🍀 LUTY 2021 🍀
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak Ewka, wiem, widziałam dziękuje. Przenieśli izbę ginekologiczna na ogólna - a przed wejściem musza Ci zmierzyć temperaturę w namiocie obok jak coś. Doświadczyłam już tam wizyty w zeszłym tygodniu mam decyzje dziewczyny - w sobotę lub niedziele do szpitala na wywoływanie. Sama mam podjąć decyzje którego dnia chce dokładnie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2021, 13:34
-
Zuuziaaaa wrote:Tak Ewka, wiem, widziałam dziękuje. Przenieśli izbę ginekologiczna na ogólna - a przed wejściem musza Ci zmierzyć temperaturę w namiocie obok jak coś. Doświadczyłam już tam wizyty w zeszłym tygodniu mam decyzje dziewczyny - w sobotę lub niedziele do szpitala na wywoływanie. Sama mam podjąć decyzje którego dnia chce dokładnie.08.02 💙 Artur
-
Dziewczyny postaram się nadrobić Wasze posty. Kibicuję każdej z Was, za każdą trzymam kciuki ✊ i czekam na wieści o porodach.
My z Helenką wczoraj, w 3 dobie po CC opuściłyśmy szpital. Malutka jest przeurocza 🥰 tatuś od razu się w niej zakochał 💕 Malutka urodziła się z niską wagą, ale na szczęście jest zdrową dziewczynką. Na jedną noc była w inkubatorze. Ja po operacji czuję się w miarę dobrze. Przy dziecku człowiek trochę zapomina o bólu.. Każdego dnia uczymy się siebie nawzajem i próbujemy walczyć o pokarm.
A co słychać u pozostałych mam i maluszków? 👶Lolita, Edward1, Patt94, Bajka15, Angelika0507, Clover, BlackRose 89, werni, ultraviolet, kasia_1988 lubią tę wiadomość
2021 H🩷
2023 W🩵 -
Ewkaewka wrote:A orientujesz się może czy i gdzie wykonuje się test na Covid? I czy osoba towarzysząca też musi mieć?
Jeśli chodzi o osobę towarzysząca to niestety nie wiem, bo będę rodzic sama, ale podaje Ci numer na dyżurkę do położnych Zadzwon i zapytaj, ogólnie są pomocne babki. 58 726 09 08
-
Synuś juz na świecie 😍😍😍 3600 i 58cm. Zdowy chłop:) ja obolała ale szczęśliwa zaraz bedziemy się pionizować. Mały szybko poradził sobie z cycusiem więc je i śpi😍
myszka 30, Clover, oloowa2709, BlackRose 89, Perelka, Aguu, Rucola, Edward1, tygrysek7773, jestem_M, Vagabond, Bajka15, Angelika0507, Tristana, werni, ultraviolet, Patt94, Lolita, kasia_1988, _Hope, GrubAsia lubią tę wiadomość
5 lat starań. 4IUI, 4IVF.
❤2.02.2021 -
Liliputkowo super! Gratulacje ❤ No to z tą Waga to przesadzili i to grubo...
8/2/2021 urodziła się nasza mała królewna Pola 3720g I 51cm
2010 - urodził się Franciszek 4180g I 55 cm
XII.2012- 5tc [*]
Starania o kolejne dzieciątko od 2013.
5 VI 2020 - II kreski na teście 😁