieważ grupa jest prywatna i ukryta (bez zaproszenia nie znajdziecie jej w wyszukiwarce), prośba o wiadomość tu na priv (najpierw musicie mi wysłać zaproszenie do przyjaciółek), gdzie prześlę dalsze instrukcjeMajorka, Vagabond, Ewe lubią tę wiadomość
-
Macie jakieś zwierzaki w domu? Jak tak czy reagują jakoś na waszą ciążę? Ja mam kotkę i jeszcze zanim zrobiłam test to tak dziwnie na mnie patrzyła a teraz wszędzie za mną chodzi, a jak się położę to zaraz kładzie mi się na brzuchu🤔
Magddullina2 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySylwunia82 wrote:Macie jakieś zwierzaki w domu? Jak tak czy reagują jakoś na waszą ciążę? Ja mam kotkę i jeszcze zanim zrobiłam test to tak dziwnie na mnie patrzyła a teraz wszędzie za mną chodzi, a jak się położę to zaraz kładzie mi się na brzuchu🤔
hannaha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sylwunia82 wrote:Macie jakieś zwierzaki w domu? Jak tak czy reagują jakoś na waszą ciążę? Ja mam kotkę i jeszcze zanim zrobiłam test to tak dziwnie na mnie patrzyła a teraz wszędzie za mną chodzi, a jak się położę to zaraz kładzie mi się na brzuchu🤔
Ooo tak mam dwa psy i nie odstępują mnie na krok, suczka zrobiła się bardzo opiekuncza i mocno się wtula do brzuszka, psiak zrobił się takim małym obrońca, jak młodszy syn wariuje i chce np obok mnie skakać jak leżę od razu przylatuje i czatuje żeby na mnie nie skoczył ❤️😘😍👩👦👦
👣2014
👣2016
🤍😇24.01.21r zm 14.02.21😞 osobisty Anioł stróż 😢💔 -
Witam wszystkie lutowe mamusie! U mnie druga jasna krecha już po 10 dniach od owulacji.
Ale odbijanie i bezsenność właściwie już od implantacji. Wiedziałam, że cos się kroiMagddullina2, Lolita, Sylwunia82, Ewe, Patt94 lubią tę wiadomość
♥ Liwia ur. 05.09.2014, 3300g, 51cm
♥ Laura ur. 23.08.2016, 3720g, 55cm
♥ Tymuś ur. 6.02.2021, 4030g, 55cm
-
Magddullina2 wrote:Ooo tak mam dwa psy i nie odstępują mnie na krok, suczka zrobiła się bardzo opiekuncza i mocno się wtula do brzuszka, psiak zrobił się takim małym obrońca, jak młodszy syn wariuje i chce np obok mnie skakać jak leżę od razu przylatuje i czatuje żeby na mnie nie skoczył ❤️😘😍
Hehe mamy te same roczniki na koncie (u mnie 2 dziewczynki). Jeszcze ten luty U nas tylko psów brak...jeszcze!Magddullina2 lubi tę wiadomość
♥ Liwia ur. 05.09.2014, 3300g, 51cm
♥ Laura ur. 23.08.2016, 3720g, 55cm
♥ Tymuś ur. 6.02.2021, 4030g, 55cm
-
madiiiii wrote:Hehe mamy te same roczniki na koncie (u mnie 2 dziewczynki). Jeszcze ten luty U nas tylko psów brak...jeszcze!
No popatrz popatrz ❤️😘 rzeczywiscie 😘🙂
Hehe no to życzę z całego serca chlopocka ❤️❤️❤️❤️😘 jak to mówią do trzech razy sztuka 😍❤️✊🥰 ja mam dwóch synówWiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2020, 15:24
Anniia8921, madiiiii lubią tę wiadomość
👩👦👦
👣2014
👣2016
🤍😇24.01.21r zm 14.02.21😞 osobisty Anioł stróż 😢💔 -
Cześć dziewczyny,
Chciałam bardzo nieśmiało do Was dołączyć
Tydzień temu byłam na pierwszej wizycie - pęcherzyk widoczny, z niecierpliwością czekam na następną wizytę 24.06.
Jutro idę na komplet badań z krwi.
Zmęczenie i mdłości dają w kość, ale obiecałam nie narzekać!
Magddullina2, Lolita, Ewe, Patt94 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymadiiiii wrote:Witam wszystkie lutowe mamusie! U mnie druga jasna krecha już po 10 dniach od owulacji.
Ale odbijanie i bezsenność właściwie już od implantacji. Wiedziałam, że cos się kroimadiiiii lubi tę wiadomość
-
Majorka wrote:Też tak miałam! Budziłam się o 4 i spać już nie mogłam byłam wyspana 😄 a wieczorem zasnąć nie mogłam a teraz mogę spać i spać
"Szczęście to nie tylko to, co los daje, ale i to, czego nie zabiera"
3 ivf, 4 transfer: ❤️wymarzona córeczka 27.01.2021r.
Starania o rodzeństwo od 07.2021 kolejne 4 procedury ivf , kolejne 7 nieudanych transferów
03.05.2022r 💔 10t.c.
2 miesiące odpoczynku i :
04.02.2023 - || naturalny cud
11+0 Nifty pro - niskie ryzyka, chłopiec 🩵
12+6 mały człowiek ma juz 6.1cm 🥰
18+0 225g akrobaty 🥹
23+0 559g połówkowe 🤩
28+6 1330g bobaska,
31+0 1620g 🥰 III prenatalne,miednicowo położony
33+6 2550g fiknął głową w dół 🫣
36+1 3060g małego gigantka🥹
37+0 3300g
39+1 cc- 3780g, 58cm pięknego chłopca 🩵 -
Sylwunia82 wrote:Macie jakieś zwierzaki w domu? Jak tak czy reagują jakoś na waszą ciążę? Ja mam kotkę i jeszcze zanim zrobiłam test to tak dziwnie na mnie patrzyła a teraz wszędzie za mną chodzi, a jak się położę to zaraz kładzie mi się na brzuchu🤔
Magddullina2 lubi tę wiadomość
-
-
Lolita wrote:Witam wszystkie nowe dziewczyny, jest nas tutaj już całkiem spore grono Kciuki za wizyty i bety, raportujcie na bieżąco!
Grupa na fb założona, zapraszam chętne dziewczyny do dołączania. Ponieważ grupa jest prywatna i ukryta (bez zaproszenia nie znajdziecie jej w wyszukiwarce), prośba o wiadomość tu na priv (najpierw musicie mi wysłać zaproszenie do przyjaciółek), gdzie prześlę dalsze instrukcje
Wysłałam zaproszenie do przyjaciółek. Mam napisać jeszcze wiadomość? -
Moje koty są u rodziców. Akurat pod koniec miesiąca będę u nich na Kilka dni to zobaczę czy one coś zauważyły.
Ja to już mam chłopca to teraz bym chciała dziewczynkę szczególnie teściowa bo u męża z rodziny to sami chłopaki się rodzą i ma samych braci to by była rodzynkiem i coś czuję że bardzo rozpieszczana -
werni wrote:Moje koty są u rodziców. Akurat pod koniec miesiąca będę u nich na Kilka dni to zobaczę czy one coś zauważyły.
Ja to już mam chłopca to teraz bym chciała dziewczynkę szczególnie teściowa bo u męża z rodziny to sami chłopaki się rodzą i ma samych braci to by była rodzynkiem i coś czuję że bardzo rozpieszczana
Ja mam dwóch chłopców, więc bardzo bym chciała dziewczynkę u nas nie ma wcale dziewczynek w rodzinie. Małych dzieci w zasadzie też nieMagddullina2, werni lubią tę wiadomość
-
Magddullina2 wrote:No popatrz popatrz ❤️😘 rzeczywiscie 😘🙂
Hehe no to życzę z całego serca chlopocka ❤️❤️❤️❤️😘 jak to mówią do trzech razy sztuka 😍❤️✊🥰 ja mam dwóch synów
Ja też mam dwóch synków
Masz nadzieję na dziewczynie czy nie ma to znaczenia?Magddullina2 lubi tę wiadomość
-
Dziękuję za przyjęcie. Dla mnie nie ma znaczenia czy będzie chłopczyk czy dziewczynka ważne by było i by było całe i zdrowe. Dziewczyny moja beta dzisiaj 290,9 a progesteron 21.3ng
TSH MAM ZA WYSOKIE BO 3,5 Mam endokrynologa w pon do tego czasu gin kazał zwiekszyć letrox do 50 brałam słabą dawke bo 25GrubAsia lubi tę wiadomość
Starania od2016r.
11.2018r. 💔👼
04.2020r.💔👼
25.07.2022r.💔👼
9.02. 2021r. Upragnione wyczekane szczęście Synek OLIWIER 💙
Bozinko miej nas w opiece 🙏
18.08.2022r beta 4,1 próg 4
22.08.2022r CUD🤍 beta 44,09 próg 10
24.08.2022r beta 137 próg 20
26.08.2022r beta 415 próg 29
29.08.2022r beta 1529 próg 17,7
31.08.2022r pęcherzyk 6mm🍀