🍀 LUTY 2021 🍀
-
WIADOMOŚĆ
-
BlackRose 89 wrote:Robaki robaki. Ale to w przypadku jakiegoś zmoczenia itd bo tak się nic nie powinno dziać. Wygooglujcie sobie
Nawet wrzucając w Google hasło "materac kokos gryka" od razu podpowiedziało robaki. Fuu 🙊
Mnie wystarczył już sam fakt, że pleśnieją. Podobno najlepsze to właśnie te z pianki wysokoelastycznej lub lateksowe.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2020, 11:42
-
Ehh.. poruszyłam temat materaca, a tu taka wyobraźnia się włączyła 🤣 może zakończmy na opcji materac lateksowy piankowy 🙂
Jeszcze pomóżcie w temacie wyboru przewijaka 🤔 jaki się sprawdza? Taki miękki np.z Ikea jest ok czy raczej nie?
Ja mam od wczoraj włączony alarm i do końca tygodnia muszę mieć wszystko 🤦Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2020, 11:52
6 lat starań o rodzeństwo, niedrożność, endometrioza, poronienie, laparoskopia
02.2018 ICSI 😢 nie pobrano komórek
06.2018 ICSI - podejście II
07.2018 punkcja pobrano 6 komórek, mamy ❄❄
10.2018 histeroskopia
16.11.2018 FET ❄️😢
21.11.2019 FET ❄️😢
...
23.06.2020 - 7tc ❤️ -
nick nieaktualnyJa tez polecam materac lateksowy, piankowy.
Co do przewijakow ja bede miec miekki, kladziony na lozko. Jak przyjdzie ten ktory zamowilam to wysle wam zdjecie.
Kasia dobrze ze jestes pod kontrola lekarza. Dobrze ze szyjka ma sie dobrze.
Ja niestety pada, poddaje sie. Nie mam pojecia jak ja wytrzymam kolejne 12tyg. Mam ataki naglych zawrotow glowy, robi mi sie duszno, nie moge oddycha, glowa zaczyna bolec jakby zamiar miala peknac. W piatek I sobote dostalam potwornych boli, az slabo mi sie robilo. Plus to pakudne swedzenie🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️.
Sorry, ze wam tak tu marudze, ulzylo mi troche -
nick nieaktualnyultraviolet wrote:Hannaha napisz proszę, czy już stosowałaś te pieluszki? Czy znasz jakieś opinie, jak w praktyce się sprawdzały?
ultraviolet lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZglaszalam jakis czas temu jak wyladowalam na odziale pogotowia polozniczego. Niby Cisnienie w porzadku, wyniki w normie mimo ze na dolnej granicy. Tu w UK robia cokolwiek jak juz jest zle🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️. Teraz znowu mam w piatek szpital to znowu o tym powiem. Choc zastanawiam sie nad zadzwonieniem na oddzial.
-
nick nieaktualny
-
Ania trzymaj się ♥ Koniecznie zgłoś gdzieś te objawy, bo z tego co piszesz, są dość intensywne nawet jak na ciążę.
Co do materaca wystarczy zwykła pianka. Lateksowy jest genialny (mamy taki z mężem), ale dopiero gdy na ciało zaczyna silniej działać grawitacja. Dla takiego maluszka po prostu szkoda kasy, bo niemowlę nie odczuje żadnej różnicy.♥ Liwia ur. 05.09.2014, 3300g, 51cm
♥ Laura ur. 23.08.2016, 3720g, 55cm
♥ Tymuś ur. 6.02.2021, 4030g, 55cm
-
Majorka wrote:Ja mam materac piankowy. Mnie inne wynalazki nie przekonują 🤷 a co do zmoczenia.. nie da się mieć materaca w łóżeczku przez cały okres spania dziecka w nim i żeby się nie zamoczył 😃
Są specjalne pokrowce na materacwerni lubi tę wiadomość
-
BlackRose 89 wrote:Są specjalne pokrowce na materac#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Ania81 wrote:Ja tez polecam materac lateksowy, piankowy.
Co do przewijakow ja bede miec miekki, kladziony na lozko. Jak przyjdzie ten ktory zamowilam to wysle wam zdjecie.
Kasia dobrze ze jestes pod kontrola lekarza. Dobrze ze szyjka ma sie dobrze.
Ja niestety pada, poddaje sie. Nie mam pojecia jak ja wytrzymam kolejne 12tyg. Mam ataki naglych zawrotow glowy, robi mi sie duszno, nie moge oddycha, glowa zaczyna bolec jakby zamiar miala peknac. W piatek I sobote dostalam potwornych boli, az slabo mi sie robilo. Plus to pakudne swedzenie🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️.
Sorry, ze wam tak tu marudze, ulzylo mi troche -
Franiczka_ wrote:Przełożyli mi właśnie trzecie prenatalne, bo dr na kwarantannie 🙄 30+4 będzie jeszcze ok, prawda? Kiedy Wam wypadają?
Ja mam 30+1 prenatalne III trymestru, więc u Ciebie też będzie jeszcze ok 😊
Materacyk my mamy piankowy strefowy 😊 też się boję tych z gryką 😂Franiczka_ lubi tę wiadomość
12.02.2021 Kajetan 4300g, 56,5cm
Drugi transfer 05.2020- mamy syneczka ❤♂️
Pierwszy transfer 04.2020- nieudany ❌
1 procedura In-vitro
3x IUI- nieudane ❌
Starania od 04.2019 💕 -
nick nieaktualnySweetcake wrote:Ania ja tez się dużo grzej czuje. Od jakiegoś czasu mam wysokie tętno i tez mi się ciężko oddycha. Siedząc czesto mam tetno ponad 100. Mierzylas sobie tętno?
Tak i tez przekracza ponad 100.Ja juz kiedys mialam problemy z praca serca, bralam tabletki na spowolnienie pracy serca. Ale to bylo ponad 10 lat temu 🤦♀️🤦♀️🤦♀️.
Czekam cierpliwie do piatku, albo jutro zadzwonie na oddzial