🍀 LUTY 2021 🍀
-
WIADOMOŚĆ
-
Clover super! No ci powiem kawał chlopa z Olusia! ❤ odpoczywajcie i zbierajcie siły.
Jej dziewczyny, ale się rozkręciło!
Tylko u mnie zawsze poród od d...y strony musi się zacząć! Ja oszaleje jak nic!Clover lubi tę wiadomość
8/2/2021 urodziła się nasza mała królewna Pola 3720g I 51cm
2010 - urodził się Franciszek 4180g I 55 cm
XII.2012- 5tc [*]
Starania o kolejne dzieciątko od 2013.
5 VI 2020 - II kreski na teście 😁 -
Angelika0507 wrote:Clover jeszcze raz gratulacje ❤
Edward jak wysokie to ciśnienie i jakie masz normalnie?
Moje ciśnie normalnie to 117/80 max 120
Wczoraj miałam 147/95 i myślałam że mi łeb rozerwie, dla nich to nie jest jakieś kosmiczne ale jak na mnie to zbyt dużo
XII.2012- 5tc [*]
Edward1 wrote:Moje ciśnie normalnie to 117/80 max 120
Wczoraj miałam 147/95 i myślałam że mi łeb rozerwie, dla nich to nie jest jakieś kosmiczne ale jak na mnie to zbyt dużo
12.02.2021 Kajetan 4300g, 56,5cm
Drugi transfer 05.2020- mamy syneczka ❤♂️
Pierwszy transfer 04.2020- nieudany ❌
1 procedura In-vitro
3x IUI- nieudane ❌
Starania od 04.2019 💕 -
Dziękuję Wam kochane 😘
Madiii, gratuluję i super, że się udało w domu, na pewno to piękne przeżycie ❤ Dużo zdrówka dla Was 😊
Sweetcake, u nas w zeszły czwartek na usg waga była 4260g, a dziś przy przyjęciu oszacowano na 4800gmadiiiii lubi tę wiadomość
-
Madi i clover gratulacje!
Madii daj znać jak wrażenia po porodzie w domu! Czekam na relacje!
Ja po wyjęciu balonika?. Za godizne podłączenie oksytocyny i zobaczymy co będzie 🤷🏻♀️Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2021, 11:13
Rucola, Clover, oloowa2709 lubią tę wiadomość
-
Ale wiadomości od rana 😊
Madiii wspaniale 🥰 podziwiam Cię i gratuluję 💗 dużo zdrówka dla Was!!
Clover 😊 dla Ciebie również gratulacje 🥰 duuużo zdrówka dla mamusi i synusia 💗
Czekamy na dalsze wieści 😊Clover lubi tę wiadomość
6 lat starań o rodzeństwo, niedrożność, endometrioza, poronienie, laparoskopia
02.2018 ICSI 😢 nie pobrano komórek
06.2018 ICSI - podejście II
07.2018 punkcja pobrano 6 komórek, mamy ❄❄
10.2018 histeroskopia
16.11.2018 FET ❄️😢
21.11.2019 FET ❄️😢
...
23.06.2020 - 7tc ❤️ -
Zuuziaa ✊🍀 powodzenia
Dla wszystkich oczekujących i zniecierpliwionych 💕 ciepłe myśli wysyłam, abyście szybko mogły przytulić swoje Skarby.
6 lat starań o rodzeństwo, niedrożność, endometrioza, poronienie, laparoskopia
02.2018 ICSI 😢 nie pobrano komórek
06.2018 ICSI - podejście II
07.2018 punkcja pobrano 6 komórek, mamy ❄❄
10.2018 histeroskopia
16.11.2018 FET ❄️😢
21.11.2019 FET ❄️😢
...
23.06.2020 - 7tc ❤️ -
Edward to masz podobną sytuację jak ja miałam. Trzymam kciuki za szvzesliwe rozwiązanie No i gratulacje Clover! Ale duży chłopak
Clover lubi tę wiadomość
-
Zuuziaaaa wrote:Madi i clover gratulacje!
Madii daj znać jak wrażenia po porodzie w domu! Czekam na relacje!
Ja po wyjęciu balonika?. Za godizne podłączenie oksytocyny i zobaczymy co będzie 🤷🏻♀️
Czekam z niecierpliwością na dalsze relacje, trzymam kciuki żeby udało się sn, będzie mi to dawało nadzieję że u mnie może też sie uda. -
Gratulacje dla wszystkich świeżo upieczonych mamusiek 🥰 po paru dniach względnej ciszy dzisiaj od rana takie wieści. Jak ja Wam zazdroszczę, że macie to wszystko za sobą i trzymacie w rękach maluszki 🤗 ja mam dzisiaj zjazd nastroju... Jestem poirytowana, zmęczona tym oczekiwaniem i byciem w zawieszeniu... Do tego rano zauważyłam pierwsze rozstępy i to centralnie nad pępkiem 😡 i to zdążyło się na samym finiszu ciąży 😠😭 jeszcze miesiąc temu nie pomyślałabym że będę na etapie, że będę prosić, żeby już urodzić. Negocjuję z córką od paru dni i mówię, że rodzice nie tacy straszni, że nie ma się czego obawiać i już ma zbierać swoje manatki i wychodzić czym prędzej. Na razie nie słucha...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2021, 11:39
Clover lubi tę wiadomość
-
ja tylko na test na covid pojechałam do Poznania a tu takie wieści!!! Madii Clover gratulacje ! galante chlopy na świat przyszły, Clover otwierasz listę
Lalala u dziewczyn tez się za dużo nie działo a zobacz jakim pędem poszło, trzymam kciuki za całą resztę i za siebie , w pon do szpitalaClover lubi tę wiadomość
-
Właśnie zaczelam plamić, jest tego dość sporo ale brązowe upławy... trochę jestem przerażona, bo wczoraj nikt mi tam nie gmerał w środku.
Czy to może być to? Poki co skurcze jak są to bardzo minimalne, brzuch mi od czasu do czasu twardnieje ale nic nadzwyczajnego. Dzwoniłam do szpitala, kazali czekać w domu i sprawdzać wkładkę, czy nie ma żywej krwi 😭😱😱😱🤯 ja oszaleje
XII.2012- 5tc [*]
Edward1 wrote:Właśnie zaczelam plamić, jest tego dość sporo ale brązowe upławy... trochę jestem przerażona, bo wczoraj nikt mi tam nie gmerał w środku.
Czy to może być to? Poki co skurcze jak są to bardzo minimalne, brzuch mi od czasu do czasu twardnieje ale nic nadzwyczajnego. Dzwoniłam do szpitala, kazali czekać w domu i sprawdzać wkładkę, czy nie ma żywej krwi 😭😱😱😱🤯 ja oszaleje
Ja nastawiam się, że po piątkowej wizycie dostanę skierowanie do szpitala i w takim wypadku to może być nass ostatni weekend we dwoje ❤ wjedzie pizza, piwko 0% i jakiś film 😏
12.02.2021 Kajetan 4300g, 56,5cm
Drugi transfer 05.2020- mamy syneczka ❤♂️
Pierwszy transfer 04.2020- nieudany ❌
1 procedura In-vitro
3x IUI- nieudane ❌
Starania od 04.2019 💕 -
Edward1, dwa razy zdarzyło mi się brązowe plamienie, które nie było związane ze wcześniejszym badaniem. Pierwsze ok 2tyg temu i nic się nie wydarzyło, drugie dzisiaj w nocy (póki co nic nie zapowiada się na poród). Do tego podobne dolegliwości -stawianie się brzucha, brak bolesnych skurczów. Z tego co kojarzę to czop też nam odszedł w podobnym czasie 😉 trzymam kciuki, żeby w Twoim przypadku się rozkręciło.
-
Edward1 wrote:Właśnie zaczelam plamić, jest tego dość sporo ale brązowe upławy... trochę jestem przerażona, bo wczoraj nikt mi tam nie gmerał w środku.
Czy to może być to? Poki co skurcze jak są to bardzo minimalne, brzuch mi od czasu do czasu twardnieje ale nic nadzwyczajnego. Dzwoniłam do szpitala, kazali czekać w domu i sprawdzać wkładkę, czy nie ma żywej krwi 😭😱😱😱🤯 ja oszaleje -
Lalala my to idziemy łeb w łeb widzę!
Oby to było to, bo zwariuje.
XII.2012- 5tc [*]
5 VI 2020 - II kreski na teście 😁