🍀 LUTY 2021 🍀
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny trzymam kciukasy za porody to może być bogaty w nowe maluchy dzionek
Werni ja tez nie kupuję kolektora na razie. Jeśli będzie jak przy pierwszym maluchu to miałam nadwyżki pokarmu i nic nie mroziłam (tym bardziej że pokarm się zmienia mrożenie na długo nie ma sensu). Nadmiar na poczatku zbierałam do muszli laktacyjnych i wylewalam a potem juz tyle pieluche tetrową wkładałam do stanika). Jak cos pójdzie nie tak i będzie sie liczyć każda kropla to na pewnie kupie. Moja siostra która miała problemy z karmieniem (przy 3 dzieci) mówiła że kolektor to była jedyna rzecz ktora u niej działała do „zbierania” mleka.werni lubi tę wiadomość
-
werni wrote:No właśnie to usg może różnie pokazywać.
Dziewczyny kupowałyście kolektor mleka? Wcześniej przystawialam buteleczkę do drugiej piersi jak syn pił mleczko z jednej ale teraz myślę żeby kupić taką profilowaną do piersi.
Tak, mój must have 🙂 -
Zamiast wylewać to można dać do wanien ki do kąpieli
Przy nawale to dużo pomaga i się nie marnuje.
Też dawałam tetre żeby nie zmieniać co 5 min koszuli. -
Zuuziaaaa wrote:A jesteś już po terminie? Masz rozwarcie? Daj znać jak się sytuacja rozwinie.
Mam coraz mocniejsze skurcze. Zaraz idę na badanie .Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2021, 13:28
Ania81 lubi tę wiadomość
-
dziewczyny jutro mam cięcie! Boże tak się cieszę że jutro poznam moją córeczkę...
werni, Aguu, Vagabond, Sweetcake, Angelika0507, kasia_1988, BlackRose 89, Patt94, Ania81, Bajka15, Ann0221, Tristana, Edward1, oloowa2709, GrubAsia, _Hope lubią tę wiadomość
-
Sweetcake wrote:Zuuziaaa a u Ciebie jak się sytuacja przedstawia?
tygrysek7773, Aguu, Angelika0507, Sweetcake, kasia_1988, ultraviolet, Vagabond, Patt94, Ania81, werni, Bajka15, Ann0221, Edward1, oloowa2709, GrubAsia, _Hope lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny trzymam za Was kciuki ✊🤞 jeszcze chwilę i Maleństwa będą z Wami ❤
Ja byłam dziś na CTG, Młodziutki szalał strasznie i na zapisie same góry i doliny 🙈 ale podobno przy fazie aktywności to normalne. U mnie bez skurczy. Powiedziałam o tych opuchniętych nogach, że bolą i już mi się prawie w buty nie mieszczą i przełożyła mi wizytę z piątku na środę, więc pojutrze rano będę już coś wiedziała 😍 oby skończyło się to w szpitalu, najlepiej już w czwartek, albo jeszcze w środę 😁❤
12.02.2021 Kajetan 4300g, 56,5cm
Drugi transfer 05.2020- mamy syneczka ❤♂️
Pierwszy transfer 04.2020- nieudany ❌
1 procedura In-vitro
3x IUI- nieudane ❌
Starania od 04.2019 💕 -
Sweetcake wrote:Angelika te góry i doliny przy ctg to chyba dobrze. Moj mały dzisiaj rano przy przyjęciu do szpitala miał jednostajne tętno i musiałam go budzić, pic zimna wode i wąchać jakiś olejek cytrynowy żeby się ruszał. W koncu zaczął się ruszać .
12.02.2021 Kajetan 4300g, 56,5cm
Drugi transfer 05.2020- mamy syneczka ❤♂️
Pierwszy transfer 04.2020- nieudany ❌
1 procedura In-vitro
3x IUI- nieudane ❌
Starania od 04.2019 💕 -
Miałam dziś wizytę.
Rozwarcie na luźno 3cm, synek nisko w kanale.
Waga szacowana na 2800, chociaż podejrzewam, że będzie więcej.
Następna wizyta za dwa tygodnie ale gin mówił, że raczej spotkamy się na porodówce a nie w gabinecie 😅Vagabond, Ania81, Ann0221, Zuuziaaaa lubią tę wiadomość