🍀 LUTY 2021 🍀
-
WIADOMOŚĆ
-
Rucola wrote:Ja się boję szczepienia w ciąży, nie wiem czy słusznie ale się boję. Gdybym często łapała infekcje, to pewnie bym to jednak rozważyła... Mój gin nie rekomendował, w sumie nawet nie wspominał. Mam nadzieję, ze dzieciaczki wytrzymają do pierwszego samodzielnego szczepienia na krztusiec...
-
nick nieaktualny
-
Vagabond wrote:Czy któraś z Was kupiła może łóżeczko chicco baby hug 4w1?
Vagabond lubi tę wiadomość
6 lat starań o rodzeństwo, niedrożność, endometrioza, poronienie, laparoskopia
02.2018 ICSI 😢 nie pobrano komórek
06.2018 ICSI - podejście II
07.2018 punkcja pobrano 6 komórek, mamy ❄❄
10.2018 histeroskopia
16.11.2018 FET ❄️😢
21.11.2019 FET ❄️😢
...
23.06.2020 - 7tc ❤️ -
nick nieaktualny
-
Bajka15, ultraviolet czy ono nadaje sie do spania nocnego (po dokupieniu materacyka)? Przez pierwszy miesiąc po porodzie będziemy w starym, małym mieszkaniu i zastanawiam sie czy to nie jest dobre rozwiązanie przejściowe zanim kupię dodatkowo normalne łóżeczko.
-
Ja mam chicco next2me paradise air. Biedniejsza wersja niż magic. Będę je miała na parterze.ja zadnego innego materacyka nie dokupuhe.tam jest napisane że od urodzenia można trzymać w nim dziecku więc luzik.na piętro domu ciągle się zastanawiam jakie wziąć;/ do spania nocnego.ja już po wizycie:) młoda waży 1050 g. Gin mówi że ma dluuugie kości I się pytał czy mąż wysoki😂mój mąż ma 185 wzrostu A ja 163.pytalam się go czy to źle że te kości długie a on mówi że nie,że po prostu może być wysoka dziewczyna.moja córka też się długa urodziła 60 cm.wiec jednak dobrze że nie kupuje malutkich całkiem ubranek bo to w moim przypadku bez sensu. Gin mi radzil iść jednak po te zaświadczenie o tokofobii do psychiatry bo mówi że tego mi już nikt nie będzie mógł podważyć w szpitalu.no I już dzwonilam do psychiatry ale ten odpisał że oddzwoni I narazie cisza
Ania81, Angelika0507 lubią tę wiadomość
-
W next to me materacyki sa ok, ale w baby hug jest taki sobie sredni bardziej do bujaczka i do spania raczej trzeba dokupic. Zastanawiam sie po prostu czy to lozeczko nie jest za male do spania nocnego. Bi do drzemek dziennych etc na pewno super. Tylko chwilowo mam ograniczenia lokalowe i zanim sie przeprowadze musze to dziscko w czyms trzymac bez zagracania starego mieszkani
plus musi byc mobilne bo zasypiać bedzie w innym miejscu niz pozniej bedzie spac.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2020, 15:46
-
Vagabond ciężko mi stwierdzić czy się nadaje do spania nocnego, takiego dłuższego. Ja osobiście bym się nie zdecydowała na takie rozwiązanie. Ale to tylko moje zdanie, nie żadna sugestia, ten leżaczek ma słaby spód, next 2 me zdecydowanie bardziej bym poleciła.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2020, 16:44
Vagabond lubi tę wiadomość
6 lat starań o rodzeństwo, niedrożność, endometrioza, poronienie, laparoskopia
02.2018 ICSI 😢 nie pobrano komórek
06.2018 ICSI - podejście II
07.2018 punkcja pobrano 6 komórek, mamy ❄❄
10.2018 histeroskopia
16.11.2018 FET ❄️😢
21.11.2019 FET ❄️😢
...
23.06.2020 - 7tc ❤️ -
Vagabond wrote:Bajka15, ultraviolet czy ono nadaje sie do spania nocnego (po dokupieniu materacyka)? Przez pierwszy miesiąc po porodzie będziemy w starym, małym mieszkaniu i zastanawiam sie czy to nie jest dobre rozwiązanie przejściowe zanim kupię dodatkowo normalne łóżeczko.
Teoretycznie może dziecko spać po dokupieniu materaca ale też uważam, że lepiej kupić inne.
U nas będzie służyło jako łóżeczko mobilne w trakcie dnia na dole. -
Dziewczyny a czy słyszałyście o magicznych butelkach? Tzn kolektor mleka. Ktoś coś wie na ten temat?
Rucola lubi tę wiadomość
12.02.2021 Kajetan 4300g, 56,5cm
Drugi transfer 05.2020- mamy syneczka ❤♂️
Pierwszy transfer 04.2020- nieudany ❌
1 procedura In-vitro
3x IUI- nieudane ❌
Starania od 04.2019 💕 -
Angelika na ostatnich zajeciach w szkole rodzenia mówiła nam o tym położna powiedziała że u niektórych kobiet sie to świetnie sprawdza ale z zakupem radzi się wstrzymać już po porodzie gdy wiadomo jak z tą laktacją będzie5 lat starań. 4IUI, 4IVF.
❤2.02.2021