X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne LUTY 2025
Odpowiedz

LUTY 2025

Oceń ten wątek:
  • bluebell Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniaaa94 wrote:
    Ja mam łóżeczko Gulliver - zwykle proste łóżeczko :)

A ono ma tę taką barierkę z boku już dla starszego ? Czy całkiem się cały bok ściąga ? Bo właśnie mam obawy tak całkiem jeden bok ściągać, a widziałam że niektóre mają takie dodatkowe niższe barierki 🤔

Starania od 06.2022

👩🏼 32
    Niedoczynnosc tarczycy, hiperprolaktynemia
    Prawidłowe owulacje

AMH 2,20
    Sono HSG ok

💊 letrox, dostinex, fertistim, magnez, omega 3, wiesiołek

👨🏻 32
    Morfologia 1%, reszta zmienna ale w miarę ok.
    Brak żylaków, hormony ok, posiew ok, fragmentacja ok

💊 supramen, maca, wit C, omega 3

Kwiecien 2024 1 IUI 😭
    Maj 2024 2 IUI 🥳🙏🏻

preg.png
‹‹ 814 815 816 817 818
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ