🍀 LUTY 2021 🍀
-
WIADOMOŚĆ
-
Franiczka_ wrote:Mnie odrzuciło od kawy. Sam jej zapach, jak mąż sobie robi, mnie drażni i jakoś tak obrzydza. I mam problem z obiadami. Nic mi nie smakuje. Jestem częściej głodna, ale jem mniejsze porcje, bo nie dam rady zjeść więcej. Jestem też strasznie rozkojarzona,ciągle o czymś zapominam i robię błędy 🙄
O z tym zapominaniem to jakbym o sobie czytała 😂. Do tej pory mogłam się pochwalić super pamięcią, np. Jeżeli chodzi o daty urodzin czy terminy. Teraz nie pamietam nic i wszystko co mam zrobić wpisuje do kalendarza. To chyba ten „ciążowy mózg” 😅.
Chcoiaz mam dni kiedy nie czuje się w ogóle jakbym była w ciąży i wtedy się stresuje czy z bąbelkiem wszystko dobrze 🤦🏼♀️. -
Hej dziewczyny ja też kedtem bardzo rozkojarzona,czasami bywało mi nie dobrze ale dzisiaj puściłam pierwszego 🤮🤮Starania od2016r.
11.2018r. 💔👼
04.2020r.💔👼
25.07.2022r.💔👼
9.02. 2021r. Upragnione wyczekane szczęście Synek OLIWIER 💙
Bozinko miej nas w opiece 🙏
18.08.2022r beta 4,1 próg 4
22.08.2022r CUD🤍 beta 44,09 próg 10
24.08.2022r beta 137 próg 20
26.08.2022r beta 415 próg 29
29.08.2022r beta 1529 próg 17,7
31.08.2022r pęcherzyk 6mm🍀
9.09.2022r jest okruszek jest 💓
Rośnij okruszku ❤
20.10.22r Badania prenatalne zdrowa w 90%dziewczynka💗🎀
Pappa prawidłowe Niskie ryzyka
8.12.22r połówkowe będzie Dziewczynka 🎀❤
16.01.23r 960gram cudu córeczki
Nadii 🥰
2.05.2023 Upragniona,wyczekana córeczka Nadusia🩷
Oliwier💙
Nadia💗
-
nick nieaktualny
-
Mdłości i zgagę mam cały dzień praktycznie dziś doszły pierwsze wymioty
Ledwo żyję, cały czas zmęczona jestem, bo corce trójki wychodzą i noce mamy nieprzespane. Odrzuciło mnie od kawy i ulubionych potraw.
Od trzech dni jem kanapki z białym serem, gdzie wcześniej prawie w ogóle go nie jadałam. -
kasia_1988 wrote:Ja mam jutro o 18 i juz drze. Licze ze bedzie juz serduszko. Jestesmy ns tym samym etapie.
Widze ze tez bierzesz encorton jak tam sie czujesz ? Jakies efekty uboczne ?
Mnie lekarz mówił, że na tej wizycie w piątek ma już być serduszko. Ten stres jest okropny 🤕
Nie mam skutków ubocznych po Encortonie. A Ty jakieś masz? Wiesz jak długo będziesz go brać? -
kasia_1988 wrote:Hej dziewczyny. Kto tam w tym tygodniu wizytuje?
Ja z pamieciua nie mam problemu ale zgaga po luteinie podjezykowej jest okropna
W poniedziałek idę na wizytę dopiero więc jeszcze trochę czekania mam -
ann1109 wrote:W poniedziałek idę na wizytę dopiero więc jeszcze trochę czekania mam
Vagabond trzymam kciuki za serduszko. Pamietam ze mialas powtaarzac bete ? Jak tam ?
To tez wizyta serduszkowa.... super. Trzymam kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2020, 14:06
-
Bajka15 wrote:Widzę że mamy podobny wiek ciążowy u mnie 6t6d
Tydzień temu we wtorek też widziałam tylko pęcherzyk 😢
A Ty kiedy byłaś na wizycie?
Trzymam kciuki za piątek 🤞🤞
Ja dopiero we wtorek 🙄
Ja byłam w sobotę 20.06 na pierwszym usg 🙂
Czas okropnie się ciągnie, ale trzeba wytrwać. Też trzymam za Ciebie kciuki ✊✊🍀🍀Bajka15 lubi tę wiadomość
-
Ja też ledwo żyję przez mdłości.. Chyba do konca tygodnia jeszcze będę pracowac i na zwolnienie idę..
My mamy wizytę w poniedziałek.. Jeszcze kilka dni trzeba poczekać 😔13/09/2015 córeczka Maya (⚖️3330, 📏51cm)
30/01/2021 córeczka Julia ( ⚖️3300, 📏49cm) -
Zuuziaaaa wrote:Dziewczyny czy tylko ja czuje się tak tragicznie? Nie mam chwili od momentu obudzenia się do końca dnia aż zasnę żeby mnie nie mdlilo. Nie wymiotuje, ale te nudności mnie wykańczają i nie mam siły funkcjonować, a pracować muszę. Imbir nie pomaga, woda nie pomaga, po gumach do żucia jest jeszcze gorzej. Jedynie co to lokomotiv przynosi ulgę ale dosłownie na 30-60 minut.
Poprzednia ciąża nie dała mi tak w kość jak ta..