🍀 LUTY 2021 🍀
-
WIADOMOŚĆ
-
Inka a jak ty się czujesz? Jak Twoja pierś? Nadal masz z nią problemy?
8/2/2021 urodziła się nasza mała królewna Pola 3720g I 51cm
2010 - urodził się Franciszek 4180g I 55 cm
XII.2012- 5tc [*]
Starania o kolejne dzieciątko od 2013.
5 VI 2020 - II kreski na teście 😁 -
Edward1 wrote:Inka a jak ty się czujesz? Jak Twoja pierś? Nadal masz z nią problemy?
No po niedzieli poproszę położna o pomoc, jeszcze zpstaje cdl. Jak nie to to juz nie wiem...
Dziękuję kochana za pamięć :*Janek 14
Tymek 11, 5
Laura - > nasze słońce od 18.01.2021 -
Ja musze zarejestrowac synka a przychodni. Jeszcze tego nie zrobilam, a tu juz miesiac uplynal. Czes leci zdecydowanie za szybko. Nie wiem jeszcze kiedy bedziemy miec szczepienia.
Ja odczuwam dziwne klucie w jednej z piersi,jest to dosc bolesne i nie przyjemne. Mam nadzieje, ze przejdzie. -
Inka7 wrote:Dziękuję. Niestety, zastoj jest nadal. Bardzo daje mi to po psychice. Dostaje atakow placzu. Wszystko jest dla mnie obce, nowe... Z chlopcami mozna powiedziec, ze szlam przebojem. Teraz mam jednego dola... I bardzo sie boje interwencji chirurga.
No po niedzieli poproszę położna o pomoc, jeszcze zpstaje cdl. Jak nie to to juz nie wiem...
Dziękuję kochana za pamięć :*
XII.2012- 5tc [*]
Czy na lewym ramieniu Wasze maleństwa też mają czerwony guzek po szczepieniu na gruźlicę, które było robione w szpitalu? My wczoraj go zauważyliśmy. Co prawda w szpitalu uprzedzali nas, że tak może się zdarzyć, ale nie przypuszczałam, że guzek wyjdzie dopiero po miesiącu!
-
Dziewczyny (glownie te ktore rodzily w tym samym czasie co ja) czy wy jeszcze krwawicie?
Ja już myślałam że u mnie koniec połogu a dzisisj znowu zaczęłam krwawic, już nie wiem co o tym myśleć. Wykończy mnie to, jak to jest u was?🤯🤔
XII.2012- 5tc [*]
Edward1 wrote:Dziewczyny (glownie te ktore rodzily w tym samym czasie co ja) czy wy jeszcze krwawicie?
Ja już myślałam że u mnie koniec połogu a dzisisj znowu zaczęłam krwawic, już nie wiem co o tym myśleć. Wykończy mnie to, jak to jest u was?🤯🤔
12.02.2021 Kajetan 4300g, 56,5cm
Drugi transfer 05.2020- mamy syneczka ❤♂️
Pierwszy transfer 04.2020- nieudany ❌
1 procedura In-vitro
3x IUI- nieudane ❌
Starania od 04.2019 💕 -
Edward1 wrote:Dziewczyny (glownie te ktore rodzily w tym samym czasie co ja) czy wy jeszcze krwawicie?
Ja już myślałam że u mnie koniec połogu a dzisisj znowu zaczęłam krwawic, już nie wiem co o tym myśleć. Wykończy mnie to, jak to jest u was?🤯🤔Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2021, 12:38
werni lubi tę wiadomość
-
Edward ja rodziłam tydzień przed Tobą i zaczęły mi się krwawienia..potok! Karmię wyłącznie piersią więc jestem w stresie czy jest wszsytko ok. Ale dopóki jestem w szpitalu nic nie mogę zrobić.. ale jest tego sporo mąż już dwa razy dowoził mi podpaski i to te maxi..5 lat starań. 4IUI, 4IVF.
❤2.02.2021 -
Ja od dziś żywa krew mimo że nie plamiłam już 4 tygodnie. 🤷♀️. Nie wiem czy to okres czy czyszczę się od nowa... Dziwne..
U nas malutka tez ma guzek widoczny, czerwony z żółtym punkcikiem... Zauważyłam kilka dni temu.
Szczepienie mamy w przyszłym tygodniu.. Z uwagi na mutacje jakie posiadam i jakie jej przekazałam zapewne będę szczepić wg karty choć wolałabym ta skojarzona.. Jednak się boję..Starania od 04.2016,Niedoczynnośc tarzcycy,Mutacje MTHFR C677T i A1298C., PAI1 homo,Hiperprolaktynemia05.2017 HSG, drozne oba
07.2018 histeroskopia Endometrium polipowate.
Mąż OK.
10.2018 Start Invimed, badania, cykle stymulowane, torbiel 8cm...
03. 2020 start 1 procedura, krótki PROTOKÓŁ, stymulacja nieudana, punkcja odwołana.
06.2020 naturalny cud 🙏34 dc II, 35dc bhcg 5854, 37 dc 12144, 41dc jest zarodek i jest ♥️
Ciąża na clexane, acard, letrox, prenatal, luteina
-
Edward rodziłam dzień po tobie i nadal zdarzają się krwawienia i plamienia , czasem jeden dwa dni przerwy. tez mnie to wkurza nie wiem czy nosić podpaski czy wkładki ..
tez karmie piersią tyle ze ja po cc
Lalala u nas tez guzek czerwony i twardy ..dziwne to . u nas chyba zakończył się skok rozwojowy mała znowu spi po 2-3 h zobaczymy jak długo